Стойности на ЧХГ???

• 371 611
  • 800
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, имам въпрос - задължително ли е ЧХГ-то да нараства на всеки 48 часа , за да е всичко наред. Защото като си изчислявам моето , което на 20-ти ден след трансфер ми беше 2230, то сега, на 40-ти ден трябва да е над  1 000 000 , а в таблицата няма такава висока стойност. Питам, защото , днес - на 39-ти ден имам резултат 88 800 и не знам как да го тълкувам  newsm78

# 226
"При около 85% от нормално протичащите бременности хормонът ЧХГ удвоява своите стойности на всеки 48-72 часа. С напредване на бременността нивата на ЧХГ стават по–високи, като времето за удвояване на стойността може да нарасне до 96 часа.

Трябва да се внимава с изводите, които се правят само от стойностите на ЧХГ. И нормална бременност може да има ниски нива на ЧХГ и да доведе до раждането на здраво дете. Резултатите от ултразвуковия преглед след 5-6 гестационна седмица са много по-точни от анализа на нивата на ЧХГ."

# 227
Аz се чудя zаЩо си иzследвала иzобЩо ЧХГ на 39 ден?  Thinking При теб би трябвало да се види всичко на ехограф. Не мисля, че е проблемен реzултатът.

# 228
Аз имам един въпрос, възможно ли е 1 дена след закъснението Шуар Чек да не хване бременност. Не го правих със сутрешна урина а с следобедна. Имах някакво много леко зацапване днес и силни болки по средата на корема и силни болки ниско в кръста.Имам вече една извънматочна дето се изчисти сама от тръбата но там на деня на м -ята ми отчете положителен тест , след 3 дена беше отрицателен , а след 5 ми изтече раждива кръв , след 1 седмица се отчетоха ниски нива на ЧХГ на кръвен. беше 30 mIU/ml .Което пък развенчава вярването, че шуара отчита над 20 mIU/ml  newsm78. Вече не знам и се чудя утре да не направя ли кръвен, ако е имало оплождане ще е било към 17 -18 май.
БТ то ми се задържа 4 ти ден 37.1 и не пада , въпреки че имах розово нещо във влагалището. Обикновенно в деня на м-я ми пада БТ то на 36.6-7.
Дайте съвет какво да правя Sad

# 229
lola7802 , напълно е възможно 1 ден след закъснение да не се види нищо на теста. Много са индивидуални нещата с темповете на нарастване на ЧХГ.
Ако направиш кръвен, ще отчете. Ако е положителен, повтори го след 48 часа в същата лаборатория, да видиш как се покачва хормонът.
Стискам палци всичко да е наред! Praynig

# 230
lola7802 , напълно е възможно 1 ден след закъснение да не се види нищо на теста. Много са индивидуални нещата с темповете на нарастване на ЧХГ.
Ако направиш кръвен, ще отчете. Ако е положителен, повтори го след 48 часа в същата лаборатория, да видиш как се покачва хормонът.
Стискам палци всичко да е наред! Praynig
Мерси мила, утре ще направя още сутринта кръвен, ако тази нощ не ме споходи лелката  Sad
Бях на стимулация този месец и така и не се разбра кога се пукна единя фоликул, но по БТ то разбрах, че е ня 17 ти, тогава ми падна на 36.7.Иначе имам доста симптоми на бременност , единя е изпъкналите вени по циците , но тези болки в кръста  силно наподобяват извънматочната ми бременност и това ме притеснява най много . Втори път късмет трабата сама да пресова яйцето едва ли ще извадя  Sad

# 231
Ако не беше това БТ бих се обзаложила че това зацапване днeс е лелката  Sad

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 23:31 от lola7802

# 232
какво сатана с кръвния Лола?

# 233
  • София
Здравейте, момичета,

Искам само да споделя с вас резултата от кръвния ми тест.
ЧХГ - 471,7.  Grinning Урааа!!  Joy Това + останалите положителни Шуър Чек тестове мисля, че потвърждава, че съм бременна!! Simple Smile
Да видим какво ще каже гинеколога в понеделник. Peace

Поздрави,

# 234
честито елидам
с колко дни закъснение си?

# 235
  • София
Последния цикъл ми беше на 02.05. Моят е горе-долу 30-дневен- значи 5-6 дни закъснение.
Но от няколко дни имах положителни тестове на Шуър Чек.  Simple Smile
Гинекологът ми ми каза, че в понеделник се надява да може да се установи с ултразвук бременността.  Praynig Simple Smile
Много съм щастлива и се надявам всичко да бъде наред!!  Peace
Сега осъзнавам какво се случва или се опитвам да осъзная, мъничко ме е страх и усещам едно пърхане на пеперуди в стомаха ми от вълнение.  Simple Smile

# 236
нормално е мила, постепенно ще свикнеш с идеята, а освен това в следващите месеци ще минеш през всички възможни емоции - от най - положителните, до най - мрачните и всичко това благодарение на бошуващите хормони

# 237
  • София
Zdraveite,moiata stoinost e 54.32 treti den ot zakysnenieto, 14 dni sled ovulacia. Ne e li nisko? Imam edin mised i me e strah da ne se povtori.

# 238
  • хасково
bibi76,повтори кръвния тест,ако се е удвоил значи всичко е наред!Стискам палци всичко да е ок! Praynig Hug
Elidam,честито!Пожелавам ти лека и безпроблемнна бременност!:hug:

# 239
Бибиииии!  newsm44 newsm68 newsm44
Екстра ти е кръвният!   love001 Ако се притесняваш (а знам, че се), повтори го след 48 часа в същата лаборатория. Стойностите трябва да са се удвоили или да са нараснали поне със 75%.
Еййй, колко се радвам!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт