Отговори
# 75
Здравейте момичета,

едвам ви изчетох. Понамаляли сме, но това е нормално в сезона на почивките...
Регенце, предпочитам ведрото ти настроение. Утре ще си ок, нали Hug

Алексче, нали не съм  изпуснала записа на децата. Кога точно ще ги дават? И, моля те, пусни една паролка да разгледам снимките  Hug

Ани, браво за кг. Стискам ти палци за сватбата да си във формата, която искаш Hug

При мен всичко е нормално, голяма лудница: в работата проблеми, в къщи ремонти, т.е. не ме питайте...Но важното е, че всички сме здрави, а аз все още съм си прекрасните 59кг...

Ели Цанова, добре дошла при нас. При мен 10 кг успях да ги стопя за 4 месеца само с рх и малко упражнения. Първите резултати дойдоха на втората седмица. Имаше периоди и на застопоряване на кантара, но важното е, че по всичко личи, че кг са трайно надолу. Е, аз и не мисля да се отказвам от рх, защото е много лесно и приятно...

Целувки на всички ви

# 76
Алексче, Емка бадемка ли Те запали така? Надявам се срещата е минала страхотно и тоз път да не се разочароваш. Минаха ли стом. проблеми? Честит Ти нов подпис. Чувате ли се с Карамфилка, Тя стабилизира ли се вече?
...табличката, която е в началото на темата е перфектна, лесно разбираема и достъпна...
Ели Цанова, добре дошла сред нас. Табличката наистина е хубава и полезна, дължим я на Ками. За златното чудо, нищо не зная, аз не одобрявам много добавките. А за пържените картофки след като мислиш че стават, консумирай ги, но аз не ям пържено. За бирата, просто гледай на нея като течност, след/ преди храната, а не с нея и кол- вата не забравяй. Как се казва дом. Ти любимка?
...уж се тъпча с ллодове и зеленчуци ама...
МисКаприз, те няма много да Ти помогнат за хемоглобина, допълнително ли Ти изписаха желязо или Те посъветваха да си го набавяш от храната? Ти месо, яйца не ядеш ли, бобови?
Мади, а Неса върна ли се, доволна ли е? Успех с разрешаването на раб. проблеми и довършване на ремонта на етажа.
...Не се самобичувам,...
Тонимире, това е най- важното. Ти си съдника, по- тежка от собствената съвест няма. Няма ли развитие на служебният фронт или оттам идва прекалената емоционалност? Как върви ремонта?
...За перфектната ми фигура той е съгласен на всякакви условия...
Краси Васи, перфекционист е 1/2 Ти. Честит ти нов аватар. Успех със спортуването. От кога реши да захранваш?
...отлично състояние, обаче прегреших с няколко сладки и 2-3 шоколадови бонбони...
Миленнка, ако това е цената на излизане от депресията за Теб, разбира се че не е фатално, но само да не стане навик. Виждаш ли се с Причинителят на депресията?
Ани33, успех с разтоварването. И дори да не загубиш тез 2кг Ти ще изглеждаш добре, защото при Теб всичко идва отвътре.
...да не би да е заразно лошото настроение...
Чернокоса Лъвице, не се притеснявай, не е заразно, но виж доброто е! Дано новият ден Ти е слънчев и по- усмихнат от днешният. Грета напредва ли с книжките? Дени ходи ли на градинка през седмицата? Ти да не си в сатурнова дупка влязла, че отново мрачното настроение Те спохожда?
Дани Дженкова, как върви подготовката за Трявна?
Верче, Ти си вече в пълна готовност за отлитане към морето. Честити Ти нови придобивки и недей така критично да подхождаш към отраженията си в огледалото, обикновено са лъжливи.
Софи, чакаш ли вече приятелката?
...Имаш ли моменти в които си хапваш шоколад...
Юзерче, шоколада и сладкишите не са изкушения за мен, доста отдавна ги забравих. Гледам че тоз път след шефският РД няма стом. проблеми като преди, явно доста зорко си съблюдавала изкушенията. Няма ли да ходите на почивка някъде със София?
...Ами почивките ми се менят...На четири работни ,два дена почивам...
Дими, не е лесен ресторантьорският бизнес. Младежите Ти сигурно с нетърпение вече чакат отпуската Ти?
Любопитке, как върви приключването на курса?
Бифанко, как върви плодуването?
Вили, как е на морето?
Шарли, къде се изгуби, как сте с Ивата? Напредваш ли с кросттренажора?
РосиК, как си, Мотористке?

# 77
Здравейте  Grinning!Калида ,Емка събуди в мен едно заспало чувство .Преди време бях доста активна в тази насока ,но хаотично и инцидентно .Тогава се сблъсках с много неприятни ситуации и бях разочарована. Вчера се запознах с едно прекрасно и всеотдайно семейство, точно благодарение на Ема .Надявам се да им бъда в помощ за благородната кауза. Стомашните проблеми още не са минали, но и това ще стане .Мина все още тъжи за котенцето, толкова мило създание ,но тя е силна жена и ще се справи и с това. Вчера е била с Ема при децата от един дом ,водили са ги на забавления, но нека тя ви сподели изживяването .Мади ,пуснах паролата на лични, дано си я получила и приятно разглеждане Hug. Предаването евентуално ще е тази неделя от 9.30 по тв7. Ели ,при мен и наследството си казва думата ,но когато ЕГН-то напредне, сигурно и другите фактори влияят .Тонимирка ,изправи опашчица, вече си призна, а признат грях -половин грях Laughing/ шегичка./ Краси Васи ,много сте готини на снимките, бебо е голям бонбон Heart Eyes. Софи, и на мен не ми се готви ,но ми е тръгнало на гости и няма как. Регенце ,цункам те и те гушкам  love001 Hug, сигурна съм ,че скоро ще излезеш от мрачното си настроение, липсват ми свежите ти разкази .Ани33, и аз имам немска овчарка, и аз съм я гледaлa в къщи, когато беше бебе, но сега царството и е на двора. Юзерче ,а вие ще ходите ли някъде на почивка? Някой да има информация да Уондърфул ,нещо много ми липсва  Cry.Сега ви оставям, че ме чака работа ,а трябва и меню да мисля ,снощи не ми харесаха разделните пълнени тиквички  Close.Приятен ден на всички  Hug Hug Hug.

# 78
  • Варна
Здравейте момичета, напоследък нещо все не мога да се организирам. Не ми стига времето за нищо. Уж не правя кой знае какво, но уви. Ива се опитва да не спи сутрин, а само следобед и е пълна лудница. Постоянно трябва да мисля с какво да я забавлявам. Всичко много бързо и омръзва и иска нови и нови неща. Ходим на разходки почти по цял ден, кростренажора не го оставям на мира, РХ ми е без нарушения. Не се качвам на кантара, искам да ме изненада след по-дългото отсъствие Mr. Green Това е при мен, нищо ново и нищо интересно. Важното е, че вече съвсем съм влязла в час със храненето и почти не правя нарушения.
Хайде хубав, усмихнат и успешен ден от мен   bouquet

# 79
  • Варна
Ехо, здравейте bowuu След вчерашната вафла, днес се чувствам много спокойно. Всъщност май всичко е наред и нещата се оправиха.
Служебните истории си продължават,но вече си работя предизвестието и почти нищо не правя-т.е. само наглеждам новата колежка и тук-там свършвам по някоя работа. Така ще е до 10ти август, виждам много неща,които не искам да виждам, чувам много неща, които не искам да чувам....и все пак  това,което преживявах цял един месец, всичките нерви и безпокойства са зад гърба ми, сега и офиса да се срине не ме вълнува. Laughing
Гадно ми е само за две колежки-приятелки, с които не ми се разделя, но това е...няма как
Приятен ден на всички, защото моят днес ще бъде такъв Heart Eyes

# 80
...отлично състояние, обаче прегреших с няколко сладки и 2-3 шоколадови бонбони...
Миленнка, ако това е цената на излизане от депресията за Теб, разбира се че не е фатално, но само да не стане навик. Виждаш ли се с Причинителят на депресията?

Няма да ми стават навик бонбоните, беше леко кръшване Crazy Причинителя на депресията ми вече се е превърнал на лекарство срещу нея Hug Днес съм толкова щастлива Flutter Върна ми се апетита и си продължавам здравословното  разделно хранене. Сега ще хапна две лъжици ленено семе, пък после за обяд ще видим какво ще бъде newsm78

# 81
Привет, разделни момичета!!!!!!!

Колко много сте изписали в мое отсъствие. Ние бяхме на село на гости на бабата на мъжа ми и се върнахме късно снощи. Това е едно малко селце в Средна гора, където няма нет и нито можех да пиша, нито да ви чета. За съжаление няма да имам време да изчета всичко, което сте писали, защото днес поемаме за Родопите - отиваме на вилата на майка и татко. Бягаме от жегите един вид, че и Крис не се чувства добре в горещините. Та сигурно още дълго време няма да пиша активно, но винаги при възможност ще хвърлям по един поглед в темичката.

На село малко изневерих на РХ, защото нали знаете бабите какви вкусотии готвят и колко са гостоприемни - как да откажеш да хапнеш това или онова неразделно предизвикателство. Та отпуснах се един вид и свободно си хапвах, но с мярка и за щастие килограмите ми са си същите. Много се радвам, че не качих, а успях да ги задържа. Сега на вилата ще съм по-стриктна, защото майка ми също е много навита да пробва този режим на хранене и го прави от няколко дни. Зарибихме още един последовател  Simple Smile

Вие как сте, мили момичета? Калида, Ками, Вичито, Тандури и всички останали..... Краси Васи, МисКаприз, как са бебоците? Кърмите ли се успешно? Аз имам усещането, че откакто съм на този режим на хранене, имам повече кърма, откогато и да било друг път.

Аз сега отивам да приготвям багажа, а на вас пожелавам приятен разделен уикенд и само хубави неща   Hug Hug Hug

# 82
USER 1, Kalida, aleks, благодаря ви!  Hug Kalida, реших да го захраня след 5 навършени месеца, много бавно и с много малки количества. Смятам първо да започна с пюре от морков, после круша и в зависимост от ситуацията след това ще преценя дали да дам картоф или тиквичка. Това е общо взето, което съм решила за в момента, но може и да претърпи някаква промяна. Някой ако желае да сподели мнение и опит с мен, ако може да ми пише на лични. Много ще съм благодарна, защото сега се ровя където каквото намеря, за да мога да си изградя някаква по-точна представа.
Oda May, MissCaprice, вие какво решихте със захранването?
Oda May, как ти завиждам! Искам да живея в някакво селце навътре в планината, в една такава дървена къща измазана с керпич. Не ми трябват луксове, не ми трябва нет, само дивотия, чистота, красота... Планината ми е такава страст,   Kissing Heartче като ида там и се чувствам сякаш съм в рая  .
Чао, сладури!

# 83
Привет!

Благодаря на всички, днес съм по-добре наистина. Не съм много наясно с астрологията и влиянието на Сатурн. Може да има нещо общо, а може просто да ми беше станало скучно.
Преди малко се върнахме от плажа с децата, направих им малко таратор и по половин сандвич. Сега са си в стаята. Денис пак гледа "Ну погоди". Грета чете. Доста напредна с книжките от списъка, останаха й две съвсем кратички. Лошото е, че не се справя с четенето на глас все още, ама ще се мъчим, няма как. Другата седмица ще почваме и таблицата за умножение  Tired. Голяма мъка за родителите е това училище. Миналото лято изкара едномесечен курс по английски, този юни изкара и второто ниво. Ама за третото ни казаха, че трябва да е през учебната година две вечери в седмицата. Усещам как аз ще трябва да се заемам с воденето, изчакването й и връщането обратно, при това сигурно и с Денис. Неприятното е, че работя в центъра, а в пиковите часове ще трябва да идвам до нашия квартал да взимам децата и после пак обратно към центъра. За домакинстване явно време никакво няма да остава. Добре, че не съм му фен  Mr. Green. Даже като се замисля за какво ми беше да започвам тренировките отново след като пак ще се наложи да ги спра. То така не се прави  Naughty. Грета беше писала на Дядо Коледа да донесе на мама гладиатор, ама той взе че ми донесе кафе машина  Rolling Eyes. То аз наистина имах голям мерак да пия еспресо, ама лошото е, че Дядо Коледа категорично отказа да правим фитнес зала в къщи. Близо до нас са открили нова зала. Мисля да я посетя тия дни и да видя как е. Все пак като е по-близо (точно срещу стария ни блок, където живеехме преди година)  може по-лесно да намеря решение. Почти е сигурно, че няма да мръднем от града. Мъжът ми все пак се зари с работа, въпреки даденото обещание. Така че продължаваме с плажа и другата седмица. Децата са като циганчета вече. Денис е неудържим, в морето е непрекъснато, ама пък толкова се забавлява. И главата си мокри (дано не се разболее!!!  Praynig) Всъщност се надявам да се закали малко от слънцето и морето. Жалко, че няма кой да ги заведе на планина  Sad. Но след края на моята отпуска моите родители ще ги заведат за седмица в едно близко селце, там ще поиграят на воля и аз ще си поотдъхна от отпуската с тях  Wink. Сега ще ви оставям, че времето напреднало. Явно пак няма да има време да подремна, но поне си лягам с книжката. А за гладенето, неволята ли да повикам  newsm78  Embarassed

# 84
Здравейте отново  Grinning.Краси Васи, добре си се ориентирала за захранването  Peace.По принцип сезонни плодове и зеленчуци са най -добрия вариант ,те съдържат максимални количества от полезните вещества, много съвестна майка си ,поздравления newsm10. Реге ,развесели ме ,радвам се ,че пак си си ти, направо ми липсва тънкия ти хумор  Hug.Oda May ,като че ли с теб не сме се засичали, добре дошла   bouquet,дори да е с малко закъснение от моя страна Grinning. Миленче ,чудесно е ,че си толкова щастлива и си превъзмогнала трудностите  Hug.Тонимирка, ако с тези две колежки наистина сте приятелки, ще продължавате да се срещатe, така че няма за какво да съжаляваш  Peace.Шарли, толкова много неща правиш, как не си организирана, много си самокритична .Аз днес съм по- добре, дано вечерта не ме изкушат пак с нещо шоколадово, напоследък си позволявам доста неща, но Naughty при мен е така, трябва ми още малко настройка и ще ме видите в редиците на най -стриктните bowuu. Желая ви спокойна вечер ,нацелувайте сладурите от мен   love001.

# 85
Здравейте момичета, Hugжива съм Mr. Green.Снощи рождения ден продължи до сутринта,луди хора с луди мъже Mr. Green.Прегреших само с торта,но пък не съжалявам,защото беше божествена Heart Eyes.Момичета немога да си събера мислите Mr. Green,утре пак ще пиша,спокойна вечер от мен Hug.

# 86
Вие как сте, мили момичета? Калида, Ками, Вичито, Тандури и всички останали..... Краси Васи, МисКаприз, как са бебоците? Кърмите ли се успешно? Аз имам усещането, че откакто съм на този режим на хранене, имам повече кърма, откогато и да било друг път.

Аз сега отивам да приготвям багажа, а на вас пожелавам приятен разделен уикенд и само хубави неща   Hug Hug Hug

Ода Мей, приятен уикенд и на вас!!! И да кажеш после майка ти как е реагирала на разделното Simple Smile
Ние си се кърмим, надявам се да издържим поне до декември, а пък оттам нататък ще му мислим, засега не мисля да спирам, ама знам ли, дано не се налага само казвам.  Praynig Иначе аз не мога да кажа, че имам повече кърма, ама то е предполагам защото аз и много стрес имах, а от това на мен много ми намалява.

