Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте момичета, Реге трудни решения взимаш, но няма как. Понякога човек трябва да направи радикални стъпки и промени в подредения си живот за да разбере какво точно иска и как трябва да постъпи. Успех ти желая в избора, ти знаеш какво е най-доброто за теб.  Ками страхотни снимки, прекарали сте си добре въпреки притесненията по Калоян. Много хубяв този малък мъж, ще го крадем за зет  Mr. Green калида нещо в застой съм още въпреки тренировките. Ходя по много, тренирам, ям добре, но уви. Абе явно преди години съм си прецакала здраво метаболизма, но нищо. Важното е, че не дебелея повече. Това също си е постижение при мен.
Да ви се оплача - вчера преживях един от най-кошмарните дни в живота си. С Ива се случи неприятен инцидент, докато си играеше на пода е намерила парченце станиол или наилон, не съм сигурна и го е лапнала. Задуши се, посиня и спря да диша, добре че бях в стаята и успях да отреагирам адекватно. Бърках дълбоко в гърлото и успях да го измъкна от там, но времето в което ми беше отпусната и синя в ръцете сигурно ми е съкратило живота поне с 10 години. После ходихме н спешен кабинет и лекарят каза, че доста съм и разранила гърлото, но майната му на това, важното е, че е жива. Та по този повод се замислих, тъй като звънях на бърза помощ и ми даваше заето няколко пъти, те само един тилифонен пост ли имат за град като Варна? Стана ми интересно какво и е точно спешното на тази помощ след като изобщо не можеш да се свържеш с тях когато ти трябват.
Тъй, да не ви натоварвам повече с моите неволи, гушкам ви всички и ви желая прекрасен ден  Hug

# 151
здравейте мацки
Шарли, ужасно съжалявам мила за случилото се и поздравления за адекватната и бърза реакция. Много пъти съм се замисляла и аз какво би се случило ако ми се наложи да извикам "бавна помощ". Направо не ми се мисли..
реге, надявам се да успеете да разрешите проблема по най-добрия начин. Стискам палци нещата да влязат в релси.
Софи, поздравления за изпита! Simple Smile  bouquet
Ками, случката е повече от ужасно неприятна. Но за сметка на това се надявам да се си изкарали добре преди това. Страхотни снимки си пуснала. Обожавам Болата, невероятна е за разходка с лодка. Спомних си миналите две лета, доста често ходехме там и се къпахме и ловихме риба от лодката.

Какво да ви кажа за себе си. Направо ме е срам да пиша. Заслужавам да ми издърпате хубавичко ушите. То не бяха прегрешения, не беше чудо. РХ е режима който винаги съм искала да спазвам, но никога не се е получавало. Не знам защо реших че този път ще стане. Но яно съм се лъгала. Направо ме е срам да го кажа.  Embarassed Вие всички сте толкова стриктни и примерни. Затова и си кютам на 67 кила и явно ще си слонувам цяло лято. Май няма да ходя на плаж да не разплискам морето  Mr. Green
Лек и диетичен ден ви желая

# 152
Калида, за малко спрях с депресията, но сега ме хвана отново и се почва с неяденето, пак ми се е свил корема Cry Кога ще свърши този ад незнам Cry

# 153
Здравейте!
С малки изключения съм пак на добрия режим и веднага има резултат. Доста по-леко ми е.

Калида, хич не съм ги спряла цигарите. Надхвърлям по половин кутия на ден Embarassed
Когато спрух да пуша преди повече от 5 години, го направих от раз. Инат съм, нищо не ми попречи. Лошото е, че в момента май си ми харесва да пуша Embarassed  Реша ли твърдо, обаче - край!

Реге, трудно решение, наистина. Аз също не съм "за" да се правят безкрай компромиси в името единствено и само на децата. Кратката раздяла прави чудеса понякога. Подкрепям те.

# 154
Здравейте, момичета!
Няколко дни нямах нет, защото нямаше как да стигна до центъра да си го платя, но днес най-после се добрах и отново съм на линия.
Какво става, бе хора!!!  Sad Толкоз неприятни случки! sharli, добре че адекватно и бързо  си реагирала! Малката принцеса добре ли е? Толкоз страшно ми прозвуча
Цитат
Задуши се, посиня и спря да диша, добре че бях в стаята и успях да отреагирам адекватно. Бърках дълбоко в гърлото и успях да го измъкна от там, но времето в което ми беше отпусната и синя в ръцете сигурно ми е съкратило живота поне с 10 години.
А иначе за бърза помощ съм на мнение, че са последните към които би могъл някой да се обърне. Моля се  Praynig повече с никой да не се случват инциденти!   
ReGe, понякога най-трудното в една ситуация е самото решение. Сигурна съм, че ще се справиш, а всяка промяна прави човек по-борбен. Но си мисля, че чак до такива крайности няма да се стигне, защото като му покажеш, че си твърда ще си даде равносметка все пак това са 16 г. и от неговия живот.
Софиsmile3501 !
Ками, много сте сладки. Снимките са невероятно хубави и слънчеви. Почувствах се направо, че и аз съм на морето.
Мади, не се притеснявай, каквото решение да вземеш, то ще бъде правилното, защото именно ти си го избрала.
Да ви се похваля на Тони обрива започва да минава, но не благодарение на мазилата предписани от педката, а от кремчето му против подсичане. Представяте ли си?  Laughing Днес 4-ти ден го мажа и почти му изчезна. Днес бяхме на консултация и вече сме 66 см и 7.800 кг. Една майка ми завидя, че сме само на кърма, а по този начин надава. Аз вече се вмъквам в едни от най-тясните си дънки от миналата година  newsm44 , за което едно огромно БЛАГОДАРЯ от мен момичета   bouquet . Без вас нямаше да се справя толкоз бързо. Бях си поставила цел до 1 г. и половина да се възстановя, а успях за по-малко от 5 месеца. Чак мъжът ми не ме позна миналия ден като се облякох и направих...  Laughing

# 155
Здравейте, мили момичета wavey
Не мога да смогна да ВИ изчета. Само ще споделя, че при мен злото е решило да ми "погостува" повечко. Не стига, че мама я блъсна тир ами на всичко това и дядо почина. Имам чувството, че се е стоварила планина в/у мен. Ох дано не ви натоварвам с моите проблеми Praynig
Момичета много ВИ обичам Hug Hug Hug  bouquet

# 156
  • Варна
Мише, Мише...съжалявам за дядо ти Sad, дано майка ти по-бързо се вдигне на крака
Мише, не е така-за лошото, колкото лоши неща са ти се случили после двойно по-хубави ще дойдат... Heart Eyesти само не изпадай в кризи и знай, че ще дойде хубавото-то винаги идва  bouquet

# 157
Мише, миличка Hug
Съжалявам...
Знам какво е да загубиш скъп човек, много боли...
Бъди силна!

# 158
  • София
Ох,Мише,много съжалявам,миличка CryДано майка ти се оправи бързо и лошите неща да стоят далеч от вас вече Praynig
Имаш една голяма прегръдка от мен Heart Eyes

# 159
Здравейте момичета  Grinning.
Мишенце  ,:hug: ,напомням ти философията на Тонимирка .
Регенце ,мисля, че си взела правилното решение  Peace.
Шарли ,случват се и такива неща ,важното е ,че си реагирала адекватно  Hug.
Краси Васи, радвам се ,че при вас нещата са наред Peace.
Мартеа ,всичко е до психическа нагласа. Аз съм върл непушач и приветствам хората, отказали се от цигарите  Grinning.
Миленка ,не се поддавай, търси начини, докато е време, колкото по -рано, толкова по- добре Hug.
Мис Каприз ,кой е толкова стриктен, напоследък , като гледам ,всеки си прегрешава по малко .Може би сме по- напрегнати и организма търси начин да компенсира. Ходи си на плаж ,толкова е разтоварващо  Hug.
Мади ,ремонт ли правите ?
Калида ,утре няма да сме у дома, а на ресторант. За тренираността -да, имам голям опит в посрещане на гости, приятно ми е, само дето като отрупаме масата ,прегрешавам ,особено напоследък, но после пак си влизам в режим .За почивката в момента водя преговори на "високо ниво "с татито да ходим заедно, а баткото ще е с компания. Дано успея да го навия  Praynig.
Днес готвя агнешко с картофи ,това искали , да си го ядат, аз ще ям чушки След малко ще се приготвям з тренировки, затова ви желая приятен остатък от деня  Heart Eyes.

# 160
Ками ,теб те оставих последна и те пропуснах  Hug.
Страхотни снимки, с удоволствие ги разгледах и ме налегна носталгия по морето ...
Калоян много прилича на теб Peace.

# 161
Мише, миличка, приеми и моите съболезнования!
Момичета, благодаря ви за подкрепата и куража! Наистина сте ми много близки вече  Hug Майка му непрекъснато взима децата тази седмица  Sad. Преди се радвах на малко свободно време, ама сега не ми се дават. Самотно ми е без тях. Ужасно ще ми липсват другата седмица. Сега съм решила като се върнат, да бъда по-добра майка. Ще им обръщам повече внимание, ще им готвя, ще бъда по-търпелива.
Сигурно ще се откажа от тренировките в залата. Така и така времето не ми стига, само се изнервям, а и без това ще трябва сериозно да помагам на Грета в учението и съвсем няма да имам свободно време. Скоро е рождения ми ден и ако близките решат да ми направят подарък ще си взема още чифт дъмбели и една лежанка и ще се насиля да теренирам в къщи.
И за храненето трябва да взема някакво по-дълготрайно решение. Не може така да се оставям на емоциите да ме водят  Naughty

# 162
Здравейте сладурки,

Мише, съжалявам за дядо ти. Много ти се насъбра напоследък, но ти се дръж, ние сме с теб и прегърни майка си от нас Hug

Шарли, справила си се перфектно с трудната ситуация

Капризче, не мисли да се отказваш. Просто при теб сигурно ще се получи по-бавничко преминаването към рх. Търпение, упоритост и не го мисли морето - няма да се изплиска от някакви си 67кг. Успех Hug

Миленнка, оправяй се бързо Hug

Мартеа, и аз още пуша Embarassed Май не е много лесно отказването

Краси, много бързо си се възстановила, браво на теб

...Мади ,ремонт ли правите ?...

Да, Алексче, вече близо два месеца. За това взехме и кредита. Къщата ни е стара и има нужда от много подобрения, но няма да успеем да направим всичко сега, но колкото толкова...
Дано почивката ти се осъществи, както я искаш Hug

Реге, Hug

Целувки на всички

# 163
Ох не съм влизала от сума време момичета, извинявам се, че може би не съм в час с нещата , за които си говорите, но искам да изкажа съболезнования на за починалия дядо на Мишето, както и да изразя съчувствие за това, че майка и я е блъснал Тир, надявам се че е по-добре!

Аз със свалени килограми не мога да се похваля, но се чувствам добре. Ходим много с децата по разходки, само малко някакви здравословни проблеми се опитват да ми изникнат, дано не е сериозно.  Peace

# 164
  • Варна
Здравейте, малко ми беше зле вчера-май изкарах един лек слънчев удар-имах всички признаци, но днес ми е по-добре. За жалост утре се налага да съм навън до обяд и се притеснявам да не ми стане пак така.Пия много вода, ям праскови и диня-почти всеки ден са в менюто, но пак се чувствам обезводнена-т.е. пия, пия, пия вода и след малко пак съм жадна, а вече стигам 5л на ден
Ками-много сте хубави с Калоян, а пък ти както си полегнала на аватара ти и с тази руса коса все едно си излязла от морето-като онези русалки Grinning, а бабата на снимките-свекърва ти ли е или другата баба?

Софи искам да ти кажа,че всеки ден влизам да гледам албума на София-страшно пате е, с тая косичка Heart Eyes
 Да ви похваля най-новата инициатива на фирмата ни-имаме масажист, който идва един път в седмицата и ни прави масаж-по 20мин, само за релаксация, на един специален стол и направо е вълшебно...с това напрягане на вратове и гърбове по цял ден да се зверим в компютрите...много ми харесва на мен. До напускането ми ще имам още 3 масажа, освен днешния, а и баткото Wink си разбира от работата.

Калида, джуниъра го очаквам към 15август, но след 10август-когато ми е последния раб.ден мисля да отида при баба ми да постоя 2-3 дни, че знам ли после кога пак ще мога да пътувам

Приятна вечер и за всички момичета с неприятности -бързо оправяне Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт