Стойности на ЧХГ???

• 373 770
  • 800
  •   1
Отговори
# 510
  • София
dage,много съжалявам и дано следващия опит ти е последен,нека е успешен    Praynig

# 511
Здравейте отново!
 Преди време писах във форума относно кръвния тест, който си бях направила стойностите бяха 0.100 IU/I....отидох на преглед и доктора каза че нищо ми няма и това, че цикълът ми е станал по кратък само трябва да ме радва обаче болките в гърдите ми са постоянни и не спират да ме болят....трябва ли да потърся второ мнение или по скоро просто си въобразявам?

# 512
  • София
Ако е по-малко от 5,0 - няма бременност, а твоето е 0,1 - почти 0.

# 513
  • София
vesela_p както и Денис ти е написала,при такава стойност посочена от теб бремнност няма. /даже и аз съм писала същото.../
Аз ако бях на твое място - гърдите не спират да ме болят бих отишла на мамолог.

# 514
И аз да попитам...  <0.100 U/l  при реф. ст-сти 0 - 1  нали е отрицателен резултат? Сори, ама не съм сигурна защото не е ml а l

# 515
И аз да попитам...  <0.100 U/l  при реф. ст-сти 0 - 1  нали е отрицателен резултат? Сори, ама не съм сигурна защото не е ml а l

Според мен е, за жалост  Rolling Eyes

# 516
  • София

Според мен е, за жалост  Rolling Eyes
мда,отрицателен е

# 517
Благодаря ви!

# 518
Здравейте отново!
 Преди време писах във форума относно кръвния тест, който си бях направила стойностите бяха 0.100 IU/I....отидох на преглед и доктора каза че нищо ми няма и това, че цикълът ми е станал по кратък само трябва да ме радва обаче болките в гърдите ми са постоянни и не спират да ме болят....трябва ли да потърся второ мнение или по скоро просто си въобразявам?

Ако нямаш цикъл направи нов  кръвен тест, в друга лаборатория.

# 519
  • София
....и отиди на лекар за да те видят на УЗ.
Simple Smile

# 520
А <0.100 lU/l не е ли същото като <100 mlU/ml, което в 5-та седмица не е сигурен отрицателен резултат?

# 521
  • Sofia
Не, не е същото. Просто са две различни единици - едната е в L - може би литри, а другата е в ml-вероятно милилитри. Това е абсолютно отрицателен резултат.
Първият тест, който направих също беше в различни единици от стандартно използваните. Беше 285 при еднодневно закъснение, а не 0,285.

# 522
А <0.100 lU/l не е ли същото като <100 mlU/ml, което в 5-та седмица не е сигурен отрицателен резултат?
Не е едно и също.

За сметка на това mlU/mL e абсолютно равно на lU/L.

Component                                               Conventional Unit  Conversion Factor      SI Unit
Human chorionic gonadotropin (HCG)          mlU/mL                   1.0               IU/L

от тук

Т.е. <0.100 mlU/mL = <0.100 lU/L

# 523

Component                                               Conventional Unit  Conversion Factor      SI Unit
Human chorionic gonadotropin (HCG)          mlU/mL                   1.0               IU/L

от тук

Т.е. <0.100 mlU/mL = <0.100 lU/L

Това беше много полезно. Благодаря Simple Smile

# 524
  • Варна
Резултат бета-ЧХГ<0.10mIU/ml
Референтни граници   пременопауза:под 1;постменопауза:под 7;мъже:под 2

Това е резултат на 10 ден от ову. Отрицателен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт