Температура на водата

• 3 139
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
  • Bapнa
Знам ли на каква.. Винаги съм я проверявала "на ръка" - каквато ми се струва добре на мен  Peace

И аз само така я проверявам... иначе имам термометър, но не го ползвам

# 16
Знам ли на каква.. Винаги съм я проверявала "на ръка" - каквато ми се струва добре на мен  Peace

И аз само така я проверявам... иначе имам термометър, но не го ползвам
И аз така  Peace

# 17
Ами аз като ползвах ваничка в нея си имаше вграден Т, и я докарвах между 37-39, както дойде. После обаче само на ръка. Случвало ми се е на ръка да я направя по-топла и моята веднага наддава вой.

# 18
И моята е с вграден термометар,но като пробвам с ръка и ми изглежда студена.Дори сьм мислела,4е  не е верен,но имам предвид и това,4е сме свикнали на по-топли4ка вода да се капем.На 37,38 градуса гледам как бебо трепери,свива ръ4и4ки....или на мен така ми се струва.

# 19
Около 37-38 градуса! Peace
И на мен ми се струва хладка, но за децата е добре да не ги претопляме и изнежваме Thinking, а друг е въпроса, че аз се къпя с доста гореща вода... ooooh!

# 20
Къпя на пипане, без термометри.

И аз Peace

# 21
  • София
38 градуса. Меря я с термометър. Аз изрично питах педиатъра и той каза между 36 и 40 градуса.

# 22
аз все още използвам термометьр-гледам да е около 37.

# 23
  • София
37-38 градуса. Но не меря с термометър а с лакътя. Но прекалено топла вода може да изнежи бебчето. Теб какво точно те притеснява при 37-38?

# 24
По принцип гледам да е около 37 градуса, но когато бяха големите жеги я къпех с 35 градусова вода и се чувстваше прекрасно

# 25
когато мерех с термометър, бебка все ревеше и почнах на ръка да я правя малко по топличка и всичко си дойде на мястото

# 26
  • В подножието на планината
Меря я с термометър-37 градуса.Моят бебок е фен на хладката вода,затова понякога стигаме и 35 градуса.

# 27
Никога не съм мерила температурата на водата с термометър, използвам лакътя си за целта и ако ми се види хладна сипвам още топла. Не съм фен на хладната вода, като гледам сина ми също.

# 28
В началото измервахме с термометър - поне 37-38 градуса да е. Сега в жегите го къпем на 32-34 градуса!

# 29
  • У дома... някъде
Това и при нас беше най-добрия вариант Peace

Общи условия

Активация на акаунт