Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?

. Ако си спомняте ,Аля и нейната вокална група бяха на гости на тв7, предаването щяло да се излъчи или днес от 9.30 или другата неделя от 9.30 страхотна информация ми дадоха
, няма що. Калида ,вчера цял ден бях на диня, чак вечерта си хапнах салатка с препечен хляб. Днес не съм решила какво ще ям ,но за закуска със сигурност пак ще е диня. Роклята, с която съм на партито, не е нова. Тази, която си купих последно, е по- официална ,ако се снимам с нея ,ще ви я покажа. Права си ,с Аля често ни бъркат ,че сме приятелки, а не майка и дъщеря. В Бургас не съм решила кога ще ходя, тя племенницата заминава при кака си в Испания и Аля няма да има компания, ще видим, може сама да отида за два -три дена. Шарли ,успешно лунуване. Нели ,радвам се, че пак си сред нас, налегна ме носталгия за моренцето като ти четох постинга, защото имаше години, когато децата бяха по -малки и така си прекарвахме почивките ,бягахме, плувахме.... Реге ,звучиш ми все по -добре сигурно и така се чувстваш ,много се радвам за тебе. Сега ви желая приятна неделя, целувам ви всички
.Чао.
запален рибар, но на море не го удовретворява риболова, та си остава в къщи или взима отпуските си в друго време и ходи да лови риба /
дори и малолетни риби-както казва той/. Преди години се дразнех, но сега
взе да ми харесва да си карам почивката сама с децата / е вече само с дъщерята/.
Няма нужда, човек като не му е интересно да го караш на сила-както и на мен не ми харесва да ходя за риба. Единствено консенсуса е във връзка с пикниците в гората, та така се уравновесяваме.
Само как ще се отучвам от яденето на сладолед, като излезем на раходка вечер/доста воля ще трябва да имам/.
.
.
, че снощи
и други такива. Сраммммммм, но пък беше много хубаво.
. Калида, банският е в черно и бяло. Горницата е стандартен сутиен, а долницата боксер-прашка. Явно усилията са си стрували, защото днес си спечелих фен на плажа
. На пясъка до нас имаше един младеж, който ме зяпаше през цялото време
. Ееех, толкова добре се почувствах...след месец ставам на 32, а още ставам, нали?!
Мдаа, взех да преминавам оная граница (линка, дето наскоро Поци ни пусна).
. Първо да отговоря на xenia- цял ден на плодове е разтоварващ режим, или пречистващ ...няма значение .Аз го правя ,когато съм" прегрешила", както обичаме да си казваме тук. Много се е изписало по темата ,ако ти се чете, прочети и ще видиш ,че не това е разделното ни хранене
. Бифанче ,благородно ти завиждам за купона, и аз така чух, че било страхотно . Много хора липсват
,сигурно са на почивка .Днес ще приготвям спагети на фурна, това искат всички ,а за мен ще си направя нещо с тиквички. Желая ви приятен летен ден