Стойности на ЧХГ???

• 371 465
  • 800
  •   1
Отговори
# 75
Елена , съжалявам за това което си преживяла , дано да се въстановиш скоро и да се похвалиш  Hug

# 76
Елена,
добре познавам ада, през който преминаваш! Прегръщам те силно! Hug Каквото и да ти кажа сега, няма да намаля болката ти. Дай си време за психическо възстановяване, после ще преминете на следващата фаза! В проблемното има тема за извънматочната. Там сме, когато имаш нужда дори само да поплачеш! spoko

# 77
Здравейте мимичета. След 15-дневно закъснение и 4 неубедително положителни теста / със втора много бледа чертичка/  си направих кръвен тест в сряда и резултатът е 106. Тази стойност мисля че потвърждава бременност, нали   Rolling Eyes

# 78
Дени,
бременност има, да. Обезателно повтори теста след 48 часа. Стискам палци всичко да е наред! Praynig

# 79
  • хасково
Да,има бременност Дени!Тихичко честито... HugКакто те е посаветвала Норе си направи още един кръвен тест  след 48 часа,дано резултата се е удвоил!Стискам палци!Успех Hug

# 80
Дени,
малко нисък ми се вижда резултата за 15 дневно закъснение. Колко дневен цикъл имаш и кога горе долу ти е овулацията? Сега имаш ли болки и зацапване? Повтори кръвния тест!  Peace

# 81
_Hope, аз не мога да се похваля с редовен цикъл или пък следене на овулации Rolling Eyes Явно имам изместена оволуцаия обаче, защото миналия път когато забременях докторите не можаха да установят дата  на зачеване Embarassed Та първата бременност ми завърши с аборт в 5 месец. След това цикълът ми не беше хич редовен. Мисля си че сме направили бебо на 14.02. Сега нямам зацапване, от време на време малко ме наболява коремчето, но и миналия път беше така и ми даваха да пия нош-па /тези болки били нормални за началото на бременността/. Утре ще отида да направя кръвен тест пак, а на 4.03 съм на преглед в МД. Моля се всичко да завърши нормално този път!!!!!!!!!

# 82
Дени, и аз мисля, че бременност има. Но втори тест е задължителен при тази ниска стойност. Може да е напълно нормална, стига да се увеличава както трябва.
Ако смятаме овулация 2 седмици преди очаквания цикъл и 2 седмици закъснение, това прави 4-та седмица.

Ето как се движат (в общия стандартизиран случай) нивата в този период.
4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 542&Itemid=36

Стискам ти палци!  Grinning

# 83
Дени,стискам палци Praynig.

# 84
Хм, лабораториите не работят днес:2cry:, явно ще се се тормозя до сряда за да разбера дали всичко е ок ....

# 85
zd.iskam da vidite moite rezultati  beta-hcg-3192.0ml/u 16 -17g.s

# 86
Здравейте,
пиша за първи път, но много често чета форума. От няколко дни се съмнявам за бременност, но не смея да си направя тест за да не се разочаровам, както се е случвало многократно. Тъй като имам нередовен цикъл може би ми закъснява с 4-7 дни примерно. Днес си направих кръвен тест и стойностите са beta-hCG 2225.0 mlu/ml - знам че най-вероятно въпроса е глупав, но нали това сочи бременност. И кога има вече смисъл  да ме види гинеколог?

# 87
maria.krumova, направи си час колкото може по-скоро.  Peace
Изглежда, че си бременна, като ти гледам хубавия резултат. Честито!   bouquet

# 88
благодаря ти Кюбит - дано всичко е наред, че от много четене ми се върти какво ли не в главата #Crazy

# 89
ЧХГ 218 - четиринадесети ден след пункция ???
Бременна съм - нали ? След колко дни да го повторя ?
Благодаря ти !

Общи условия

Активация на акаунт