Отговори
# 120
  Здравейте и от мен,хубавици smile3525
  Ками, въобще не очаквах поста ти да бъде в този дух Confused Радвам се много,че Калоян е понесъл всичко "мъжки",много ти е добро детенцето,и бързо ще влезе във "форма" след престоя при баба и дядо Wink Аз моята свекърва я строявам по същия начин,хич не си поплювам що се отнася до детето PeaceДа ми се неначудиш на иначе благия ми характер Grinning
  Тонимирка,в този дух да те посъветвам-веднъж като се отприщиш,да си кажеш каво ти тежи и не ти харесва,след това думите сами се изплъзват от устата Laughing Аз съм голям фен  на сусама,аз го слагам много по салати/особено в оная,зелевата,дето ви я споделих Wink/ и става много вкусен,когато леееко го запечеш Peace
   Ани, зарази ме с твоето настроение,приятно изкарване Hug
  Реге, разбирам те напълно как се чувстваш/имаме повече общи неща,освен РХ Wink-поне така си мисля/;когато чувствам някакво неудовлетворение, когато се чувствам самотна или просто съм попаднала в някаква дупка, винаги това ми емоц.състояние,дава отражение на храненето ,и то в отриц.насока ConfusedПросто ще те посъветвам да правиш това,което ти харесва,да мислиш,че нещата около нас,и свързани с нас,не винаги са предопределени и окончателни,и никога не знаеш какво ще ти поднесе утрешния ден WinkСамо този факт е достатъчен да ме зареди с оптимизъм PeaceБих желала да го почувстваш и ти Hug
   Алексче, сладкишчето го изядох само покрай твоите целувки Wink Благодаря за което Hug Аз работя като адвокат/май съм го споменавала/, и по-точно като служебен защитник-с 4-ма колеги сме в една кантора,и поемаме защитата на граждани, които нямат средства да си платят за адвокат/с две думи-помагаме на бедните и онеправданите/;поемаме и непълнолетните деца/това е и моя ресор/-като цяло е интересна работата ми,но и много психически натоварваща Confused
  Много се разлях Embarassed,типично по адвокатски Joy,съжалявам Blush
   прегръщам ви Hug

# 121
  • Варна
Софи, а ти мелиш ли сусама-аз реших да го смеля, че може така на зрънца да не се усвои, обаче нещо не ми хареса в смлян вид-стана едно такова кашкавао-и мазно, много мазно по кафемелачката имаше.Ядох го де, но ако се усвоява и без да се смила ще е по-добре

А сега видях, какво си писала за работата-а испанския и английския как се вместват, преподаваш вечер ли? Или само правиш преводи

# 122
Eй, Мише, сега имах време да прочета, съжалявам за случилото се, даон бързо се възстановява майка ти!
Момичета  Hug
Тонимирка  Heart Eyes за рецептата, утре ще си я направя за закуска вероятно.
вече 3ти ден съм на РХ и веднага има резултат. Чувствам ес много по-леко. Дано не се отклонявам отново...

# 123
  • София
Здравейте на всички Hug
Цяла сутрин се размотаваме по болници.Такава система като нашата няма просто  Close

Сутринта при педито си исках изследвания за евентуални вътреболнични инфекции след операцията.След 4-5 месеца мисля и хепатит С да му пусна,че като чета сега какво става по болниците и как разнасят зарази с лека ръка,си е страшно направо Sick Една сестра му взе кръв без ръкавици и ужасно болезнено.Всичко стана в кръв.Да не ви казвам какво щеше да й се случи,ако не беше Калин да ме успокои  Twisted Evil

