Стойности на ЧХГ???

• 369 945
  • 800
  •   1
Отговори
# 135
  • по света и у нас
Лана ,много тихичко честито!И според мен резултата е наред,дано довечера ЧХГ е скочило до небето! Praynig

# 136
  • Манчестер
Лана , миличка  , според мен резултата си нараства добре. Дано , дано  Praynig Praynig Praynig Тихичко честито   bouquet . Чакаме да пишеш за резултата  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed тази сутрин имам хубаво предчувствие за теб  Hug И да ни зарадваш в седмичната тема  Hug

# 137
  • София
Момичета, аз бях до тук  Cry
314,7
Сега трябва да действам за премахване на бременността...

# 138
Е, не...не мисля, че ще се стигне до там...ЧХГ, все пак е нарастнало...има все още надежда до сряда  Hug

Ти днес го прави в Бодимед, нали?

# 139
Лана , съгласна съм с Комикс , мисля че има нарастване на ЧХГ и то добро , все пак от първия резултат до днешния има покачване почти три пъти . Не мисли най-лошото . Продължавам да ти стискам палци  Praynig Praynig

# 140
  • Варна
Я, поспри малко, моля те. Мисля, че прибързваш със заключенията.  Naughty

Моля, изчакай да като мине прегледа при док, тогава ще го мислиш. Защо сега така предварително се отказа?
А на всичкото отгоре си изследвала ЧХГ-то в различни лаборатории. Ами може от там да идват нещата.
Стискам палци и съм сигурна, че всичко е наред и скоро ще си една щастлива и спокойна бременна.

# 141
Недей прибърzвай със zаключенията. Стойностите растат, не можеШ оЩе да правиШ такива zаключения. Отиди на преглед и виж какво Ще ти кажат там.

# 142
  • София
Понеже съм с два аборта с кухо яйце... Затова съм така настроена.
Истината е че ЧХГ е много ниско за закъснението което имам  Tired.
Друг е въпроса че не нараства правилно
27.04 - бодимед - 114.9
28.04 - кандиларов -214.9
30.04-кандиларов 314.7
Както и да го погледна не е наред.
В сряда съм на док. ще видим какво ще каже. Моля се само да не е извънматочно ...

# 143

В сряда съм на док. ще видим какво ще каже. Моля се само да не е извънматочно ...
Имаш ли зацапване /оскъдно, бледо кафяво/?
Чувала съм, че в много начална бременност е възможно да има известно изоставане на нивата на ЧХГ. Обяснява се с проблемна нидация. Ако нивата нарастнат в идните дни, няма да има проблем! Повтори теста в сряда в Кандиларов!!!
Зная как ти се е свило сърцето. Моля се всичко да е наред или поне да е по-малкото зло! Praynig Прегръщам те! Hug

Да попитам - правила ли си имунологични и генетични изследвания?

# 144
  • София
Лана, миличка, недей да прибързваш в заключенията си!  Peace Мисли позитивно!  Hug Моля се за теб, дано този път всичко е наред!  Praynig Praynig Praynig Знам колко се страхуваш, тъй като и аз съм с два мисседа и след такива случки е много трудно човек да е "перде". И все пак е по-добре да си отпуснеш душата!  Hug Стискам палци за прегледа ти в сряда!  Praynig Praynig Praynig

# 145
  • София
За сега нямам зацапване. Аз и преди нямах, но не се развиха нещата добре...
Правила съм всичко, което човек може да се сети.... Генетични, имунологични, каротип, у-делеция, хормони. Отриха ми Хашимото в начален етап... Сега съм на фраксипарин през ден и аспирин протек. Трябва да вливам имуновен, купила съм си 40ампули, но все още се чудя, дали си заслужава... Единственото, което не сме правили е спермограма.

# 146
  • Манчестер
Лана, не прави лоши заключения, хормона расте. При всеки различно Peace и после се наваксва. Дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig . Оххх , не го отписвай толкова рано  hug Моля те   remybussi

# 147
# 148
За сега нямам зацапване. Аз и преди нямах, но не се развиха нещата добре...

Попитах за зацапване, заради евентуална връзка с извънматочна.

При около 85% от нормално протичащите бременности хормонът ЧХГ удвоява своите стойности на всеки 48-72 часа. Според калкулатора, твоите нива се удвояват на 3,6 дни, те - малко повече, от 72 часа. Не бързай да отписваш бременността!
Трябва да се внимава с изводите, които се правят само от стойностите на ЧХГ. И нормална бременност може да има ниски нива на ЧХГ и да доведе до раждането на здраво дете. Резултатите от ултразвуковия преглед след 5-6 гестационна седмица са много по-точни от анализа на нивата на ЧХГPeace

При твоите стойности, малко вероятно е да се види нещо на ехографа в сряда.
Опитай се да се успокоиш малко сега /колкото и да е невъзможно/. В сряда, при новите резултати на ЧХГ, нещата ще са малко по-ясни.
 Praynig Hug

# 149
  • София
Аз, малко вече се обърквам с тези 48-72ч. Но може и да съм в грешка както ги смятам от 27 сутринта до 30 сутринта не са ли 72ч.  newsm78
Вече съвсем се  Rolling Eyes..
Няма да се види знам, но ще се ходи докато се види, че иначе лошо... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт