Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?
)!
От това по-добра диета здраве му кажи!
Отслабването става на хормонална основа и е много стабилно, така че...дали разделното хранене или кърменето се е отразило на кантарчето е спорен въпрос.
супер си - аз точно такъв сладолед обичам-сметанов /е шоколадов също, но го избягвам заради какаото понеже пречи на хомеопатичните лекарства, даже щерката вече отвикна от него, защото и тя от време на време е с хомеопатични лекарства и по навик вече отбягваме храни с какао и шоколад/.
И щом трябва да се чака само 3 часа, а не 6-8 часа /е започвам вече да го намалявам-вече от 3 сладоледа на ден съм минала на един вечер/.

съм си жив наркоман - дето в къщи ме подиграват
От него ми е най-трудно да се откажа, но ще се постарая.
Не спирай да кърмиш и ще продължиш да топиш килца без никакви диети. Да имаше кой да ми го каже на времето....ееех....Лекарите ни както си бяха прости по отношение на кърменето, така си и останаха. Майките са много непросветени за ползата от това не само за бебетата, но и за тях самите...
, ще ги видя чак догодина. Калида, треньорът се върна ,но днес не се чувствам добре ,нещо съм си разстроила стомаха и май ще минавам на лечение. Дано утре съм по -добре, че тренировките много ми липсват .Нели, и аз много обичам сладолед ,особено шоколадовия ,изобщо -всичко шоколадово обичам, но сега ще го изключа за известно време от менюто си .Миленче ,дано при теб нещата са се оправили, не се поддавай на депресията, ако нещо те мъчи, сподели го с верен приятел ,поговорете си ,това е най -добрата терапия
.Днес смятам да съм на лечебна храна ,това означава задушени зеленчуци или кисело мляко, без да ги смесвам ,разбира се ,дано бързо отшуми проблема. Желая ви прекрасен и успешен разделен ден на всички
Опитвам се да ям поне по малко, така да се каже захранвам се след гладуването, или поне се опитвам