# 87
Алексче, какви изкушения имаш таз вечер, някой празник ли пак?! Кога е РД на Тишко или сега първо Ти си наред разделна Лъвице? А за Уондърфул, наистина не се е появявала от доста време, дано да няма проблеми със захранването след плодовият режим.
Шарли, доста е труден тоз преход на намаляне на дневните спанета- Ивето хем е уморена, хем не иска да спи, но с търпение всичко се оправя. Ще Ви трябва доста дълъг период докато се нагоди детският организъм към по- малко сън, но ще стане! На Теб Ти желая здрави нерви и търпение!
...виждам много неща,които не искам да виждам, чувам много неща, които не искам да чувам...
Вафелинко, а нима вече има някакво значение за Теб, какво чуваш или виждаш?! Това е една затваряща се страница от живота Ти. Инвестирай емоциите си само за предстоящите хубави моменти. А Ти намерили ли нова работа вече, или все още аплайваш по Интернет? Как Джуниъра гледа на това? Май разрешението на служебните Ти проблеми ще Ти донесе исканото спокойствие?!
...Днес съм толкова щастлива...
Миленнко, дано това Ти стане перманентно състояние. Успех с РХ и повече да не позволяваш на депресиите да Ти влияят на апетита.
...откакто съм на този режим на хранене, имам повече кърма, откогато и да било друг път...
Ода Мей, дали РХ или просто спокойствието и щастието са си казали думата може да се спори, но важното е че сега и Мама е щастлива и Крис е доволен. Приятно изкарване на вилата!
...как ти завиждам!...Не ми трябват луксове, не ми трябва нет, само дивотия, чистота, красота...
Дългокоса Чаровнице, не завиждай, нали и на Теб Ти предстой подобно изживяване, че дори и 1/2 Ти Ти е обещал и много лично време, само още малко търпение! А за захранването, явно това са нови тенденции, защото тук все още препоръчват традиционното захранване с брашната, но явно Ти си си ориентирала към зеленчуково- плодовото. Успех Ти желая!
...Неприятното е, че работя в центъра, а в пиковите часове ще трябва да идвам до нашия квартал да взимам децата и после пак обратно към центъра...
РеГе, нали се готвеше за кандидатсване на нова работа, така може нещата сами да се подредят?! Не Ти е леко, сега и таблицата Ти предстой, добре че поне баба и дядо ще Те отменят за една седмица. Макар и на работа поне емоционално ще можеш да разтовариш. Имаш ли някакви планове за наближаващият Си празник, Лъвице?
...Момичета немога да си събера мислите...
Ани33, явно доста добре Ти се е отразило това излизане! С огромно желание ще очакваме разказа Ти, а и за предстоящата сватба също, а за тортичката, не я мисли, когато е изядена с удоволствие в приятна компания лесно ще я свалиш от тялото. Приятни сватбени мигове утре!
...аз не мога да кажа, че имам повече кърма,...
Тандурче, аз мога да Ти кажа със сигурност че стреса Ти е в повече. Редуцирай го и кърмата ще е като преди. Знам че обстоятелствата не винаги подлежат на промяна, но все пак не всичко трябва Ти да поемаш.
Юзерче, приятни почивни дни на Вас със Софийка, да не стигнете пак при баба и дядо за черешки?
Софи, какви са плановете за уйкенда, да няма пак излизане сред природата?

# 88
Тандурче, аз мога да Ти кажа със сигурност че стреса Ти е в повече. Редуцирай го и кърмата ще е като преди. Знам че обстоятелствата не винаги подлежат на промяна, но все пак не всичко трябва Ти да поемаш.

Ако знаеш само колко си права Simple Smile Опитвам се да работя по въпроса, ама не винаги ми се отдава Simple Smile Hug

# 89
здравейте красавици!
Калида, как сте с малката. Надявам се само да те радва Simple Smile Относно кг-днес кантарчето отете 67,600-естествено голям повод за радост вкъщи. Решила съм да видя 60 преди края на септември и се надявам да е възможно. след като разкарах застоя смъквам по около килце на седмица. А за анемията-изписаха ми някакви таблетки и половинката ще ми го купи днес, надявам се да повиша малко хемоглобина. Аз и през цялата бременност бях в същото състояние-винаги хемоглобинът ми беше под нормата, а всичко останало-перфектно. Честно казано не знам на какво се дължи тъй като поне веднъж дневно ям свежа салата. Сутрин и следобед ззадължително плодове. По принцип ям всичко единствено недолюбвам лука и магданоза Simple Smile
Ода Мей, Краси Васи-относно заранването съм решила от 6я месец да почваме въвеждането на храни. Иначе малкия си пийва плодови сокета с голямо удоволствие. за него са страхотна радост. Опитваме и с плодовите пюренца но нещо не долюбва лъжичката. (отбелязвам не пюрето-а лъжичката!) голяма мъка е но се надявам скоро да свикне. Иначе си го кърмя за сега.

Вчера за вечеря приготвих кашкавал на фурна -нещо невероятно вкусно, но не знам доколко е рзделно. Гложди ме една мисъл че не е много разделно и за това ви моля за коментар. Рецептата е следната:
Кашкавал на фурна
250 гр. настърган кашкавал
2 с.л. брашно
1/2 л прясно мляко
3 яйца
Всичко се разбърква добре, излива се в намазнена и нагорещена тавичка и се запича в предваритено нагрята фурна

Общи условия

Активация на акаунт