раждане в 27г.с

• 4 548
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Възможно е. Дано се пребори детенцето  Praynig Praynig Praynig

# 31
# 32
  • Ланкър, планините Овнерог
Има голям шанс, но зависи в коя б-ца е. В Педиатрията са най-добрите според мен. Там върнаха към живота племенника ми преди почти 6г.

# 33
Има и по-мънички бебчовци,които оцеляват...Дано всичко да е наред и с това мъниче Praynig

# 34
МОЯ  ЖОРКО СЕ РОДИ  В 34 Г С  СЬЩО  900  ГРАМА,КАЗВАХА  ЧЕ  Е МАЛЪК  И  НЕЗРЯЛ  ,ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ  ДАЛИ  ЩЕ  СЕ  ОПРАВИ.ЕТО ВЕЧЕ  НАДДАВА И Е 1КГ  И 350  ГРАМА   ОТ  2  МЕСЕЦА  Е В КУВИОЗ  И  СЪСТОЯНИЕТО МУ СЕ  ПОДОБРЯВА  ... Wink Wink Wink

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 18:56 от GERI844

# 35
 PraynigМного сили за мъничето!

# 36
  • София
Да, възможно е. Дано оцелее малката душичка. newsm17

# 37
преживяло първите си 6 часа на самостоятелно дишане без да е поставено в кувъоз. и едва след тези 6 часа са го транспортирали в клиниката
Но защо  #Crazy

Иначе може да оцелее, познавам едно момиченце, родено горе-долу в тази седмица. Дано всичко да е наред и да няма проблеми.

# 38
  • София
Мисля,че може,макар да няма гаранция на 100%.В нашата тема "Деца родени Юни 2005 година" си имаме едно талисманче,което спред мен се роди в 27-28 г.с. и тежеше около 900 грама,това по спомени разбира се.В момента е здраво и хубаво момиченце на 2.4 години.

# 39
  • България
 Praynig

# 40
И аз мисля че невъзможно няма , дано детенцето се пребори и всичко да е наред  Praynig

# 41
Дай Боже, детенцето да оцелее, да се пребори и да има късмет в живота.
Има шанс.

Братовчедка ми роди в 27 г.с. /750 г./ - синът й ще е първокласник тази есен.
Аз родих също в 27 г.с. първото си детенце, но не успяхме да стигнем до болницата и се роди вкъщи - не можа да оцелее, но от лекарите знам, че ако е родено в болница и обгрижено от първия миг, такова бебенце има шанс не само за живот, но и да е напълно здраво и нормално.
Момичетата ми също са недоносени /в 34-35 г.с./, но от самото начало се справят напълно самостоятелно.

Ще се моля за малкото слънчице. Дано да има дълъг живот пред себе си. Praynig

# 42
Има шанс бебчето.Много кураж и много сили.Нека бързо да се пребори с първото си изпитание в живота. Praynig
А за проблема с очичките-това се казва ретинопатия на недоносеното.Хубаво след като се закрепи добре да го прегледа лекар,тази ретинопатия се лекува по 3 начина и то 100% щом се хване на време.Иначе може бебчето да има леки смущения с виждането.Нека да се закрепи добре,пък има време.

Стискам палци и се моля!

# 43
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Всичко е възможно Peace! Дано се пребори и няма усложнения Praynig. Нареждам се и аз към стискащите палци Peace.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт