Стойности на ЧХГ???

• 369 945
  • 800
  •   1
Отговори
# 105
  • Манчестер
klem4e ,  Hug Ти си Герой след 13 години...просто нямам думи...... Ще се моля всичко да мине добре  newsm17 и да се радваш на здраво бебче. silvana и за теб миличка  newsm17.

# 106
Е как бе много ясно имаш ги fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Аз съм на 18.03 пак!

# 107
Момичета, ще съм ви благодарна ако коментирате и моите стойности. С положителен тест съм след инвитро /слава на Бога  Praynig/. ЧХГ на 15 ден от трансфера 417, 1 повторен след два дни - на 17 ден от трансфера - 786, 4.
Да правя ли още кръвни тестове или да си чакам прегледа, който е на 19.03. Благодаря ви предварително Hug

# 108
di_va, честито!   bouquet Бременна си. Късмет и стискам палци!  Heart Eyes

# 109
  • хасково
di_va,честито! HugБезпроблемнна бременност ти желая! Heart Eyes

# 110
Благодаря ви момичета, дано всичко е наред.
Кюбит, зная че и ти си бременна след инвитро. Лека и безпроблемна бременност ти желая и най здравото и пухкаво бебче накрая.

# 111
Здравейте всички аз за 1 път ви чета и реших да пиша и да ви питам нещо по скоро.   Правила съм 4 инсета при което едното беше с чхг  на 14 ден 48  и след 1 седмица беше 38 искам да питам дали е имало бебе и защо така се е получило?  Сега правих инвитро и чхг на 18 ден беше 12.58 какво значи това доки ми каза само да спра лекарствата да ми дойде ?  В същото време преди трансфера ми нми станаха готови имунологичните и имам завишени нк клетки но нямаше време и ми вляха интралипид в същия ден на трансфера  мисля си че той не е могал да подейства на нк клетките .  Сега ще правя 2 опит инвитро като се спука кистата и ще си влея интралипида от 7 до 10 дни преди това както трябва пък дано имам късмет този път.  СПЕХ НА ВСИЧКИ  Heart Eyes

# 112
Днес чхг ми е 82, като трансферът ми беше на 6.03. Разбира се, ще го повторя в сряда. Док обаче каза, че е малко. Вие какво мислите.

# 113
impreza за 10 ден от трансфера мисля че не е малко. Малко раничко си започнала с тестчетата, но знам какво е да чакаш чудото да се случи. Стискам ти силно палци в сряда стойностите да са се покачили поне двойно. Успех миличка, и вярвай, че всичко ще е наред Hug

# 114
impreza за 10 ден от трансфера мисля че не е малко. Малко раничко си започнала с тестчетата, но знам какво е да чакаш чудото да се случи. Стискам ти силно палци в сряда стойностите да са се покачили поне двойно. Успех миличка, и вярвай, че всичко ще е наред Hug

Благодаря ти, мила, за куража, знаеш как е, а и док каза, че най-рано на 16 (днес) мога да го пусна.
На теб ти желая много късмет и търпение до 19.03. И разбира се - безпроблемно до края  Hug

# 115
  • Варна
Днес чхг ми е 82, като трансферът ми беше на 6.03. Разбира се, ще го повторя в сряда. Док обаче каза, че е малко. Вие какво мислите.
Е какво му е малкото на това? Според мен това е един чудесен резултат!
Нали нямаш бит прегнил след трансфера?
Стискам палци в сряда да е двоен резултата.

# 116
Момичета, какво мислите за 240.100 mU/ml?
Имам закъснение от 3 дни.

# 117
Момичета, какво мислите за 240.100 mU/ml?
Имам закъснение от 3 дни.
Добър резултат!  Peace

# 118
  • София
Аз не знам да питам ли, да не питам ли. Днес ми е 6ден от закъснението, но ЧХГ е ниско 114,9. Все се надявам в лабораторията да са направили грешка. Дали има момичета с нормална бременност, които са имали ниски нива  newsm78 Sad

# 119
  • Бургас
Аз не знам да питам ли, да не питам ли. Днес ми е 6ден от закъснението, но ЧХГ е ниско 114,9. Все се надявам в лабораторията да са направили грешка. Дали има момичета с нормална бременност, които са имали ниски нива  newsm78 Sad
Ланче, сигурно вече са ти казали моето мнение Wink, но пак да си кажа. Според мен не е малко, съвсем в реф.стойности си Hug Муша беше с много нисък резултат на кръвния, като забременя с Моника, ако не се лъжа беше с резултат 11 около закъснението. От цялото си сърце се моля всичко да е наред при вас този път Praynig Стискам палци и ще дебна следващия резултат Heart Eyes
Освен това знаеш, че реф.стойности са в такъв голям диапазон, защото ЧХГ има различни стойности при всяка жена, въпреки еднаквите г.с. Прегръщам те и много силно ти стискам палци, да знаеш Hug

Общи условия

Активация на акаунт