Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?

!Калида ,Емка събуди в мен едно заспало чувство .Преди време бях доста активна в тази насока ,но хаотично и инцидентно .Тогава се сблъсках с много неприятни ситуации и бях разочарована. Вчера се запознах с едно прекрасно и всеотдайно семейство, точно благодарение на Ема .Надявам се да им бъда в помощ за благородната кауза. Стомашните проблеми още не са минали, но и това ще стане .Мина все още тъжи за котенцето, толкова мило създание ,но тя е силна жена и ще се справи и с това. Вчера е била с Ема при децата от един дом ,водили са ги на забавления, но нека тя ви сподели изживяването .Мади ,пуснах паролата на лични, дано си я получила и приятно разглеждане
. Софи, и на мен не ми се готви ,но ми е тръгнало на гости и няма как. Регенце ,цункам те и те гушкам
.Сега ви оставям, че ме чака работа ,а трябва и меню да мисля ,снощи не ми харесаха разделните пълнени тиквички
.Приятен ден на всички
След вчерашната вафла, днес се чувствам много спокойно. Всъщност май всичко е наред и нещата се оправиха.
Причинителя на депресията ми вече се е превърнал на лекарство срещу нея
Върна ми се апетита и си продължавам здравословното разделно хранене. Сега ще хапна две лъжици ленено семе, пък после за обяд ще видим какво ще бъде

че като ида там и се чувствам сякаш съм в рая .
. Голяма мъка за родителите е това училище. Миналото лято изкара едномесечен курс по английски, този юни изкара и второто ниво. Ама за третото ни казаха, че трябва да е през учебната година две вечери в седмицата. Усещам как аз ще трябва да се заемам с воденето, изчакването й и връщането обратно, при това сигурно и с Денис. Неприятното е, че работя в центъра, а в пиковите часове ще трябва да идвам до нашия квартал да взимам децата и после пак обратно към центъра. За домакинстване явно време никакво няма да остава. Добре, че не съм му фен
. Грета беше писала на Дядо Коледа да донесе на мама гладиатор, ама той взе че ми донесе кафе машина
) Всъщност се надявам да се закали малко от слънцето и морето. Жалко, че няма кой да ги заведе на планина
. Но след края на моята отпуска моите родители ще ги заведат за седмица в едно близко селце, там ще поиграят на воля и аз ще си поотдъхна от отпуската с тях
. Сега ще ви оставям, че времето напреднало. Явно пак няма да има време да подремна, но поне си лягам с книжката. А за гладенето, неволята ли да повикам
.По принцип сезонни плодове и зеленчуци са най -добрия вариант ,те съдържат максимални количества от полезните вещества, много съвестна майка си ,поздравления
. Реге ,развесели ме ,радвам се ,че пак си си ти, направо ми липсва тънкия ти хумор