Ний сме мами дебеланки, АВГУСТОВСКИ сладуранки

• 10 717
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте момичета....оле вие ме пребихте аз два дена не съм влязла и не мога да ви изчета:)
Сигурно нещо и някой ще забравя,затова предварително ме извините....съжалявам ако и поста ми е много дълъг може да не го четете целия  Laughing
1. адски Ви благодаря за милото посрещане....ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЛЕКО РАЖДАНЕ И ДА СЕ ПОЯВАТ 127 СЛАДКИ БЕБОЦИ  Laughing
2.Честито на новата госпожа....макар и на патерици,да сеи прекара чудесно почивката и да се прибират ....да чакат сладкото си бебче   bouquet
Честито и за рождения ден на милото на кроки  Simple Smile жив и здрав да ти е много да ти помага и ....цялото щастие на земята....моето мило също имаш в понеделник и много се радвахме макар че и двамата повече сме обсебени от мисъллта за бебо....
3. За комарите и ние в къщи навсякъде сме с комарници инямаме засега,но се чудя още навън с какво ще го мажа...май ще се спра на продуктите на Чико  Confused
А иначе нали и аз ви писах че моя бебо изведнъж много порасъл,в 34 седмица отговаряше на 36 и два дни....но аз вече се успоких и се надявам да е здравичко и всичко да е наред,а когато иска  тогава да излиза....както е казала една моя позната...щом е влязло....ще излезе    Laughing ееееее дано да е леко и безпроблемно де  Simple Smile
4. Също стискам палци на Беличка.....дано всичко е наред ....кураж мила  Grinning
Аз също вчера му одарих пак по магазините,купих вече комплектчето за леглото с обиколниците,и още дребни дрешки-чорапки,ританки,термометърчето за ваната,гелче за къпане и други...само дето тая ваничка дето съм я харесала я виждам само в червено или синьо...а ми се иска да е неутрално...та може и тати да я купи като се родим:)
Хайде оставям ви че се уляяяяяяях Mr. Green

# 136
  • Пловдив
Привет на всички мами! Hug
Беличка, стискаме палци всичко да е наред!  Praynig Peace
Аз имам един въпрос (след 4 дни съм на ЖК и ще питам,ама държа и на вашето мнение  Flutter) : Зърната на гърдите ми са много сухи и адски нацепени  #Crazy направо виждам долния слой кожа през цепнатините и много се шашкам!!! #Crazy Нормално ли е чак толкова да се нацепят???
А една позната ме посъветва,че било по-добре за болницата да си взема папмерси за възрастни, вместо нощни превръзки. Вие какво мислите? Мен ще ми е много кофти да си сложа памперс...  Embarassed А трябват ли шишенца и бибки за бебешока в болницата ?
Аз си взех Лансинокс още в седмия месец и се мажа почти всеки ден....че и на мен ми казаха че може да се нацепят още преди раждането.....
А иначе аз пък много се чудя какво бельо да си купя след раждането,че нали трябжа да нося превръзки,а до сега си ходя с ппрашки....нито знам какъв размер ще съм...абе ужас...купих си два чифта някви грозни.... Close направо не мога да ги гледам ....а как ли ще ги нося  newsm78

# 137
  • София
Сис и аз си взех но един чифт за сега някакви по дълбоки памучни гащи Rolling Eyes няма как мила,с прашки едва ли ще ни е удобно първите дни Simple Smile но иначе смятам и да се пробвам с еднократните Simple Smile та то нали сутрин ще сме без гащурки Mr. Green докато мине визитацията така,че ще изтраем някак с бабешките гащи Simple SmileАз смятам също да си взема тези дни някакво кремче за мазане ,че като гледам ми се напукват леко зърната и в цепнатинките имам засъхнала коластра! Crazy Смятам да се спря на кремчето на Авент или Гармастан! Peace

# 138
На Беличка и Констанс дано всичко им е леко. Ако има как да се устиска още малко, ако ли не - те бебоците си знаят работата.
Ние сме с едни устройства за комари във всяка стая. Действат с ултразвук и със сигурност работят щото никой не е нахапан. Купихме ги от Практикер срещу 5-6 лв всяко. Не знам каква марка са, но работят.  Гледах ги тези ка Чико, ама те са малко пунта положение. Иначе ползваме за навън едни спрейчета и мазилца на билкова основа. В зелени опаковки са (на външен вид са като Аутана, но са светло зелени, имат и  вълшебно стикче за след ухапвания)
Крокодил, ако кажете как да кача снимки и себе си и тумбито ще покажа. А коридорът ще го снимам специално за теб!

# 139
  • Stavanger,Norway/ Varna
Кроки 4естит ти рожденник, много да го оби4а6, а той тебе двойно  Mr. Green

бели4ка, мила, дръж се, стискам палци.  :pray

Велева,¨хи4 недей да се двоуми6, ами отивай пак да те видят хубаво. По- добре да си спокойна и да знае6 накъде отиват не6тата. Притеснението в момента, само 6те навреди о6те пове4е. Надявам се вси4ко да е наред.

baby_illy, аз моите ги мажа с бадемово масло и са много меки, изглеждат добре. Пробвай, няма да ти навреди  Peace

Моми4ета, аз се депресирам все пове4е с всеки ден. Не спира да вали, затворило ме е у нас и така ску4ая, 4е незнам. Немога само да спя, ве4е място немога да си намеря.  Cry

Вася 78 ми се губи. Да не е заминала нанякъде. Някой знае ли не6то  newsm78

# 140
  • Пловдив
Сис и аз си взех но един чифт за сега някакви по дълбоки памучни гащи Rolling Eyes няма как мила,с прашки едва ли ще ни е удобно първите дни Simple Smile но иначе смятам и да се пробвам с еднократните Simple Smile та то нали сутрин ще сме без гащурки Mr. Green докато мине визитацията така,че ще изтраем някак с бабешките гащи Simple SmileАз смятам също да си взема тези дни някакво кремче за мазане ,че като гледам ми се напукват леко зърната и в цепнатинките имам засъхнала коластра! Crazy Смятам да се спря на кремчето на Авент или Гармастан! Peace

Какви са тия еднократни....къде се продават...сигурно по аптеките??? имат ли размери?

# 141
  • София
Да има размери и ги има в големите магазини в които има детска стока както и по аптеките! Аз си ги взех от Пигис Хаус един пакет за 5 лв. 5 броя!  Peace Някои мамаи казват че не са доволни,някои че са ама де да знам ще видим Simple Smile   

# 142
  • Пловдив
оф много съм откачила....милото ми вика че бебо ми е изпил мозъка

забравих да ти кажа ако незнаеш де.....Лансинокса наистина е малко по скъп,но можеш да го ползаш и после като кърмиш,иначе Грамастана трябва да го отмиваш,преди всяко кърмене...и излиза по рентабилно да си купиш по скъпото иначе като действия май и двете били добри...ама аз за сега мога да каща че наистина не са ми се нацепили зърната...ама и аз нямам коластра....

# 143
аз ще си ползвам на авент за зърна
за комарите ползвам Бейгон, някой питаше, доволна съм но от течността, от таблетките тая година хич не бях доволна,

# 144
  • София
Да знам че Лансинокса е малко по скъп и смятам докато родя да се мажа с Гарамастан и след това вече да си ползвам или Лансинокса или на Авент кремчето Peace
Мале аз днес капнах изхвърлила съм от гардероба на спалнята 9 чувала с дрехи и още куп неща и нямам сили вече ooooh! много ме заболяха краката! Но нали утре ще се боядисва стаята та няма как! Whistling Ако утре не вляза не се чудете къде съм Simple Smile няма да имам пц в стаята докато се боядиса но на следващия ден по някое време или най-късно в понеделник ще съм на линия! Hug Party 

# 145
Да докладвам
Аз този път бях само при акушерката, която не знам как реши, че бебо много е пораснал newsm78. Е, поне забрави да ми се кара за килограмите Mr. Green което е добрата новина. Кръвно 100/60, кг - 65, за друго не се сещам...Много се бях притеснила че от толкова въртене, това  бебе ще вземе накрая да се усуче нещо, ама тя каза че съм имала повечко водика и то си плувало newsm78 newsm78че как пък намери толкова място че да плува....
и пак ме кара да спя на лявата страна.
Абе мегитка и тебе нещо не те виждам???
Ей сега ще проверя в скайпа:)

# 146
Видях ги тези ултразвукови устройства на сайта на Chicco.Мисля да си взема, все пак са разработени за бебета, това ме интересува най-ве4е
Димяни, последно и спирам да досаждам с тези апарат4ета(благодаря ти мнооого за подробното инфо и цени  bouquet).Освен батерийките на преносимото апарат4е друго не му се сменя, нали?Някакви вградени капсулки и екстри които периоди4но се подменят?
Успешно боядисване утре, дано стаята да стане такава каквато планирате Hug

# 147
Елхичка също липсва от тема и половина, някой да знае нещо?

Аз ще съм на Лансинох и превръзки. Много подтискащо ми звучи да си слагам памперси/гащи.

# 148
Ъъъъъъъ, аз памперси не бих ползвала. Звучи ми ужасно.

Ние проблем с комарите нямаме за сега. Комарниците ги спират, а за навън....ще му мисля като дойде бебчо. Колкото до гащите - аз си купих 3 чифта от безшевните. Разтягат се безкрайно и са много удобни. А и не са скъпи - 3 лв. чифта.

На мен пък дясното ми зърно е доста по-малко и почти не пуска коластра. Възможно ли е да се появи мляко само в едната гърда?  ooooh!  Thinking

# 149
  • София
Ами не само батерии мила! Но тези на ток са по надеждни!
Елхичка и аз не знам нищо за нея!
Инедиеца аз имах коластра до преди месец но само от едната гърда и като лежах в нболница от стрес ли от какво не знам но вече нямам никаква! Само леко виждам засъхнало жълтичко по зърната Rolling Eyes
За боядисването освен един латекс друго няма да има така че се надявам да стане добре че сега стаята е синя а искам да е светличка нещо като цвят праскова ли и аз не знам как се казва!

Общи условия

Активация на акаунт