Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?

Аз моята свекърва я строявам по същия начин,хич не си поплювам що се отнася до детето
Да ми се неначудиш на иначе благия ми характер 

,съжалявам 
за рецептата, утре ще си я направя за закуска вероятно. 
Една сестра му взе кръв без ръкавици и ужасно болезнено.Всичко стана в кръв.Да не ви казвам какво щеше да й се случи,ако не беше Калин да ме успокои
Чакахме един час и накрая побеснях, отидох в кабинета на завеждащия отделението и го изкарах набързо.Дойде точно след 2 минути и оправи Калоян.Да не казвам,че като махаше тъбичката,му поряза тестисчето и горкото се съдра от рев
.Кой знае как го е боляло Направо се радвам,че така се стекоха нещата и не се наложи да го оперират в Пирогов.В Добрич всички бяха страшно мили,болницата беше много чиста и нова.Нищо общо с това тук.Не може да ми го побере главата,как може в болница като Пирогов да има толкова ниска хигиена и нехайство от страна на докторите 
/,просто не знам какво да кажа...
,мисля,че лененото семе не се усвояваше добре,за сусама няма проблеми да е немелен.А за работата-добре,че курса ми по английски свършва в сряда,че един ангажимент по-малко ще имам.С преподаването ми по испански също приключвам- хората,които обучавам заминават за Испания в края месеца.Хубавото е,че колкото и да съм натоварена,винаги намирам време за дъщеря си 
напоследък май взе да им става нормално такова поведение на повечето от тях. Уж хипократова клетва,уж незнам какво/май доста от тях взеха да я забравят и да гледат към джоба си/.
което никак , ама никак не е добре точно преди морето. 
Чао.
.
,в този ужасно горещ ден 
И на мен не ми се готви днес, затова ще мина през пазара,тук има едно магазинче за риба-пекат и пържат над 10 вида риби,ще купя и домати и краставици,и ето я вечерята