Ний сме мами дебеланки, АВГУСТОВСКИ сладуранки

• 10 706
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
никакво обебване преди седмица, ще стискате до влизане в 9тия месец, ама ако бебо е решил да излиза нищой няма да може да го спре, така че ще чакаме с притаен дъх първото бебенце, то не се знае може някоя друга мама да ни изненада,
стискам палци с беличка и констанс всичко да е наред, и с бебоците разбира се

# 166
  • UK
 Абе момичета къде е Гита  newsm78

# 167
Мъжкият КрокО е много доволен и щастлив от пожеланията ви! GrinningДо сега му четох и показвах честитките!Той много се разчувства и обеща да издейства на всички по един безплатен билет за куклен театър за след 2-3 години! Joy Joy Joy

# 168
  • UK
Мъжкият КрокО е много доволен и щастлив от пожеланията ви! GrinningДо сега му четох и показвах честитките!Той много се разчувства и обеща да издейства на всички по един безплатен билет за куклен театър за след 2-3 години! Joy Joy Joy

hahaha Joy hahaha bowuu

# 169
И да не е безплатен ще ги водим дечковците  Heart Eyes

# 170
преди време гледах на повечето от нас в първата страничка беше писано в коя болница ще раждат, защо ги махнахте, сега исках да си сверя часовника и хоп няма ги, кои други мислят да раждат в Тина Киркова? извинявайте ако се повтаря

# 171
Гера и Велева и аз съм в Майчин дом. Засега от доктора си не съм чула  нищо за избора на екип, но Марсиди ме светна, че искат 600. Не знам каква е точната сума, но това е безобразие. Аз искам моя си доктор, а не цял екип. Имам му 100% доверие и смятам ,че той трябва да си избере екип. Аз какво разбирам кой как си върши работата от докторите, които не  познавам. Обирджийска работа. Все пак в България раждането е БЕЗПЛАТНО. Знам, че отговор на това може да е , ми тогава да нямам претенции кой ще ме изражда, но нали този доктор ме познава, следил ми е бременността и знае цялата нужна информация. Ще разпитам и ще докладвам.
Браво на Констанс и Беличка, смели мами - с тях съм!!!

# 172
  • Пловдив
Zdrawejte i ot men momi`eta,misleh si `e moq bebo e mnogo buren samo me rita....i az we`e wzeh da se umorqwam (оф простете за кирилицата)  Embarassed
До преди седмица как си обикалях ....не се спирах,ама ще вема наистина да почивам,аз вече ходя при доки всяка сряда,но още не са ми правили запис на тоновете....ама направо като чета за беличка,ние сме почти с един и същ термин....стискам и палци...както и на всички ви дано поне влезем в деветия месец....а после едно леко и безпроблемнно раждане  Joy
Лансинокса си го взех за 12.20,мъничка тубичка:)
Хайде лека нощ:)

# 173
Констанс браво за положителните мисли и за нагласата ти-ами така трябва да е пък в края на краищата!
Дано с Беличка всичко се нареди и си влезе в деветия с бебо в коремчето,моля се постоянно за нея Praynig Praynig Praynig.Ивченце прати й цялата форумска положителна енергия и много поздрави и кураж!
За Елхичка и аз се чудя къде е ,но за  Вася знам,че е в болнични и у тях няма комп,та за това липсва!
Мегито се отчете днес,друг има ли да липсва.
Дано всички си устискаме до деветия и тогава да започваме с раждането!Желая ви лека и спокойна нощ и утре всички на линия!!!

# 174
Здравейте! Heart Eyes
Кроки,да ти е жив и здрав мъжа!Желая ви само здраве,щастие и винаги да се обичате!
Стискам палци и аз за Беличка и Констанс!Дано всичко да е наред и бебчетата да почакат малко! Praynig
Май,че е време и аз да се поспра,въпреки че не виждам как ще стане.Напоследък получавам доста често вяли контракций,а днес следобяд направо се попритесних.Дано и мойто злато да поизчака,че изобщо не сме подготвени,пък е и доста рано за раждане.
С Натали по цял ден не се спирам,а в останалото време гледам да свърша нещо в къщи.Ей,изобщо не е лесно!
Сега съм по-добре,но утре непременно ще се обадя на моята докторка.
Лека нощ от мен!

# 175
  • Варна
Момичета защо плачете за Беличка. Щом тапата е паднала до ден два ще е родила, а това не е за оплакване. Милта, толкова се развълнувах за нея  Hug Дано всичко да мине леко и както е тръгнало май ще си имаме бебенце на 07.07.07  Mr. Green Раждането да е леко за нея и бебчо, а другото е без значение  Hug Praynig

Аз вече всеки ден си мечтая как ще ми изтече тапа, води или поне ще ми започнат регулярните болки. Последния път като ходих при док се надявах да ми каже, че скоро ще раждам (което горе долу си стана така,де ). Очаквам с нетърпение раждането, не мога да разбера какво се гипсирате на тази тема Peace Да влезем в деветия и ви пожелавам най-хубавото раждане и бебе  Hug

Констанс, за слузестото - може да е тапата ,но може и да не е. А иначе много хубаво, че ти е казал, че скоро да го очакваш, но на теб наистина ти е малко рано, та стискам палци поне до 34 г.с. да устискаш  Hug

За комарите - не бих използвала химикали за борба с тях. Засега нямаме нито един комар, а спим на отворени прозорци БЕЗ комарници. Просто тук нямаме комари явно. А ако се появи този проблем ще разчитам на  мрежичките за кошарки. Не мисля да мажа или да пръскам около бебето.

# 176
За комарите,ние си имаме и комарници де,ама и това на Чико за контакта съм взела,заради бебо,но и ние сега го ползваме и не сме нахапани,а се случва по някой заблуден комар да влезе вкъщи.Така,че ще разчитам на него,а за вън мисля пак на Чико от тази серия да взема нещата,дават ги и за новородено,та за това се спирам на тях!

# 177
  • София
Aaaaa.......... никакви раждания преди влизане в 9 месец!  Naughty
Клара аз ще раждам в Тина Киркова ако и ти си там можем да се засечем Simple Smile защо не Party
Пожелавам на всички лека вечер и кръстосани крачета..... стискайте мами!  Hug
Аз си лягам  че съм много изморена! Tired

# 178
  • София
Беличка и Констанс, дано да удържат до 9-тия месец , после -здрави и хубави бебета!
Гера и Shoshi сега чувам тая простотия за избор на доктор в Майчин дом.
На 11 съм на преглед при професора и ще разпитам и докладвам.Лошото е, че дотогава трябва пак да изтрая тия от ЖК да се пробват да ми записват тоновете и да ми ахкат какъв ми бил голям корема...Ако е малък- що е малък,ако е голям пък що е голям...
И аз си мисля ,че няма да изтрая до плановата дата за секцио -1 август,дано само всичко да е наред!

Не разбарах каква е целта на тоя запис на тоновете?

За комарите - изобщо не смея да употребявам таблетки или каквато и да е химия, дори за баткото, който вече е на 8 или за нас. Навсякъде имаме комарници на прозорците, а на море избирам къде до ходим и не го мажа с нищо, нито пък нося таблетки.Мисля ,че достатъчно химия и без това има около нас.
За тези на Чико обаче и аз ще проверя какво съдържат...

Кроки, да ти е жив и здрав мъжа! Ако е куклен актьор, блазе на бебето, ще израсте с пиеси.Дани ми израстна  с кукления театър,заводила съм го от 2 и половина годишен, е сега вече избира "да не било много бебешко" представлението...

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 00:21 от veleva

# 179
  • София
оооооооооо още спите Simple Smile))))))))))) Добро утро ! Hug
Кой, ще пие кафе?

Общи условия

Активация на акаунт