Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?
,добре ми дойде явно съм имала нужда да изпусна парата
.Незнам до кога,този месец много ме мъчи ПМС ,деиства ми не толкова на апетита колкото на нервите
.Сега отивам на пазар за тиквички и други зеленчуци,тази вечер ще сме на тиквички ако ще да се цупят домашните
.Гонят ме от компа затова
, ама моята е малка и поне още 5 години ще е така,
но за съжаление ротата гладници в къщи не са на моето мнение, та отивам да направя една леща- тя поне става и за РХ и за неразделно
. 

. А ти не си ли ходила на солариум? Ама споко де, ти ела само, ние тук белите не ги сочим с пръст, пък и знаеш ли колко бургазлии има, които не обичат слънцето.
)!
само минавам-чета и тръгвам да пиша, после се замислям,че не пиша весели неща и излизам
. Исках да ти кажа,че от всички майки с бебета във форума-т.е. тези, които са си показали бебетата твоята София и още едно бебе-Боби на Zorie са ни любимите бебета на мен и моята колежка, която следи форума. Много красиви бебоци, но и двамата си имат обяснение защо са толкова хубавки-с такива майки
. Честит ви празник ,с малко закъснение Да ти е жив и здрав мъжа, да се радвате един на друг много години 
Неведнъж съм казвала,но пак ще повторя-напоследък влизам във форума само и единствено заради вас-толкова близки ви чувствам всички