МАЙско бебче обичливо с мама много е щастливо!

• 8 807
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
духаш, ако бебето е истерясало от рев и не може да си поеме въздух от дране  Peace

# 256
здравейте и от нас
и нашата нощ мина много спокойно - от 23 до 6:20, но и аз съм поспаланка и след храненето сме пак в леглото и отнасяме до към 9. Тогава вече започват игрите и заспива чак след обедното хранене.

слагате ли бебчетата да спят на една страна, вдигате ли ги на възглавница когато са будни????

# 257
  • Варна
Варненски мами, хайде направо да обявим утре-четвъртък среща на входа на Морската градина от към ФК. Само часа да уточним. Помислете, аз тичам, щото Преслав е супер нервен. Като се върна от разходка ще видя какво сте решили. Аз преди 11 няма да сколасам. Ако времето е като вчера, там беше много прохладно. Hug

# 258
Здравейте от още една недоспала мама, всеки ден си казвам че на обяд като заспи Галина и ще си легна ,обаче винаги точно тогава Мая започва да плаче, вечер същата история снощи Галина заспа и Мая започна да си гърчи цяла вечер така я откарахме. Ние вадим долни кучешки и просто не е истина за какво става на въпрос за какви писъци и крясъци.
За среща във Варна аз също мога да се дотътря

# 259
духаш, ако бебето е истерясало от рев и не може да си поеме въздух от дране  Peace

не се препоръчва. само ако съвсем се души. трябва да му оставиш мозъка сам да вземе решение кое от трите неща да свърши първо - да плаче, да преглътне слюнката или да си поеме въздух. последния път като бяхме при лекаря ме видя да му духам така и ме направи на бъз и коприва. по този начин правиш мозъка му "мързелив".. ще изчаква да му "помогнеш".....

# 260
Ние сме 5300 и 58 см - днес ставаме на два месеца.

И аз съм за срещата в Младост - когато кажете. Нашият татко с баткото заминават на Триград на някакъв измислен Тийм билдинг  Twisted Evil Точно на рожденния му ден в петък ( на таткото - станахме три мами с татковци родени на 13 юли ).
И ние с бебка сме фрий Simple Smile

# 261
последния път като бяхме при лекаря ме видя да му духам така и ме направи на бъз и коприва. по този начин правиш мозъка му "мързелив".. ще изчаква да му "помогнеш".....
ха, ето ти пак разминаване при педитата. аз тоя номер баш от педи го видях  newsm78

# 262
И на мен педи ми каза да духам Simple Smile в лицето на бебчето, като се захласне.

# 263
Ами като гледам,мнозинството е за петък.
Остава да измислим час:предлагам да е привечер към 17:30 - 18:00, но в такъв случай е нужна резервация , че знаете как е в петък вечер...Другия вариант е сутринта към 10:00, но тогава трябва да се измисли някакво кафе или друго място,че Хепи сигурно не работи-хайде младостките майки да дадат идеи.Може в Макдоналдс ...

А ето списъкът със записаните :
Ниночка
Сиско2
Ина Ана
Пешън
КСИ
Аз
Майчето
Ирини?
Джули?

Действайте, остават два дни само, срамота... Laughing

# 264
последния път като бяхме при лекаря ме видя да му духам така и ме направи на бъз и коприва. по този начин правиш мозъка му "мързелив".. ще изчаква да му "помогнеш".....
ха, ето ти пак разминаване при педитата. аз тоя номер баш от педи го видях  newsm78

ми на мен ми се види логично... мнението на нашия педиатър. и между другото моя син много се дави като яде. и като не му духам в лицето сам си поема въздух.
ох аз от дружба до младост пеша с количката дали мога да стигна, как мислите?
а инак съм за макдоналдс... поне голямото ще е щастливо.

# 265
Е, а защо пеша , бе?

# 266
ми с тая количка... ще е зор баси по рейсовете. тя е сто кила. е с кенгуруто ще умреме от жега и двамата.

# 267
Е нали правим срещата в по-прилични часове..аз ще съм със слинга.

# 268
ми не знам, ама на мен ми е жега още кат се събудя в шест сутринта:)
ще го измисля някак.

# 269
И аз съм за Макдоналдс - сутринта.
Julie , и аз ще съм с баткото. Ще си има компания Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт