Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?
Като си помисля, че детето ми трябва да живее в такава държава ми идва да събера багажа и да се изселим някъде...
Наистина ми се струва доста сложно, но мисля че вече разбрах някои основни неща и се чувствам малко по-сигурна. Гадното е само, че на бебчо му излезе един обрив на бузката, педката му изписа за мазане, но е много упорита работа и се надявам да премине, докато не е дошло време за захранване. Че с този обрив няма да смея да започна.
Аз съм на работа,и добре,че тук има климатик,иначе работоспособността ми пада значително 

Просто не ми се коментира идиотщината по пътищата 

.
Мартеа много ми е драго да те видя (прочета) отново тук. Успех на новата работа
. Този мой мъж всеки ден ми носи едни сладоледени тортички ,а аз много ги обичам, но казах вече -КРАЙ, знам аз защо го прави, иска да кача някой и друг кг, ама аз съм си като на Пурко прасенцето от филма" Господин за един ден "
.
.Аз моята половинка още я обработвам, не иска и това си е, имало много работа по къщата на село и е решил тази година да свърши повече неща
.
.Ще видим,може да го заведем пак за няколко дена,ако баща му успее да си вземе отпуска 

Лишавала съм го от ценни витамини и минерали
.И ние сме били в някаква секта,защото сме се хранили така/разделно/и не сме били нормални.Абе,луда жена.Казах й,че повече няма да ми стъпи крака при нея и си събрах багажа

Все още не мога да се намъкна в най-любимите си дънки, но се надявам да не е много далече времето когато и това ще стане.
.Днес на плажа го решихме,телефонирахме на 1/2 и готова утре тръгваме за Камчия на бунгало.По всяка вероятност ще се приберем в неделя,за първи път ни се случва и на двете такава почивка и сме много щастливи
.Може да ги настържа ,да ги смеся с кашкавал или сирене и да ги пекна на фурната .Сега ви цункам