Отговори
# 105
mi6eto_f, направо настръхнах като прочетох какво се е случило с майка ти!!! Такива безотговорни шофьори по нашите улици, че нямам думи. Как може да са толкоз безразсъдни и да не зачитат животът и здравето на хората около таях???  Weary Като си помисля, че детето ми трябва да живее в такава държава ми идва да събера багажа и да се изселим някъде...

aleks, sharli, MissCaprice, благодаря Ви за подкрепата относно захранването на Тони!   bouquet Наистина ми се струва доста сложно, но мисля че вече разбрах някои основни неща и се чувствам малко по-сигурна. Гадното е само, че на бебчо му излезе един обрив на бузката, педката му изписа за мазане, но е много упорита работа и се надявам да премине, докато не е дошло време за захранване. Че с този обрив няма да смея да започна.
Успешна седмица на всички!

# 106
  Хайде,да побутна хубавата ни темичка напред  typeuu
  Как сте,момичета Wink Аз съм на работа,и добре,че тук има климатик,иначе работоспособността ми пада значително Grinning
  Калида,вече чакам с огромно нетърпение приятелката ми в началото на август,постоянно броя дните,и въпреки,че я виждам по скайп-а,имам чувството,че не сме се виждали цяла вечност!Хубавото е,че независимо от разстоянията помежду ни,и редките ни срещи,общуването ни е същото като преди-сякаш още живеем в оная пренаселена студентска квартира,и споделяме радости и тревоги......Разходките из горите сме ги спрели до началото на есента,че много змии плъзнаха ConfusedИзползваме почивните дни за активна почивка у дома/най-добре си почиваме вкъщи Wink,и да се наслаждаваме на малкото човече Heart Eyes
  Мише,надявам се майка ти да е по-добре PraynigПросто не ми се коментира идиотщината по пътищата ooooh!
  Ани ,ще се отървеш от тези килограми,къде ще отидат WinkТи си стриктна,и се взимаш в ръце,и най-важното-знаеш  как да се храниш правилно Peace
  Тонимирка,срахотна рецепта-и преди я четох, но изпуснах ягодите и се чудих сега как ще е с праскови-но щом казваш,че е хубаво,ще взема да пробвам Peace
  Мартеа,добре дошла отново,липсваше ни Hug
  Шарли, браво на теб Peace-че си толкова стриктна и съм сигурна,че се радваш на добри резултати-стимул си ми ти Wink
   Аз също мога да се похваля/въпреки,че като го сторя,няма 1-2 дни и все нещо му изпускам края Confused/, че се храня добре- до обяд плодове/това сигурно вече няма някой да не го знае Laughing/;на обяд хапвам наблизо до работата ми /има заведение за бързо хранене/-салата + пиле или риба;следобяд-кисело мляко, плодове/ но с часова разлика,нали знаете Wink;вечеря-голяма салата със сирене и маслини/е,прегрешавам често с тиквени семки след това Blush.
   Това е от мен засега,прегръщам ви всички Hug

# 107
  • Варна
Здравейте момичета
Току що сложих малката да спинка и реших да ви видя как сте. Съвсем сме оредели май в тия жеги отпускарски.   grinning039 Мартеа много ми е драго да те видя (прочета) отново тук. Успех на новата работа  Peace Софи супер меню си си направила. Хубаво е, че макар и на работа намираш време за полезен обяд. краси_васи от какво е този обрив?
Аз снощи малко попрегриших, но не много. Изпих една малка бира. Излизахме с приятели, та си я позволих, но пък за сметка на това в яденето си бях разделна. Днес до тук съм хапнала парче пъпеш, изпила съм едно кафе и доста вода. Сега ще си направя зелен чай, че нещо не ми е гладно все още, а следобед смятам да хапна едно тараторче. За вечеря още не ми се мисли, ще спретна нещо в движение.
Хайде хубав ден от мен  bouquet

# 108
  • София
Как сте КРАСАВИЦИ  Hug Hug Hug

Аз нещо се пообърках, цикъла ми откачи,
ама то и "благинките" ми в повече,
та нямам с какво да се похваля  Embarassed Embarassed Embarassed

Днес ще се пробвам само на плодове  Praynig Praynig Praynig

Целувки от мен   love001  love001  love001

# 109
Здравейте момичета  Laughing .Карамфилке ,ти се появи като нежен бриз и изчезна  Hug.
Шарли, ами ти направо си гладуваш, няма ли нещо по -така да си хапнеш, или в горещините губиш апетит?
Мартеа ,радвам се, че отново си сред нас Hug. Киселото мляко с плодове и аз много го обичам ,отдавна я имам тази рецепта, казвам и млечно желе, добре че Тонимирка ми я припомни да си я направя, в тези летни жеги е направо разкош, сметана не слагам ,става леко и разхлаждащо ,а тъй като желатина стяга млякото и го прави като парфе, дори не си играя да го цедя.
Софи ,разкажи за работата си, с какво се занимаваш и цункай сладкишчето   love001.
Краси Васи ще му мине на бебока обрива, не се притеснява,й понякога от жегите става така  Hug.
Ани33 ,всичко е до настройка, аз напоследък съм отпуснала края ,но вече си влизам в ритъма  Naughty. Този мой мъж всеки ден ми носи едни сладоледени тортички ,а аз много ги обичам, но казах вече -КРАЙ, знам аз защо го прави, иска да кача някой и друг кг, ама аз съм си като на Пурко прасенцето от филма" Господин за един ден " newsm62.
Калида, сега е ред на татито да празнува ,на 21 юли ,ще има купон в негова чест ,а Тишо е на 23 октомври.

Ками ,голяма почивка си направихте, само така  newsm10.Аз моята половинка още я обработвам, не иска и това си е, имало много работа по къщата на село и е решил тази година да свърши повече неща  Crossing Arms.
Чао милички, желая ви спокоен ден  Hug Hug Hug

# 110
  • София
Здравейте,мацки Heart Eyes

Ние вече сме в къщи.Най-после.Почивката не беше ниаква почивка,за съжаление.На 5-я ден влязохме в болница.Калоян получи херния до задържания тестис и се наложи спешна операция-на хернията и на тестиса.Не знаех къде съм,докато не ми го върнаха след операцията.Лежахме след това няколко дена в болницата.Абе,кошмар някакъв.Не искам да си спомям.Иначе детето понесе всичко много добре-упойки,абоката и инжекциите.Почти не е плакал.Сега вече е добре.Имаме за махане още една тръбичка на тестисчето и край Praynig
Е,все пак успяхме да направим няколко плажа.Тази година на Калоян много му хареса,но какво да се прави.След като се събуди след операцията първата му дума беше:"муието"/морето/ Tired.Ще видим,може да го заведем пак за няколко дена,ако баща му успее да си вземе отпуска Thinking

Престоя му при баба му и дядо му иначе хич не му се е отразил добре.Станал е ужасно глезен и цвърка за всичко.Сега ще си го възпитавам пак и след 1 месец,при другите баба и дядо-пак наново Crazy

За капак на всичко-накрая се скарах жестоко със свекърва ми и си тръгнахме 1 ден по-рано от тях.Според нея не съм гледала добре детето,защото не му дадвам шоколад,газирано,пържени филийки и мекички и подобни гадости SickЛишавала съм го от ценни витамини и минерали newsm78.И ние сме били в някаква секта,защото сме се хранили така/разделно/и не сме били нормални.Абе,луда жена.Казах й,че повече няма да ми стъпи крака при нея и си събрах багажа Mr. Green
Да не говорим,че в болницата донесе на детето супичка,направена от готова смес Sick.И претендираше,че била полезна.Какво да кажеш на такъв човек.При това е медицинско лице.Горко ни с такива  Tired

Хайде,толкова по въроса с нашите премеждия.
Вие как изкарахт5е тези 2 седмици.Не съм ви чела,нямам време,но ще намеря Laughing
Целувки на всички Heart Eyes.Много ми липсвахте Hug

# 111
  • Варна
Леле Ками, направо ме удари в земята-така ми се иска и аз като тебе, много съм отворена и си знам правата,ама като трябва да ги заявя на някого-разбирай роднини и ми залепва устата Sick.
Добре че детето по-лесно е изкарало неприятностите, то като е малко и поне от притеснения и нерви не разбира, но ти пък си си напатила в аванс Confused Сега като си си вкъщи бързо ще забравиш неприятностите и време е за хубавите неща да си дойдат.-ето лошите им направиха път вече...Сигурно нищо не разбра от последното ми изречение, това е една моя си философия с която по-лесно се "вдигам"
от неприятностите

# 112
  • София
Ками мило, какви са тия премеждия  ooooh! ooooh! ooooh!
мамин златен - браво на него - ГЕРОЙЧЕ!!!
А на теб какво ти е било - съчувствам ти  Hug Hug Hug
Когато моята влезе на 4 годинки, за сливиците - и трите наведнъж и с пълна упойка,
аз намааната, куражлийката,
направо съм се строполясала ......
Имам чувството, че тогава истински осъзнах,
какво е да си мама  Sad

Радвам се, че Калоян е добре и всичко е наред!!!  Hug Hug Hug

А за свекървата - браво на момичето!!!
Всичко е въпрос на позиция и нейното отстояване  Wink
За мойта вече ме подиграват, че така съм я "дресирала"  Embarassed ,
че в очите ме гледка  Mr. Green
Ама какво ми костваше - не е истина просто  ooooh! ooooh! ooooh!
Сега дори я обичам!!!
И няма как да не я обичам - та тя е единствения човек,
който прави всичко така, както съм казала  Peace

Тонимирка,
хареса ми за пъртината   bouquet
И аз вярвам това!!!

# 113
  • Варна
Сладоледа към коя група спадаше, и май само с вода можеше да  се комбинира.... newsm78 Майтап Laughing
Просто ядох сладолед и реших пак да си кажа, онзи път с вафлата като си "изпях песента" на сутринта ми беше много спокойно, пък и кантара някак си не отчете задържането на водата, че и тая вечер се надявам на същото. Praynig Винаги правя така, сто човека ми казаха,че ще си загубя полата по пътя и вече реших,че няма по-слаба от мен и бива да се "захраня" със сладолед
Утре -нов ден-нов Тихомир Laughing

А да, купих си сусам днес, ще си го смеля и от утре го включвам в закуската заедно с ленените семки-полезност някаква съм пропускала досега като не съм си го хапвала, но съм решена-даже и да не ми хареса да изям пакета bowuu

# 114
Ками, какво си преживяла, не ми се мисли! Пожелавам на Калоянчо бързо възстановяване и повече да не му се налага да вижда чичо доктор.

sharli, педиатърката каза, че се е допрял до някаква по-груба материя. Може би като сме го носили, някой ако е бил с някаква изкуствена блуза  newsm78 ... знам ли.  Да се похваля днес бебо Тони се обърна сам по корем и аз не разбрах как успя, но как се оглеждаше странно ако знаете  Laughing
Започвам да влизам вече в ритъм и гледам да не правя много прегрешения на РХ, макар че все още съм далече от това което искам да постигна. На планината съм решила да пробвам и кросче running  Все още не мога да се намъкна в най-любимите си дънки, но се надявам да не е много далече времето когато и това ще стане.
Да ви попитам: динята и пъпеша към коя група спадат и с какво мога да ги съчетая?
Диня и сирене може ли?

# 115
Ками, съжалявам за това, което сте преживели. Ние си мислехме как хубаво си изкарваш на почивка. Добре, че вече всичко е зад гърба ти. Аз веднъж съм лежала в болница с Грета и не искам да си спомням този кошмар никога. А за свекито-браво на теб! Малко жени имат смелостта да се изправят и в очите да кажат каквото трябва.
Мише, надявам се майка ти да е по-добре. Даже не мога да си представя как точно я е блъснал ТИР-а, но добре, че нараняванията са лечими.
Калида, за нова работа или евентуално за втора към тази ще мисля след октомври, когато се върне колежката от майчинство. Но ако съм толкова ангажирана с децата май най-разумното ще е да си кретам на старата-поне се разбирам с колегите, спокойно ми е, мога да отсъствам, когато се налага. Е, верно че ми липсва тръпка, но...ще видим. Понякога наистина нещата сами се нареждат.
Софи, наистина ти е хубаво менюто. А за семките-знаеш ли една приятелка казваше, че са неутрални и можели да се ядат с всичко. Но аз миналото лято като се бях запалила по семките, си ги хапвах със салата без сирене. Или пък изкравах по 2-3 дни на плодове а вечер семки и добре ми се отразяваше.

Влизам да чета, но много не ми се пише. Отново съм влязла в някаква дупка и не ми се ще да ви занимавам. С храненето пак всичко оплесках, ама такава съм си-нещо да не е наред и веднага си изкарвам лошото настроение на храната. Както и да е, де, нещата с теглото не са никак фатални при мен, трябва в живота си да сложа ред. Иначе отпуската си върви-сигурно най-тъпата за последните години. Ходя на плаж с децата и предимно заради тях. Най-хубавото е, че сутрин си поспивам до към 9, днес дори до 9.30. Не ми се ставаше-не ми се почваше новия ден.
Сега мисля да си легна в спалнята и ако не си харесам нещо по телевизията, да почета. Лека нощ на всички!

# 116
Здравейте Hug
Ками много съжалявам за случилото ви се на почивката Sad,мислехме си само колко ви е хубаво,а то...Дано това да ви е за последно,да нямате повече такива кофти срещи с разни доктори,а за свекито само така Peace.Алекс разби ме с Пурко Laughing де и аз да бях като него,ама не аз съм добро  Animal Pig Wink.Реге много Hug Hug Hug така се надявам да ти предам от моето настроение,което в момента е на върха-утре заминаваме с моята приятелка и с децата,естествено,на почивка-без мъже newsm44.Днес на плажа го решихме,телефонирахме на 1/2 и готова утре тръгваме за Камчия на бунгало.По всяка вероятност ще се приберем в неделя,за първи път ни се случва и на двете такава почивка и сме много щастливи Mr. Green.
Желая ви много хубави дни,изпълнени само с хубави емоции  love001

# 117
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро слънчеви

Ками , важното е че всико е минало благополучно  Peace И Калоян е един малък герой  Hug От тук нататък само положителни емоции  Hug
В кръга на шегата - ако някой е с лошо настроение или дупка , да се качи на мотор  Wink -  никога не съм си представявала , че може да ми се случи ( иначе тайно си помечтавах ) . Добре че с любимия сме от една "кръвна група" - тази с по-голямо количество бензин  Mr. Green
Вечер нямаме търпение да си тръгнем от работа и ... на мотора - обикаляме около час, но това ни е достаъчно .

Дано съм ви предала моето настроение  Hug

# 118
  • Варна
Ками, мила, представям си какво сте преживели. Важното е, че всичко е минало вече, браво на Калоян, герой е той!!! Алекс в действителност лятото не ми се яде много, много. Основно салата, таратор, плодове и кълнове. Веднъж или два пъти седмично хапвам риба. Аз по принцип от години не ям много, но ми е сбъркан много метаболизма и не само, че не отслабвам, ами и дебелея от всичко. Както и да е. краси_васи много чувствителна кожа има бебо, Ива се беше обринала от праха за пране. Цялата беше в пъпки, от главата, до петите. Ходихме в спешното, абе кошмар голям и не се знаеше точно от какво, но по метода на изключване стигнах до този извод. Сега внимавам с какво пера и всичко е ОК. Реге тия дупки твоите хич не ги харесвам. Хайде пак те искам в добро настроение и да ни пишеш по-честичко. Винаги ми е било приятно да чета постовете ти, особено тия, които са пълни с позитивизъм и хубави морски и романтични изживявания. Ани 33 приятно прекарване ти пожелавам на Камчия, да разкажеш как е там. Не съм ходила от около 15 години за съжаление, но имам много хубави спомени от това място. РосиК еееех тия мотори. Така и не мога да накарам мъжът ми да се качи на мотор. Той е фен на колите, то това му е и работата де. Казва, че на нещо с две колела не се качва, само на 4 и с покрив над главата. А пък аз съм такъм мото-фен, че не е истина. Возила съм се няколко пъти с приятели, но не съм карала за съжаление. Общо взето моторът ще си остане моя неосъществена мечта  Sad
Вчера бях на пъпеш, таратор и голяма шопска салата. Днес менюто ще е горе-долу същото, само сиренето в салатата няма да го има, че съм приготвила две пъстърви за вечеря, а таратора ще го хапвам на обяд.
Хубав, усмихнат и успешен ден от мен  bouquet

# 119
Здравейте милички  GrinningКами аз тъкмо те поздравих за дългата почивка ,и малко след това разбрах за премеждията ти. Важното е, че всичко е минало, разбирам те много добре, защото и аз съм преживяла нещо подобно със сина си Hug. РосиК ,страхотно, е че двамата харесвате моторите, така си подарявате един на друг удоволствието да им  се наслаждавате заедно. Ани33 ,от Камчия имам страхотни детски спомени. Майка ми е от Айтос, и когато сме гостували на баба и вуйчо ,сме правили такива почивки на палатка, с въдици и големи и весели компании ...Ех ,как ми се иска това време да се върне Sad,/ размечтах се/.  А Пурко ми е любим герой .Филмчето го имаме на диск и от време на време си го пускаме. Регенце, сама си го казала, понякога нещата сами се нареждат, а на Тонимирка философията е супер newsm10,повтаряй си я по често и с нетърпение очаквам разказ ,пълен с хумор и оптимизъм Hug. Краси Васи ,поздравления за новото умение на бебо, много са вълнуващи тези промени. Сега трябва да внимаваш къде го оставяш, защото бебоците харесват новостите и започват да ги прилагат по всяко време и навсякъде .Диня не се комбинира с нищо, знам ,че е много вкусна със сирене. Аз си позволявам от време на време, много обичам такава комбинация. Мина ,разминаваме се напоследък, знам ,че си имаш гости и затова не те притеснявам, но ми липсва гласчето ти Hug. Днес ще съм на тиквички, не съм решила още как ще ги приготвя. Моите хора ги обичат пържени, но аз избягвам всичко пържено .Преди няколко дена им приготвих лодки от тиквички на фурна, но те изобщо не ги отразиха  Close.Може да ги настържа ,да ги смеся с кашкавал или сирене и да ги пекна на фурната .Сега ви цункам  love001 и ви желая хубав ден !

Общи условия

Активация на акаунт