Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?
! Поздравления, Дани! Много здраве, щастливо детство и усмивки за малкия Еди!
. Полека минавам към режима на Тонимирка. Пак ще гледам да е разделно, но без въглехидрати, по-често хапване. Само това мерене на храните и изчисляване на % не ми допада и засега ще го пропускам. Мисля сутрин, преди да излеза от вкъщи, да хапна плод. Към 10-11 ч. кис. мляко с ленено семе и/или трици. За обед и вечеря салата + сирене или салата + яйца или салата + месо. За следобедна закуска пак кис. мляко. Такъв някакъв режим обмислям. Тонимирка, мислиш ли, че е добро менюто? Аз ви чета темичката тайно
. Ама кво съм разбрала е друг въпрос
, ако пък си правиш бъркани яйца-накрая също прибави масло, не готви с олио-дори и зехтин, след термична обработка се превръщат в лоши мазнини.
!
Липсвахте ми много
/,но добре,че майка ми е тук,и се налагаше да гледа през повечето време София-тя свикна да спи само на легло,в домашна обстановка
-доста нарушения имах
Вие,както и всички останали,сте ми стимул
не ми се мисли.....
!