Стойности на ЧХГ???

• 369 940
  • 800
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мерси миличка,  Hug Wink
Аз, направо не знам къде се намирам, толкова ми е притеснено, моля се да ме отмине лошото този път  Praynig.
Утре пак ще пусна, но в друга лаборатория дано да е по добре резултата.  Praynig
Ох, не ми се иска пак да минавам през всичко отново  Cry
Благодаря ти за стиснатите палци имам нужда  Heart Eyes Hug

# 121
♥٭lanna٭♥. , МуШа наистина беШе с ЧХГ 11 и то след zакъснение. Помня как и гледахме реzултата и се чудехме дали не е объркана zапетайката.  Grinning Важно да видиШ как расте хормонът. Стискам ти палци zа лека и успеШна бременност. 

# 122
  • Бургас
♥٭lanna٭♥. , МуШа наистина беШе с ЧХГ 11 и то след zакъснение. Помня как и гледахме реzултата и се чудехме дали не е объркана zапетайката.  Grinning Важно да видиШ как расте хормонът. Стискам ти палци zа лека и успеШна бременност. 
Да, тъкмо говорих с нея Laughing Каза, че е бил такъв резултатът при 4-5 дни закъснение. На мен ми се въртеше, че беше около датата, ама явно си е имала закъснение и то достатъчно Peace Ланна, утре ще вляза специално да видя новия резултат Heart Eyes Муша каза, че при нея 4-5 дни след този резултат, новият е бил 240 Simple Smile

# 123
  • София
Благодаря ви милички за подкрепата  Hug Heart Eyes
Утре веднага ще пиша щом излязат новите резултати и дано да са по-добри Praynig
 Hug Hug Hug Heart Eyes

# 124
  • София
Днес резултата в Кандиларов е 214,9 - вчера в Бодимед беше 114,9... Вече не знам какво да мисля  newsm78. Ще го повторя но се чудя в коя лаборатория  newsm78 Hug

# 125
Добре нараства ЧХГ-то. Повтори го утре - в Биомед /или в понеделник - в Кандиларов/. Важно е да се види с какви темпове нараства хормона след 48ч. Данните се сравняват само, ако са от една лаборатория.
Моля се всичко да е наред! Praynig

# 126
  • София
Ще го повтора в Кандиларов в понеделник и дано нещата се подобряват  Praynig Praynig Praynig
Благодаря  Hug Praynig

# 127
Ще го повтора в Кандиларов в понеделник и дано нещата се подобряват  Praynig Praynig Praynig
Благодаря  Hug Praynig

с този резултат ти пожелавам лека бременнст. Hug

# 128
  • BABYLAND
ЛАННА, честито и от мен!!!   bouquet Лека и безпроблемна бременност изпълнена с хубави емоции.

# 129
  • София
Благодаря момчета за хубавите пожелания  Hug Heart Eyes
Все още нищо не се знае, но се надявам да имам късмет този път  Praynig Praynig Praynig

# 130
Лана , според мен ЧХГ нараства добре , тихичко честито и стискам палци занапред  Praynig Hug

# 131
  • София
Mindi ,благодаря Hug дано да нараства все така   Praynig Praynig Praynig

# 132
  • Бургас
Ланна, честито и много силно стискам палци всичко да е наред този път и да изкараш една прекрасна бременност с най-страхотното бебче за финал Hug Heart Eyes

# 133
  • София
Goldie, Mindi, GOLDEN ROSE, volleyball,  _Hope_, Миле   Hug
Благодаря ви за надеждата, която ми вдъхвате.  Hug
Чакам резултатите и дано днешния ден да ми донесе хубави новини  Praynig Praynig Praynig

# 134
Стискам палци и дано днешния резултат е още по-добър  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт