Стойности на ЧХГ???

• 371 559
  • 800
  •   1
Отговори
# 195
Лана , сега видях през какво ти се е наложило да минеш отново . И аз подкрепям момичетата , запиши с час при д-р Владимиров , сигурна съм че при него ще попаднеш в добри ръце  Hug

Stela2910   следя те от темата за ин витро , дано ЧХГ-то нарастне  Praynig

# 196
  • София
Днес хормона е 263 пада и това е много добре  Peace
 Hug Hug Hug

# 197
Момичета пак да ви питам - вчера на 04.04. бЧХГ беше 36.03 (а на 02.04.  20.66). Според вас това покачване достатъчно ли е, не е ли твърде нисичко, въобще има ли шанс за нещо?  Към вторник-сряда пак ще пускам.

# 198
Светла, има шанс според мен.  Hug Стискам ти палци.

Момичета, ето ви калкулатора от Зачатие. Има и обяснение отдолу.
http://www.zachatie.org/index.php?Itemid=82&id=542&optio … ent&task=view

Важното е да правите тестовете в една и съща лаборатория.

# 199
Кюбит разгледах го калкулатора, ама там са дадени стойности в много широк диапазон, а пък и като чета другите момичета какви резултати имат на тези дни, направо се депресирам.
В една и съща лаборатория ги пускам тестовете.

# 200
Stela2910, ами той си е широк диапазона. Моя приятелка беше с точно толкова ниски стойности в началото като теб и си кара нормална бременност (термин юни). Важното е да има удвояване на 48 часа.

# 201
Stela2910, ами той си е широк диапазона. Моя приятелка беше с точно толкова ниски стойности в началото като теб и си кара нормална бременност (термин юни). Важното е да има удвояване на 48 часа.
Peace Така е. По-важното в случая е, че имаш удвояване! Стискам палци! Hug

# 202
  • София
Момичета имам нужда от помощта ви.
На 15 април направих инсеминация. След това по схема бих 4 инжекции Прегнил от 5000. В събота беше последната ми инжекция. В сряда 29.04 имам преглед при моята лекарка.
Понеже часът ми е късно и лабораторията не работи тогава, си пуснах ЧХГ 27.04 вчера, за да занеса резултатите на моята лекарка. Резултата е следния:
 Име на теста (изследването)
 Резултат : total Бета - ЧХГ 45.790, Референтни граници mU/ml 0.0 - 8.5

Аз лично не мога да преценя, положителен ли е, дали прегнила от събота е оказал влияние. Моля ако някой е скоро е правил кръвен тест, след инжекции прегнил да коментира. На 3-та инсеминация резултата ми на ЧХГ беше 0 след 5 дена от последната инжекция прегнил.

# 203
Твърде рано ми се вижда. Минали са едва 3 дни, след последния Прегнил. Пусни си утре пак ЧХГ. Ако нараства - бременна си. Стискам палци! Peace

# 204
  • София
Рано е още. На мен веднъж 10 дни след прегнил кръвния тест ми отчете.... така че имай още малко търпение. Трябва да минат поне две седмици след прегнил от 5000 еденици.
Дано следващия тест е твърдо положителен... Praynig

# 205
  • София
Колко ти отчете на теб след 10 ден, питам, защото както казах на предната инсеминация след 5 ден от инжекцията си беше 0.

# 206
момичета кръвния тест може ли да лъже,сутринта си направих уринен тест и се показа много бледа 2-ра чертичка,сега си правих и кръвен,резултата  е  0.26 при референтни  0.5 - 2.9,чудя се на кое да вярвам, моля помагайте    Praynig

# 207
По принцип кръвният е по-достоверен. Имаш ли закъснение, ако да, колко? Темповете на нарастване на ЧХГ са различни, може да е много рано още. Стискам ти палци!

# 208
ами трябваше да ми дойде на 5-6 този месец,още в началото на месеца започна някакво кафяво течение и си мислех че  ще ми дойде и така няколко дни поред, в неделя ми тръгна и малко кръв ,съвсем малко и тва беше,чудя се какво става,нямах нормален цикъл,на 05.05 се събудих с гадене и докъто не повърнах не ми мина,вдигнах 38 t ,и бях като болна,вечерта ми нямаше нищо,какво става немога да си обясня

# 209
Надявам се да се включи някое компетентно момиче, за да ти даде адекватен съвет. Аз бих отишла на лекар.
Пиши какво става.

Общи условия

Активация на акаунт