Ний сме мами дебеланки, АВГУСТОВСКИ сладуранки

• 10 711
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
колко струва този Лахинокс?

# 151
Възможно ли е да се появи мляко само в едната гърда?  ooooh!  Thinking
Досега не сьм 4увала за такова явление.
Аз например не мога да преценя дали зьрната ми са годни за кьрмене и не са вдльбнати, откакто една приятелка с голям бюст и едри зьрна(нормално оформени) ми сподели, 4е като е родила е имала проблем с кьрменето - вдльбнати зьрна и е слагала накрайниците на Авент.4ета 4е с прьсти може да се прецени, но аз не успявам да разбера за себе си Rolling Eyes

# 152
Привет,
аз преди малко се прибрах, бях на доктор и нещата не са много на добре:
-плацентата ми е доста зряла
-тоновете са доста ниски, правихме бая запис, не се видя дали пъпната връв притиска бебето и на какво се дължат ниските тонове
-нещата отиват на раждане, доктора е категоричен че няма да устискам още много дълго, а и бебето е с 2 седмици напред
В понеделник пак ще се видим с доки за всеки случай!

Не са ми текли води, друго е било!А желето най-вероятно е част от тапата, а и датата на цикъла ми е около 20 число

Направих и някои покупки са мен- взех си абсорбиращи подплънки за кърма на Playtex, компреси за гърди на Chicco и един топ за бременни.
Купих 2 шишета пак на Playtex, 2 бодита и 2 гащиризончета и това е!

НАй-важното е , че въобще не се сдухах, дори напротив в настроение съм!Каквото трябва да става, ще стане!Само дано влезна в 9 месец, другото ми е все едно!

Отчетох се

Аз за комари ползвам райт с течност, а и имаме комарници навсякъде.Когато сме навън вечер пръскам и себе си и детето с детски спрей против комари, е на новородено няма да го пробвам 100% де

Аз мисля да използвам гащи за еднократна употреба в болницата, миналия път не знаех за тях и си бях купила ужасни бикини-това е част от дамското бельо, която аз не мога да нося на себе си и минах на прашки веднага след изписването.

Възможно ли е да се появи мляко само в едната гърда?  ooooh!  Thinking
Да, напълно възможно е, но в повечето случай кърма потича и от двете и след време просто спира от едната.Има майки кърмили година и повече само от едната гърда, аз имам една такава приятелка, а и тук във форума съм чела за това.В такива случай се дава предимно тази с по-малко кърма и по-често да за се стимулира лактацията, за чието наличиче не е важем размера на гръдите.
При неоформени зърна могат да се ползват накрайници, но ако свикне детето не са необходими и най-добре да се взимат като крайна мярка..Аз имах проблеми с едното зърно, но Константин привикна и започна да суче нормално!

Цунки

# 153
Konstans стискаме ти палци. Ами като е решило да излиза прав му път, пък и ти да престанеш да се притесняваш. Мен така ме боли гърба, че само се моля да не чака, до термин, че незнам как ще издържа още. Изнемогвам момичета това си е. Praynig

# 154
 Велева, аз това с тоновете не го разбирам. Знам, че е неприятно, но отиди и при някой друг да те види и да ти каже точно какво имат прдвид. Мен не ми ги записват - само ги чуват и толкова. За кратко.
За зърна - мажа се с Авент и са ми ОК зърната. Но не знам дали от него. На мен коластрата си ми тече явно лекичко и само намирам разни засъхнали корички от нея.
Констанс,  Hugбраво за куража. И на мен плацентата ми е зряла, но това не и индикира раждане на моята лекарка и съм на преглед чак на 18-ти. Дано се стабилизират тоновете. А той как ли е рабрал, че това е част ит тапата newsm78 Стискам палци да устискаш колкото на теб и бебето ви трябва.
Е, сладкишче, дръж се! Мъничко остана. Мен ме боли тук там и все съм с контракции и е едър, но не си го давам да излиза Embarassed до 20 дни

# 155
Здравейте,
БЕЛИЧКА ми писа отново, че не може да говори, спяли били/явно съседките по легло/, това най-вероятно било тапата, защото имало второ слузесто кървене, сега лежи с леки контракции...моли да и стискаме палци...
аз и писах още преди че всички сме с нея, да се държи и така, ох много ми е мъчно за нея, милата, какво ли не преживя - това лудо учене и завършване, после болница, тъкмо излезе и сега пак, а и е рано на нея newsm45 newsm45
стискайте палци всички Praynig Praynig

# 156
  • София
Констанс каквото такова мила,само не се ядосвай! Hug Стискай поне до 9 месец и след това му даваме на бебо да се ражда!
За Беличка стискам палци и се моля да устиска още мъничко ние сме с един термин и се надявам да устиска поне още една едмица до влизането ни в 9 месец Praynig дано я закрепят някак! Praynig
Лансинокса не знам колко е някъде към 20 и няколко лева!
Ивченце в коя болница е тя?

# 157
Констанс, ние с теб сме с близък термин, дано устискаме още 3 седмици поне  Heart Eyes

Миличката, Бели4ка ....... каквото и да е, нека минат още поне няколко дни. Сигурна съм , че накрая всички ще е наред  Hug А тя в коя седмица е?

# 158
Олелееееееее, май се почва обебването.Със седмачетата удържахме фронта, ама с осмачетата май няма да се разминем.
Аз в понеделник евентуално съм на лекар, ама така като ви слушам, направо ще изперкам до тогава, дано бебка е наред и устискаме още малко положението Praynig

Стискаме всички палци дето имаме на Беличка и на Констанс, всичко да е наред.
Пък тези плаценти как така озряха за по 2 седмици, та чак и готови за раждане бебетата станаха newsm78

# 159
А как  преценяват зрелостта на плацентата? На ехографа ли??

# 160
  • вкъщи
да

# 161
Милички, благодаря ви!
Аз нещо май доста съм се смахнала-хич не ми пука т.е. не се притеснявам грам............каквото такова, от мен само се иска да родя и да бъда добра майка, какво толкова..............настройла съм се адски положително, забранила съм си лошите мисли, от днес вече съм 100% в час, понякога успявам да се депресирам, но вътрешната ми нагласа надделява и овладявам положеието слава Богу.........и така.............много се радвам ,че ви има, че ме подкрепяте както и всяка една от нас при нужда!Много си ви обичам!

# 162
Моля ви, стискайте още малко! Браво за положителната нагласа на Констанс  Hug, само така!!!

Велева, понеже и аз съм в Майчин дом, да ти кажа според мен тези в ЖК не разбират нищо и аз не слушам никой друг освен моя си доктор.  Да тя питам на теб казаха ли ти, че вече искат 500 лв за избор на екип, които си се плащат на касата?

# 163
  • UK
 Аз се отчитам... добре съм... имам боли леки в корема но минават... лежа по- цял ден и за това ме няма..
 За Беличка дано всичко мине благополучно и да се успокои  Praynig
 Констанс стискам и на теб палци...  Peace браво за позитивното мислене  Hug Все пак мами ще ставаме няма да ни колят я  Laughing
 Тиги не можах да разбера много въпроса ти за MiaMIa... тя е нова при нас... не е родила ако съм се изразила неправилно а просто чака момиченце  Peace
 Кроки да ти е жив и здрав Кроко и много да те обича и помага   bouquet
 Извинете ако съм пропуснала някого просто съм много разсеяна а с това лежане по- цял ден съм като фрасната по- главата с мокър парцал  ooooh!
 Мен само ме притеснява това, че ще съм на консултация чак края на месеца и малко ме е страх  Rolling Eyes... успокоява ме това, че ще съм на стаж при ЛК и там ще съм под стог контрол  ooooh!.. мисля да си видя бъбреците на ефограф и като междодругото да видим и бебчо че малко ме притесняват тия болки в кръста... ту ме боли от ляво, ту от дясно... пия биричка уж да ме причиста но не знам... ще видим и дано всичко да е наред...
 Отчетох се и отивам да почета още малко... виждам, че сме объркали датата на Кики... ще видя дали някой я е поправил и после в леглото  Hug Целувки на всички и много търпение  Hug  bouquet

# 164
  • София
Плацентата се гледа на видеозона и според това колко се е калцирала и узряла се преценява коя степен е като на 3 вече си е за обебване! Peace
Не давам да има осмачета  Naughty потрайте още малко де!
Сонита Беличка е с моя термин Peace има още само една седмичка до влизането ни в 9 месец! 

Общи условия

Активация на акаунт