След 1 час пред детски урологичен кабинет в Пирогов чакат 20 деца,най-малкото на 2 месеца,а докторите пият кафенце.Живот.Нямат работа хората Tired Чакахме един час и накрая побеснях, отидох в кабинета на завеждащия отделението и го изкарах набързо.Дойде точно след 2 минути и оправи Калоян.Да не казвам,че като махаше тъбичката,му поряза тестисчето и горкото се съдра от рев Cry.Кой знае как го е боляло Направо се радвам,че така се стекоха нещата и не се наложи да го оперират в Пирогов.В Добрич всички бяха страшно мили,болницата беше много чиста и нова.Нищо общо с това тук.Не може да ми го побере главата,как може в болница като Пирогов да има толкова ниска хигиена и нехайство от страна на докторите  Sick

Хайде,стига с тези неприятни неща.Здраве да е,важното е,че всичко вече е минало и повече няма да ми пипат детето разни не знам какви си доктори-"светила"в детската урология Crossing Arms

Иначе,за тези 2 седмици не ни се отразиха,дори сме отслабнали.Въпреки,че от време на време принудително хапвахме неразделно,и двамата сме свалили по 1 кг.То малко ли грижи бяха,обяснимо защо Mr. Green
Въпреки всичко,направихме много снимки.Ще ви ги пусна,като ги кача Wink

Лек разделен ден и целувки на всички Heart Eyes

# 124
  Ками,втрещена съм от написаното от теб Shockedчестно ти казвам,аз не съм се сблъсквала с такова безобразие/и пази Боже Praynig/,просто не знам какво да кажа... Cry...Добре,че малчо е добре Praynig Прегръщам ви Hug
  Тонимирка,не меля сусама,честно казано,не ми е идвало дори на ум Thinking,мисля,че лененото семе не се усвояваше добре,за сусама няма проблеми да е немелен.А за работата-добре,че курса ми по английски свършва в сряда,че един ангажимент по-малко ще имам.С преподаването ми по испански също приключвам- хората,които обучавам заминават за Испания в края месеца.Хубавото е,че колкото и да съм натоварена,винаги намирам време за дъщеря си Heart EyesМъжът ми напр.излиза сутрин в 8.30/дотогава само й приготвя млякото и й дава шишето-тя отдавна сама си го държи Wink/,вечер се прибира след 20.00,а тя е заспала много преди това ConfusedКакто и да е....
  Още нещо щях да пиша,ама.... newsm78

# 125
  Praynig Ками, съчувствам ти, определено много ти се е насъбрало наведнъж, добре че малкия се е държал добре/като голям имам впред вид/. С това, което казваш за докторите въобще не ме учудваш,  #2gunfireнапоследък май взе да им става нормално такова поведение на повечето от тях. Уж хипократова клетва,уж незнам какво/май доста от тях взеха да я забравят и да гледат към джоба си/.
  Peace Дано само тези да са ви проблемите за това лято,пожелавам бързо възстановяване на малкия.  bouquet

# 126
Ками - много съжалявам за това което ви се е случило.Радвам се,че всичко се развива в добра насока.А поведението на докторите не желая да коментирам.
Мише - това което се е случило с майка ти е ужасно.Надявам се бързо да се възстанови!
Нели - как върви РХ?Трябва да си благодарна на мъжа ти , че те окуражава и ти помага,а не като моя постоянно ме изкушава с нещо.И всеки уикенд трябва да проявявам силна воля.
Софи - сусама с какво го комбинираш?
Тук времето е ужасно топло.Вечер като се прибирам от работа и имам чувството ,че не мога да дишам.Пия по много вода,което мисля , че е добре , но от топлото  ме домързява да си правя упражненията  Crazy което никак , ама никак не е добре точно преди морето. SickНе правете като мен! Naughty

# 127
      HugUSER 1, добре върви РХ  newsm78обаче напоследък нещо започнах да задържам и нямам нови резултати.   Thinking Каня се да почна сутрин да качвам стълбите до паметника / паметник "1300 години България" -  Peace при нас това е основното отслабващо средство за шуменки, но още не мога да си отспя, понеже за работа ставам в 5,30, та сега мързелувам, но от другата седмица ще почна да ставам в 6,00 и да качвам стълбите/.   Thinking Пролема напоследък е, че  #2gunfireмного се повиши цената на зеленчука и супруга нещо не  му се чува да го купува/а без него  все едно няма какво да се яде/, а моята заплатата е още доста далеч, но със супите мисля, че ще удържа фронта. hahaha

# 128
  newsm78 Оф забравих,а вече няколко дни се каня да питам-с каква мелничка си мелите лененото семе, понеже ходих в  Техномаркет и като разглеждах кафемелачките, консултантката като я запитах става ли за ленено семе ми отговори, че не може много ситно да се смели от наличните които имаха.  В Технополис пък беше пълна скръб-там имаше две кафемелачки и то с доста ниски обороти. Дайте някакъв съвет Praynig

# 129
Здравейте момичета  Grinning.Нели ,защо ти е да мелиш много ситно лененото семе ,според мен не е нужно да го правиш на брашно.
Юзерче ,няма да правим като тебе  Mr. Green
Ками ,нямам думи как се е променило всичко, преди години в Пирогов оперираха сина ми и бях възхитена от професионализма, отзивчивостта на медицинския персонал, а санитарките плакаха ,когато ни изписаха. Добре ,че всичко е вече зад гърба ви Hug.
Мишенце ,как е мама ?
Софи ,със сигурност ти е интересно на работата, е като си имаме нужда от такивa  съвети, вече ще знаем към кого да се обърнем Laughing.
Аз вчера си приготвих тиквички на фурна и за учудване всички ядоха ,но ги подплатиха с месце. Днес не съм решила какво ще готвя ,то не ми се и готви в тая жега .
Пожелавам ви приятен и успешен ден. Целувки   love001Чао.

# 130
  • Варна
Аз реших също да направя парфето и снощи го забърках с последната останала прасковка в хладилника и днес закусих с него
Чудничко и студеничко

Здравейте Grinning с това трябваше да започна
Приятен ден на всички Sunglasses

# 131
Aleks, благодаря ти за отговора,  newsm78 но тогава ще те питам каква кафемелачка /с каква мощност или какава марка/ ще ми препоръчаш, която все пак добре да мели  Thinking защото преди време си бях купила една и тя се оказа голям боклук-кафето си оставаше на парченца, а лененото семе сега като опитах да меля въобще не можа нищо да направи и даже вече мисля да я изхвърля #Cussing out.

# 132
 Привет и от мен Party,в този ужасно горещ ден ooooh!
 Днес ми е финалният изпит на курса по английски,стискайте ми палци Praynig
Юзерче, аз сусама го ям само на салати,веднъж-два съм пробвала и в киселото мляко,но повече ми харесва със зеленчуци PeaceЗа упражненията,съм на същото дередже като теб Embarassed
  Алексче,с удоволствие ще помагам,когато се налага,с каквото мога bowuuИ на мен не ми се готви днес, затова ще мина през пазара,тук има едно магазинче за риба-пекат и пържат над 10 вида риби,ще купя и домати и краставици,и ето я вечерята Wink
  Калида, Ани, Реге, Шарли, Нели, Ками, Мартеа, Тонимирка, Роси Hug Hug Hug

# 133
Нели ,аз имам от много години една кафемелачка, на която дори не помня марката ,с времето се е изтрила, но си работи безотказно.
Сега има толкова богат избор на електроуреди ,особено в специализираните магазини ,все ще има и такива ,които да мелят добре Hug.

# 134
Нели - в Билла продават натрошено,защо не си вземеш от там.Аз така правя и не се чудиш как да го мелиш.
Софи - стискаме ти палци!Успех!И моята вечеря ще е рибка-скумрия на скара със салата доматки и краставици.
Алекс -   bouquetАко искам да имам като твоята фигура май и аз не трябва да правя така  Mr. Green
Тонимирка - като ви слушам за това парфе ще взема да направя и аз тази вечер и утре като се прибера от работа ще го опитам.До сега не съм правила нищо с желатин и не знам дали ще се справя , но ще опитам   chef

Общи условия

Активация на акаунт