Стойности на ЧХГ???

• 373 406
  • 800
  •   1
Отговори
# 375
  • област Варна
Не искам да те разочаровам, но от 10.6 до 22.06 са си 12 дена. Тестовете както знаеш и най-чувствителните отчитат при 20 единици ЧХГ, за дванадесет дена хормона трябва да ти се е удвоил поне 4 пъти (да речем, че в най-лошия случай се удвоява на 72 часа), което ще рече най-маааалкооо 200 единици.
И ВСЕ ПАК не чакай петък, а си направи след 48 часа още един тест, т.е. утре по същото време и сама ще си направиш изводите.

# 376
  • Бургас
Съветвам те да повториш кръвния тест!Успех ти пожелавам!

# 377
и аз ти пожелавам успех и стискам палци всичко да е наред.  bouquet

# 378
Днес ходих да направя нов да видим дали пада или се увеличава, поне това мога да направя.
Благодаря на всички.

# 379
  • Бургас
Днес ходих да направя нов да видим дали пада или се увеличава, поне това мога да направя.
Благодаря на всички.

Пиши после какъв е резултата!

# 380
Добър вечер, за жалост резултата е на долу 15, 410  Sad Sad Sad нямах късмет.
Благодаря на всички които се отзоваха и успех.

# 381
  • Бургас
Съжалявам много!

# 382
съжалявам мила

# 383
Момичета , днес си правих тест .Резултата е 118mIU/ml . Трябваше да го правя защото има съмнения за извънматочна бременност. Моля ако някой може да ми каже какво значат тези стойности. Знам че има налична бременност но могат ли да определят каква. Защо обаче моят АГ не иска повторен тест  newsm78

# 384
  • Бургас
Момичета , днес си правих тест .Резултата е 118mIU/ml . Трябваше да го правя защото има съмнения за извънматочна бременност. Моля ако някой може да ми каже какво значат тези стойности. Знам че има налична бременност но могат ли да определят каква. Защо обаче моят АГ не иска повторен тест  newsm78
Пусни си още един тест след 48ч,една стойност не говори нищо.Какво закъснение имаш?

# 385
# 386
  • София
кога ти е била овулацията..късна, на време?

# 387
Незнам никога не съм се интересувала кога е. Цикъла ми е на около 28-30 дни.Последния е на 21.05

# 388
  • София
Както е написала irina_boneva ,пусни още един кръвен тест след 48 часа

# 389
ОК. Благодаря за помощта   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт