МАЙско бебче обичливо с мама много е щастливо!

• 8 821
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
аз всеки ден я воза малката в колата,но при мен е лесно,защото малкия кош на количката се води карсит- успивам я в количката и после само откачам коша и го слагам в колата.

# 91
kimba споко, всеки си има такива дни...аз вчера бях така, ама защото не бях доспала и света ми беше крив
дай да се организираме за квартална среща ?
Julie  завиждам  Mr. Green ама само частта за излизането, за неспането не  Mr. Green

кърма и при мен колкот щеш..даже си мислех кога това дете ще започне да я изяжда  newsm78, след 2 дена ядене през 2 ч днес малко почивка и ядем на 3-4 часа та поне се наспах и малко да поработя

# 92
Ооох, как ми се ходи на караоке....
Къде бяхте, Джул?
Ти пя ли? Twisted Evil

# 93
Кърменето е изкуство това го разбрах сега с Ивана,с какта не се кърмихме и не го разбрах. HugПри мен вечер се получава да имам много кърма тогава ми се напрягат гърдите и се цедя по малко защото ме е страх да не се получат бучки,зависи от лактацията аз специално не знам процеса лактация как се получава.Едни викат като на се цедиш по добре други като се цедиш незнам чуденка. newsm78

# 94
Ооох, как ми се ходи на караоке....
Къде бяхте, Джул?
Ти пя ли? Twisted Evil

в библиотека. пях, ама не на микрофона, малко ми бяха водките:)

# 95
След поредица от
ПОГАЧИ
направо съм готова за СПИНКАНЕ,ако ми позволи  СЛЪНЧИЦЕТО.

# 96
  • На морето!

Райна, и ние в началото бяхме така, неможеше да суче от мен и ми беше много мъчно. Изцеждах и давах от шише. Но като посъбра силички си засука и сега дори няма какво да се изцежда. Мога да те посъветвам да пробваш от време на време на гърдата пък току виж засуче  Hug
При мен проблема е,че пускам прекалено много кърма-пръска от 7-8 места и той се дави и повръща и се ядосва и не иска да яде.А от шишето струйката е само една и на него му е добре.За сега ще карам така пък ще видим докога. Wink

# 97
  • София
Еххх аз я пропуснах, но сега се ослушвам за варненската Twisted Evil Wink Katia_N след сряда съм на линия, защото дотогава и татето е тука и ще си обръщаме внимание Wink

Подкрепям за столчетата - и да не ми го беше наложил закона пак щях да купя столче за след 4г. За мен е адски безотговорно децата да се въргалят на задната седалка, а редовно виждам мъници под 2 години стърчащи на задната седалка и някоя баба или майка да се опитва да ги сложи да седнат... столчетата, коланите, мама седи като бял човек отпред (както каза Джули) с тапите за уши (ако много квичат) и така... така ги виждам аз нещата... Simple Smile

# 98
Райна, и аз имам същия проблем. Каналите са ми прекалено широки и пуска яко. Милата се дави и плаче. Незнам какво да правя. Ако някой знае нещо да помага. За запушени канали знам рецепти, а за широки нищо незнам. Този вариянт с цеденето не ми допада.

# 99
Здавейте, аз трябва да заведа нашата кака на въздух в Троян или Велинград ,заради алергията моляви ако някой има някаква информация за някой хотел или вила да ми каже, благодаря предварително

# 100
Ейййййййййй,нашето Майче има Рожден Ден!!!!!!
Много щастие и любов!!!!  bouquet Hug

# 101
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАЙЧЕ ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВА СЪПРУГА И МНОГО ЩАСТЛИВА И ГОРДА МАЙКА НЕКА ТВОЙТЕ СЛЪНЧИЦА ТЕ СЛУШКА newsm59Т

# 102
  • София
ЧРД Майчееее! Много тишина ти пожелавам Wink

карчита, има много хубави хотели в едно село до Троян - Чифлик се казва. Погледни във "На път и т.н." за конкретни цени и координати. Също е много хубаво на Априлци. То пак е в тоя район. За съжаление не мога да ти кажа точен хотел, защото ние имаме къща там и не сме ползвали хотелите...

# 103
Ч.Р.Д Майче!От здраве да не се отървете- ти и твоето семейство!!! Hug  bouquet Heart Eyes

# 104
Честит празни,Майче все така всеодайна и търпелива,здраве на цялото семейство и Весел Празнис! Hug!

Общи условия

Активация на акаунт