Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте момичета, минавам само да ви поздравя. При мен нищо ново, нищо интересно. Днес съм на диня до сега, за вечеря ще има голяма шопска салата. Жегата е убийствена днес и наистина не ми се яде нищо друго. Само това парфенце на тонимирка ме изкушава много, но ще видим. Софи  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed - това за теста. Да се похвалиш после.
Хубав, усмихнат и успешен ден от мен  bouquet

# 136
  PeaceUSER 1 благодаря ти за съвета,  newsm78 стига в нашата Билла да има такъв асортимент,  hahahaхем ще се отърва от разходи за кафемелачка.

# 137
  • София

Калида, Ани, Реге, Шарли, Нели, Ками, Мартеа, Тонимирка, Роси Hug Hug Hug

Мен ме няма в гушнатите  smile3518 newsm45 ,
ама и аз ще ти стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed ПЪК

аз днес разпределих бюджета  ooooh! ooooh! ooooh!
на хлапето поддържащи курсове по немски и английски,
а и да не остана по-назад - се записах и аз от 03.09  bowuu

Алексчеееееееееееее - много ми е домъчняло за тебе  Hug Hug Hug

Цял ден съм на пъпеш - вече ми се повдига  Sick

# 138
  • Варна
Карамфилке аз ща гушна, да не плачеш мило  hug Hug
Днес отново диня ще да ям. Имам в къщи още половин диня от една огромна, която мъжът ми донесе преди няколко дни. Аз като му кажа да купи, все едно му казвам да намери най-голямата във Варна и нея да вземе. После по 1 седмица  диня ям и пак остава за целия китайски народ. Освен динята ще хапна и рибка днес, за вечеря сигурно, стабилно подплатена със салатка естествено. Кростренажор около 1 час, защото не става за разходки времето и ще си стоим в къщи под климатика.
Хайде чао от мен, хубав, успешен и усмихнат ден ви пожелавам.  bouquet

# 139
Добро утро момичета кокичета Grinning
Карамфильо ,и на мен ми е домъчняло за теб .Сега ще те задуша с прегръдки и целувки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Когато ти е по- спокойно ,кликни ми ,поне гласчето ти да чуя .
Шарли ,запали ме с тази диня. Миналата седмица прекалих с този плод и от тоалетната не можах да изляза ,но толкова обичам студена диня, че ям до пръсване  Laughing.
Юзерче, много е важно да знаеш какво не трябва ,а ти знаеш  Grinning.
Софи, във Велико Търново толкова ли е горещо, все си мисля ,че при вас е прохладно .
Регенце, къде се загуби миличка, обади се ,ако си в дупка ,ние дружно ще ти помогнем  Hug Hug Hug.
Ками добре ли сте вече
Калида ,и ти изчезна някъде  Cry.
Днес ми е едно такова горещо още от сутринта ,какво му става на това време  Thinking...
Прияло ми се е млечно желе ,но с ягоди или малини ,а няма. Ще взема да пробвам с кайсии .
На всички присъстващи и отсъстващи желая успешен ден !Цунки Heart Eyes. Чао .
Поздравче  http://www.vbox7.com/play:2a3bd739

# 140
Здравейте Hug
Не съм писала отдавна Cry Понаруших режима с някви сладки нещо от които ми стана така гадно и тежко.......ужас Blush Пуста лакомия Crazy От днес смятам пак да съм безгрешна Mr. Green

# 141
  Това е- взех си изпита с 5.25 newsm44-било е и заради вашите палци Peace Wink Благодаря ви за което  bouquetНаправо ми олекна-знам, че това,доколко ще науча езика,е в полза единствено на мен,но просто взе да идва нанагорно Tired
  Мила Мина-Карамфила, хиляди извинения Embarassed-не съм те забравила нарочно,напротив-постоянно следя темата дали си писала HugСета ще гушна и теб  remybussiКак си ти напоследък?
  Алексче,вчера в Търново беше най-горещо- над 40 градуса ooooh!
  Миленче,не се коси-продължавай смело в същия дух PeaceНа РХ,де,не на сладките Wink
  Аз,от жегата ли,от това,че от близо 2 седмици съм повече от стриктна по отношение на храненето,съм вече - 3 кг. Grinning,поне слязох под 60-те Blush
  Хубав ден на всички  bouquetПазете се от жегата  Nature Sunny

# 142
  • Варна
Софи  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 и за изпита и за килограмите. Алексче мерси за поздрава, *миленка* добре дошла пак при стриктните  Mr. Green Не, че аз съм безгрешна де. Оказа се че довечера ще излизаме на морските заведения с приятели, е ще наруша РХ от сега си знам. Поне 1 бира ще изпия. 

# 143
Здравейте!

Не пиша, защото няма какво. През деня сме на плажа, останаха само 3 дни още и край на отпуската  Sad. С храненето съм  Embarassed просто ужасна. От една седмица се тъпча като за последно. Ама край вече, от днес съм сериозна. Той ме ядосва, а аз на себе си го причинявам. Алекс, миличка благодаря ти, ама няма как да ми помогнете. Аз ще се справя, зная. Когато се наложи ставам голям инат. Днес съм по-добре. Взех едно решение и се успокоих. Другата седмица моите родители заминават на село с децата и ще използвам това време да се нанеса у тях. Хем ще ми е близо офиса, ще спинкам малко по до късно, а вечер ще се мотая със сестра ми из центъра и ще пием коктейли. Давам му време да види какво е без мен и децата и евентуално след изтичането на седмицата, подавам молба за развод. Животът е прекалено кратък, дала съм му 16, най-хубавите си години, не искам да губя повече време. Софи, честито за успешно взетия изпит. Ако не възразяваш, ще те питам нещо на личния. Знам, че такава информация се плаща, но както каза имаме повече общо от РХ  Wink. Целувки на всички

# 144
  • София
О-о,Реге,трудно решение си взела,мила TiredДано да е най-доброто за теб.Но не бива наистина заради децата да се измъчваш,щом не върви.Една малка раздяла е полезна за преосмисляне на нещата.Дано всичко си дойде на мястото Praynig

Софи,честито за изпита HugУмничка си ни ти Heart Eyes
Браво и за килцата Laughing

Отивам да готвя SickОт както започнаха тези горещини,не мога да ям като хората.Повдига ми се от всичко TiredАма ще готвя,няма как.Милото ще си дойде след малко умрял от глад Mr. Green
Ще павя кюфтета на фурна с домати,че от 1 седмица само постно хапваме,по моя воля Laughing

Лека вечер,момичета Hug

# 145
  • София
Качих най-после част от снимките.Ето,ако ви се гледа:
На плаж Болата/Калиакра/
На плажа на Бялата лагуна
На плажа на Свети Георги
Калоян в басейна
В Добрич

Има и още,но още не съм ги качила Laughing

# 146
  • София
УРАААААААААААААА  newsm44 newsm44 newsm44
Чувствам се страхотно
ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ  Wink Wink Wink

Благодаря за гуш-гуш,
ама кват сАм достолепна
ша ви е трудничко да ме задушите  Wink

sharli  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Sophi - ти си нашата гордост  Hug Hug Hug
Алексчееееее, толкова те обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Реге, миличка  Hug Hug Hug
Изпращам ти цялата си сила и любов!!!
Постъпи така, както ти диктува сърцето и разума  Hug
Стискам ти палци  Hug Hug Hug

Целувам ви и ви оставям, че ми дойдоха гости в офиса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 147
Здравейте милички,

Чета си ви тайничко, но отдавна не съм писала... В работата нещата отиват на много зле и по всяка вероятност ще напускам...От 1ви излизам в отпуска и тогава ще се опитам да взема правилното решение... В къщи все още е голям хаос: събота ще идва водопроводчик да сменя тръбите и чак другата седмица ще започваме банята... Иначе всичко е ок. Всички сме здрави и аз все още си държа кг /с рх естествено/

Софи, браво и за изпита, и за кг  bouquet

Регенце, дано вземеш правилното за теб решение... Стискам палци да се оправяш бързо Hug

Ками, през много перипетии сте минали, но вече всичко е ок, нали? Относно свекито, постъпила си правилно: от време на време трябва и да ръмжим... Снимките са супер, както винаги, много сте сладки

Мине, АлексчеHug Hug Благодаря, че ми дадохте възможност да разгледам снимките - страхотно парти. Бяла завист ме загриза, че не съм и аз там

Целувки на всички

# 148
 ...работя като адвокат/май съм го споменавала/,...
Софи, за адвокатството писа, но не и за детската защита! Поздравления от мен за таз насока, иска се доста здрави нерви и любов към мъничетата да имаш за да издържиш на всичко което видиш и те разтърси. Поздравления и за слизането под 60- те, и разбира се за успешмо взетият изпит. Общо взето това Ти е доста ползотворна седмичка!
Ками, радвам се да Те "видя" отново сред нас. Дано всички неприятности около Калоян са вече зад гърба Ти. Честит Ти нов аватар, да казвам че изглеждаш повече от прекрасно, няма смисъл, нали русокоса Чаровнице?! Леон и Гларусчето Ти явно са на една и съща възраст, нали?! За Маминка просто няма смисъл да казвам нищо- видях я- строга и опитваща се да се наложи навсякъде жена, не Ти е лесно с нея. Явно дядото има подход към внуците, много хубави снимки с динени фенери си направила. Сега ще чакаме да стигнете и до красивият Плевен за да пуснеш подобен конкурентен албум с красоти и от там, за кога планираш ходене в родният град?
Краси Васи, мина ли обрива на Тони?
Шарли, а усилените 1час. тренировки започнаха ли да се отразяват на метаболизма?
НелиВБ, успех със стълбите от другата седмица. Не успяли да навиеш разделната Си половинка да заминете заедно на почивка, или риболова е сериозната Ти конкуренция? А за лененото семе и аз си го купувам смляно и го съхранявам в хладилника.
Алексче, значи в събота отново купон при Вас?! Как успяваш да се справиш с толкоз много празници около себе си- не само чистене и подготовка, но и хран. изкушения?! Явно си доста трениран човек, минал през доста подобни "изпитания" и си знаеш мярката. И сега като 1/2 и Тишо ще довършват вилата, красивата дамска част няма ли да почива таз година?
Юзерче, на питане Ти, да протейн са, но при мен така най- добре вървят. Тук препоръчват да се консумират или в плодово кис. мляко или със някакъв сириълс, а масово ги добавят към хляба. Но ако трябва да сме стриктни моята комбинация не е от правилната. Справи ли се с желатиновото изкушение?
Карамфилко, много Ти е слънчев подписа! Съжалявам за загубата Ти, но живота винаги е пълен с неприятни изненади. Много амбициозно Майче си, заедно ще поддържате езиковото ниво с Твоето подобрено красиво визуално копие- Алекс. Защо караш само на пъпеш, пак ли си подгонила някой излишен грам?
...Приемате ли завръщането на една заблудена разделничка...
Мълчаливке, винаги приемаме, особено такива като Теб, които работохолизма е отклонил от пътя. Как е новата работа, доволна ли си? Теа ходи ли на градинка през лятото? и разбира се на последно място да питам подхванали сериозно отказването на цигарите или още събираш мотивация?
Журито, кога чакаш да се появи Джуниъра? Той не Те е виждал със сегашните Ти нисковъглех. постижения, нали?! А за сусама, аз не го меля, усвоява се добре. А за "залепването" на устата пред близки, не се притеснявай, идва момент когато се отпускаш и заявяваш мястото и претенциите си, всичко с времето си. Философията Ти за вярата в крайното добро сигурно много пъти Ти е помагала да се вдигаш на крака, нали?!
Ани33, приятно изкарване на Камчия с Криса.
Дани Дженкова, и Ти да имаш много хубави моменти на Трявна и после да показваш и разказваш за тоз красив БГ град.
...Понякога наистина нещата сами се нареждат...
РеГе, когато преди време ми писа това, аз го свързах с работата, но явно Ти си задействала нещата и на другият фронт- основният източник на депресията при Теб. Единствено което мога да Ти кажа е че Ти стискам палци да намерите с 1/2 свързващото Ви звено от преди време, а със сигурност има такава страст, макар сега да е дълбоко скрита и замаскирана с ежедневните проблеми. Опитвала ли си се да говориш със Съпруга си открито за проблема или това е избягвана тема? Ти знаеш какво не Ти е приятно и се е променило в него, Той знае за Теб опитай се да играете със свалени карти. Успех Ти желая!
...красяла съм чопъра ...
РосиК, със сигурност е така. А сина не предявява ли претенции към моторните страсти на родителите си?
Мади, доста неприятно с фирмата, но Ти очакваше подобен развой от доста време. Каквото и да стане съм сигурна че всяко ново начало е едно добро продължение отколкото да се мъчиш да караш по утъпканият коловоз, но Ти си много по- наясно, съдбата не веднъж Те е изправяла пред подобни решения, а имаш и подкрепата на Любимият. Успех с ремонта.
Миленнко, успех с РХ. Явно депресията при Теб продължава да оказва влияние, а беше обещала да я загърбиш.
Вичито, как е отпуската?
Миранди, няма ли вече да се появяваш, интересно е да споделиш как изкара отпуската?
Вили, как е на морето с баба и дядо?
Верче, замина ли вече на морето, ако е така приятно изкарване Ти желая!
Тандурче, как е, Съседке? Върви РХ, как се отразява на кърмата на Елена?

# 149
  • София
Добро утро,мацки Heart Eyes

Цяла нощ не можах да спя.Калоян не ме остави CrazyЯвно не се чувства добре и той в тези горещини Thinking

Калида,братовчедите не са на една възраст.Леон е почти 2 години по-голям от Калоян.Но пък малкото все надделяваше във всичко и се биеше с баткото Embarassed
При нашите ние няма да ходим за повече време.Ще пооставим Калоян при тях за малко в края на август.

И днес ще е много горещо CrazyЩе излизаме след малко,че към 11 часа вече не се стои навън.
Днес няма да готвя.Шефа на милото има РД и ще се прибере късно вечерта.Надявам се,нахранен hahaha

Лек разделен ден,момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт