Стойности на ЧХГ???

• 371 479
  • 800
  •   1
Отговори
# 90
След най-рано 48 часа.

Честито на всички! Peace

# 91
  • Варна
Здравейте,
пиша за първи път, но много често чета форума. От няколко дни се съмнявам за бременност, но не смея да си направя тест за да не се разочаровам, както се е случвало многократно. Тъй като имам нередовен цикъл може би ми закъснява с 4-7 дни примерно. Днес си направих кръвен тест и стойностите са beta-hCG 2225.0 mlu/ml - знам че най-вероятно въпроса е глупав, но нали това сочи бременност. И кога има вече смисъл  да ме види гинеколог?
Миличка, много си бременна! Стискам палци всичко да е наред и мисля, че и док вече може да те види.
Успех!
zd.iskam da vidite moite rezultati  beta-hcg-3192.0ml/u 16 -17g.s
Какво по-точно те интересува? Като ти гледам резултата е страхотен. Само не разбрах дали си в 16-17 г.с.? Нали знаеш, че след третия месец, ЧХГ-то пада.
ЧХГ 218 - четиринадесети ден след пункция ???
Бременна съм - нали ? След колко дни да го повторя ?
Благодаря ти !
Честито и на теб, миличка! Всичко ще е наред.

# 92
здравейте моми4ета  МЦ трябваше да ми доиде на 26 февруари ,след 6 дневно закъснение днес си направих кръвен тест който показа нали4ие на бременност стоиностите са  205.9 и гинеколога ме посъветва да повторя теста в понеделник .Според вас много ли са ниски стоиностите ?

# 93
здравейте моми4ета  МЦ трябваше да ми доиде на 26 февруари ,след 6 дневно закъснение днес си направих кръвен тест който показа нали4ие на бременност стоиностите са  205.9 и гинеколога ме посъветва да повторя теста в понеделник .Според вас много ли са ниски стоиностите ?
не са толкова лоши. ако повториш теста след 48 часа и е двоен всичко е наред. успех ти пожелавам. Hug

# 94
благдаря за одговора  , дано в понеделник  стойностите на теста са се удвоили   Praynig . Стискам палци на вси4ки    newsm10

# 95
  • София
Ще чакаме да се похвалиш! Peace

# 96
Как ще коментирате  моите резултати мили дами!
В сряда 04.03- 12 344mlU/ml
В петък 06.03- 22 550mlU/ml
Имам една неуспешна бременност при която резултатите бяха сравнително по-ниски от рода на 103 и след два дни 220!
Не знам какво да си мисля вече!В понеделник съм на доктор дано да се види сакче и точица Praynig

# 97
silvana мисля че са добре резултатите ти , все пак има нарастване на хормна и то почти двойно . Колко време след евентуална овулация е правен теста ?
Желаят ти всичко да бъде наред този път  Praynig Hug

# 98
32 дена горе долу!На 10 дневно закъснение на цикъла ми не се видя нищо т.е задебеляване на матката!В понеделник съм на доктор направо с две ръце се моля всичко да е наред Praynig

# 99
Силвана, стойностите са ти супер, стискам палци всичко да се нареди  Hug

# 100
Момичета днес си правих пак ЧХГ- 2317 - на 21-я ден след пункцията и на 19-я ден след трансфера , а на 14-я ден след пункцията ми беше ЧХГ- то 218 ? Какво ще кажете ? Аз гледам таблиците който намирам в нета ама е друго да го чуя и от вас ! Благодаря ви за търпението и разбирането !

# 101
  • Манчестер
klem4e, какво да кажа  Hug просто супер! Честито   bouquet от тук на там ти желая една спокойна бременност и здраво бебче на финала  Hug

# 102
milly76 , дано да е така 13 годинки го чакаме това чудо - дано все така де расте  и да говори  все така хубави неща
geri 78m , чакаме да чуем за резултат от вторият кръвен тест- нали днес ще го превиш?
-silvana-
, какво стана с чичо доктор днес - а със сакчето и с точицата ? Хайде чакаме вашите хвалби - нямам търпение........

# 103
klem4e-Имаме сакче вече след 10 дена ме вика за точицата Wink!Сега аз много не разбирам от големина на плоден сак,но  мисля че каза че е 2 см!Продължавайте да ми стискате палци! Hug

# 104
-silvana-, това е чудесна новинка и аз ще ходя в събота или в неделя за плодният сак - ще ти стискам палци и ти на мен - нали ?

Общи условия

Активация на акаунт