Отговори
# 225
  • София
Алекс, сменила си аватара си. Честито!  Laughing Едва те познах, викам си някое ново лице в темичката, а то съседката  Joy
Краси Васи ,аз пък се чудя ,на толкова много слънце за какво ти е витамин Д ,но щом лекарката е преценила ,давай му .Моята дъщеря се роди голяма и продължи да наддава с бясна сила ,дори се притесних ,че ще проходи късно .
Не съм и давала витамин Д, излагах я на ранното слънце и това беше достатъчно. За сина си мога да кажа,че като зимно бебе не само давах витамин Д, но и изкарахме един курс на лампа .
Мисля, че малко се презастрахова, защото опипа  фунтанелата му и била по-голяма, а се и стряска на сън (поне педиатърът каза, че има връзка) Иначе аз си го изкарвам минимум 1,30 ч рано сутрин, като в повечето случаи гледам да са поне 2 часа, но в къщи заради жегите сме на спуснати щори, но почнах леко да ги отварям. Четох някъде, че дори 15 мин на ден били достатъчни и то при не пряко слънце. Но според мен няма място за притеснение защото каза 1 капка, ако беше казал повече със сигурност щях да си захапя ноктите. А до колкото знам от други майки техните педита им препоръчват до навършване на 1 г. по 1 капка всеки ден.
Аз малко наруших РХ и почнах пак да наддавам и сега ме гони един глад, но дано да устискам само на ябълки.

Краси_Васи,
моята слонинка беше 4.500  Wink
На месец и 20 дни заформи авторитетните 5.700кг.
Точно от стряскане се усетихме за рахит.
Пи Вигантол и Калциев глюконат и то "добри количества"
Лятно бебе е, ама с тоя апетит нарастваше много бързичко  ooooh! ooooh! ooooh!
Не се притеснявай - ще отмине  Hug Hug Hug

# 226
Момичета, не искам да ви развалям настроението, но ви моля да погледнете тази тема за това бебче: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Пиша тук, защото до сега сте ми доказали, че сте невероятно отзивчиви и съпричастни, а случаят е наистина много тъжен. Не препоръчвам да четете цялото обръщение, особено цитата на майката, защото тази тема има подробности, които могат силно дa ви разстроят. Аз поне не можах да издържа да прочета всичко.  Cry

# 227
Добро утро момичета .
Краси Васи ,толкова е тъжно .Много мъка има на този свят .
Тази сутрин като че ли е по -хладно.
Вчера ми беше много кофти ден, надявам се днес да не е така .
Смених си аватара ,сигурно имам нужда от промяна Thinking.
Отдавна ми се яде млечно желе и защо не си направя ,да ме пита човек .
/нещо ми е празна главата, мислите ми се връщат към това мъничко, страдащо човече.../ 

# 228
Здравейте, момичета! В тези жеги нещо не се спрявям добре с балансираното хранене - хем горещо, хем ям откакто по цял ден стоим затворени вкъщи /изкарвам малкия само сутрин и вечер/. Добре , че температурите се понормализират, че да изляза от лакомия кръг, докато кантарът не е тръгнал нагоре.
Хубав ден на всички и по-малко калорични изкушения!

# 229
Здравейте момичета Hug
Пак не бях писала доста време, надявам се, че не сте ме забравили Crazy
Минах си отново на режима след изкушенията и кръшканията Peace Резултата го виждате в линийката ми Heart Eyes Надявам се скоро да махна и последните 4 кг и после разбира се да ги задържа Naughty

# 230
  Здравейте,мили дружки HugЛипсвахте ми тия дни,но много работа ми се насъбра,и имах време само да ви попрочета;освен това,моята приятелка от Испания се завърна изненадващо 1 седмица по-рано Grinningи утре заминавам за Добрич да я видя-просто горя от нетърпение да я прегърна...толкова време мина,откакто се видяхме за последен път...Калида,и тя има момиченце,на 3 г. и половина е Wink-заедно са дошли.
  Искам да кажа и добре дошли на новите момичета HugНадявам се да ви е приятно в нашата компания,и да бъдете редовни посетители в тази тема Wink
   Реге,от няколко дни те мисля,мила,и много ми се иска да имаме възможност да се срещнем и наяве HugАз съм в сходно на твоето положение,и след поредния компромис/най-вече със себе си Confused/,отново сме на изходната права,откъдето тръгнахме....За кой ли пореден път...но сега нямам сили за по-драстична стъпка.... Confused
 Миленче,поздравления smile3501-с това темпо,съвсем скоро ще се отървеш от 4-те кг.-и на мен още толкова ми остават да сваля,но нещо съм в застой Confused-ям нормално,дори от 2-3 седмици не съм хапвала нищо,което би навредило на процеса на слабеене-ни сладко,ни сладобед,ни тестяно...
  Днес София навърши 8 месеца/сложила съм нови снимки в албума й Wink/, искам да ви почеря,па макар и виртуално-и понеже не се справям добре с картинките Embarassed,черпя всяка от вас с любимото й изкушение Wink
  Това е от мен,засега,ако не успея утре да се включа-желая на всички хубав,прохладен уикенд,и много целувки Heart Eyes

# 231
Регенце ,пожелавам ти резултатен разговор ,дано все пак да се разберете, по -точно той да те разбере  Hug.
Ха, разговор нямаше  Rolling Eyes Нещо май не се бяхме разбрали за начина, по който да протече вечерта. Аз очаквах да дойде към 7,30 в нашите и да излезем някъде на заведение, където да поговорим. Той дойде потен и изморен от работа да ме вземел. Не ме бил разбрал. И как да ме вземе, като идва с колата си, а моята също спряна отпред. Аз се нацупих, помислих си, че всичко е било напразно, той се разсърди, спомена нещо от рода, че не му се живеело. Както и да е, излязохме на ресторант, но нищо не говорехме. Той каза, че всичко вече сме си казали по телефона, че признавал вината си и ще се опита да пооправи нещата.  Изведнъж и на мен ми се видя безсмислено да говоря, да го критикувам. Обещания не чух, но какъв ли е смисъла на обещанията, ако не се изпълняват. Много го е заболяло, че съм го напуснала, със сигурност не го е очаквал. Така че, какво ми остава, освен да му дам шанс отново. Т.е не че съм много обнадеждена, но все пак не мога да продължавам да се сърдя, след като уж ме е разбрал.
Софи, Мартеа, прави сте - прекъсне ли се веднъж връзката ставаме подозрителни и уязвими. След поредния компромис пак сме в изходна позиция  Tired за кой ли пореден път. Е, аз му доказах, че мога да променя правилата. И наистина мога ...ако реша, че наистина го искам, ако продължава да си играе с моето търпение. За момента нищо повече не мога да кажа-ще поживеем, ще видим  Peace.

# 232
Току що разбрах, че мъжът ми е катастрофирал. Слава богу нищо му няма! Виждате ли как понякога всичко губи смисъл-караници, разправии, полуразведени или разделени и изведнъж ако науча най-лошото за него ... А вчера ми каза, че му идвало да се блъсне някъде с колата ...

# 233
  • да има едно лесно - на мотора
РеГе  Hug наистина важното е , че нищо му няма. Мъжете изживяват разделите много болезнено , макар да не си признават . И са много горди да си признаят , че им липсва жената до тях . От четенето между редовете си мисля , че той много държи на теб . дано всичко се оправи . А разводът е като една малка смърт - минах по този път  Confused . И ако бащата на сина ми не беше толкова горд , да каже че ще му липсвам , щяхме да сме заедно . Не че съжалявам за сегашния си живот - мъжът до мен  е като 1/2 , която търсиш цял живот .

# 234
  • София
Току що разбрах, че мъжът ми е катастрофирал. Слава богу нищо му няма! Виждате ли как понякога всичко губи смисъл-караници, разправии, полуразведени или разделени и изведнъж ако науча най-лошото за него ... А вчера ми каза, че му идвало да се блъсне някъде с колата ...

Понякога Бог и съдбата,
чрез изпитания,
ни показват кое е правилното решение  Hug Hug Hug

Пожелавам ти да стане това,
което е най-добре за теб и децата!!!
  Hug Hug Hug

# 235
Алексче, честит Ти нов аватар и подпис. Явно всяка лъвица има нужда от преоткриване на емоц. изразяване преди големият ден. И да си направиш желето, което го мислиш. Успех с преговорите с мъжкото тяло за ваканцията, или вече си се увенчала с успех?
Мади, а тез горещини как се отразяват на дом. Ти любимец, и той беше с голяма козина, нали?
Вичито, успех с решенията, понякога пътят до него е дълъг и минава през доста перипетии и доста нови неща. Как върви спорта, гледам и Миранди е активна спортистка, явно това е харектерно за жените по вашият край- решителни и дейни натури сте.
...всичките ми планове се провалиха,...Благодаря ти за всичко...
Грейпфрутче, жалко че такова очертание е придобила така дълго очакваната ваканция, но и това си е вид натрупан опит. За кг не се притеснявай, при Теб хубавото е че са свързани с храната- и началното натрупване и сега, а не с хормони. А Ти знаеш как да се бориш с хран. предизвикателства и емоционалната зависимост с хран. изкушения. Само не разбрах за какво благодариш, всичко постигаш Ти самата, и преди и сега пак и отново ще го направиш. Няма начин да няма начин, а дори и да е скрит Ти ще го изровиш и намериш, нали?!
Шарли, Ти за 5 дни ще спреш изцяло и млякото и кълновете, т.е. и малките протейнови източници които си позволяваше досега, така ли?! Ей, странни същества сме ние жените, като си наумим нещо няма спиране до постигане на целта, за теб явно приближаваща ваканция е невероятен стимул?! На какви плодове си сега?
Краси Васи, уточнихте ли вече времето на отпуската, другата седмичка ни оставяш, нали?! Желая Ти само хубави емоции!
...Виждате ли как понякога всичко губи смисъл-караници, разправии, полуразведени или разделени и изведнъж ако науча най-лошото за него ...
РеГе, няма да го научиш, съдбата си знае работата, Тя дава уроци с определена тежест в определени моменти. Мисли и премисляй, чернокоса Лъвице, става въпрос за Твоят живот, Твоето бъдеще, Твоят Любим и Твоите деца, виж как всичко става в Твоя власт- красивата и властна жена и майка?! Успех Ти желая и на Теб и на 1/2.
Софи, приятно изкарване на Добрич и да се върнеш емоционално подновена. Много Ти е сладко 8-мес. мишле, сигурно Тонимирка ще бъде възхитена, но си заслужава малката Ти принцеска.
Миленнко, поздравления за постигнатите резултати и успех с 4кг.
...как отпразнува РД,...
Юзерче, хубаво и незабравимо, но лошото е че бързо свърши, но така пък има хъс да се чака следващият празник.
НелиВБ, как върви диненото разтоварване съчетано в качването на стълбите, издържаш ли само на плод или вкарваш и нещо допълнително?
...струва ми се, че отношенията  никога няма да бъдат такива, каквито са били, никога няма да се видим един друг с предишните очи...
Мартеа, как няма да стане, ще станат, само просто приеми факта че и двамата се променяте, респективно и отн- ята Ви търпят промени. Научавате повече неща един за друг/ и хубави и лоши/ натрупвате опит, виждате се в различни ситуации и моменти/ които в началото не сте могли да предвидите/ а това съвсем не е малко. В края на крайщата в това му е чара на живота- изправяте пред предизвикателства всеки ден, превдизвиква те да търсиш най- добрият изход, да се изправиш когато си паднал, да подадеш ръка на човека до себе си, когато той най- малко я очаква... Успех в премислянето.
...не се спрявям добре с балансираното хранене...
Слънчова Мамо, ще стане, ще видиш. Ти си знаеш слабото място- сладките изкушения и умееш да се бориш с Тях.
МотоРоси, на Бяла май няма да стигнете моторизирани, или синът ще пътува отделно?
Карамфилко, посещаваш ли още народните танци? Гледам титлата си променила, наскоро Ленни я носеше в подписа, таз граматична поправка.
Ками, как сте с Калоян? Ще правите ли нова операция или ще отложите за след Плевенското посещение?
Дани Дженкова, посрещнахте ли чужбинските гости?
Ани33, как се справяте с морските горещини с Криската?

# 236
Краси_Васи,
моята слонинка беше 4.500  Wink
На месец и 20 дни заформи авторитетните 5.700кг.
Точно от стряскане се усетихме за рахит.
Пи Вигантол и Калциев глюконат и то "добри количества"
Лятно бебе е, ама с тоя апетит нарастваше много бързичко  ooooh! ooooh! ooooh!
Не се притеснявай - ще отмине  Hug Hug Hug
Карамфила, първо бебче ми е и знам, че доста пъти се шашкам за излишни работи, но и аз мисля, че това с рахита при по-едричките бебета трябва повечко да се внимава. Но сега виждам, че спи по-спокойно (не знам  дали Вигантола е оказал и на това влияние), но ще чакам следващата консултация и тогава ще стане ясно. Щорите вече не ги затварям плътно и пече не пече ще търпим.
Краси Васи, уточнихте ли вече времето на отпуската, другата седмичка ни оставяш, нали?! Желая Ти само хубави емоции!
Калида, този понеделник заминаваме за Атолука със свекъра и свекървата, а септември ще наминем към Цигов чарк (надявам се). Сега само се чудя кой ще ми полива цветята, че и моите родители заминават за Варна. А пък пасифлората ми толкоз пъпки е пуснала...  Flowers Sunflower Дано да цъфне преди да заминем, та да й се порадвам малко. Но нали знаете може пак законът на Мърфи да подейства и да чакам до година. 

# 237
Добро утро момичета Grinning!
Калида ,това млечно желе го мисля отдавна, но най -много ми харесва с ягоди ,с цитрусови плодове също става хубаво, но трябва да се добави захар .Преговорите все не завършват окончателно, но май везните накланят към почивка без татито. Синчето замина с компания на Китен тази сутрин,   ние с Аля ще я мислим  Thinking.
Регенце, в такива моменти си даваме равносметка на чувствата.  В забързаното  ежедневие не ни остава време един за друг, обсебени сме от работата и като че ли забравяме за толкова простички и хубави неща. А точно те правят живота ни хубав. Ти си го знаеш много добре ,остава и мъжа ти да си го припомни. Hug
Софи ,одрала ти е кожата тази моя любима сладурка  Heart Eyes.Ако някога се видим, тотално ще те пренебрегна заради нея ,да знаеш и да не се сърдиш Grinning. Приятно прекарване с приятелката Hug.
Шарли ,сега е сезонът на дините и пъпешите. Яж от тези вълшебни плодове, докато ги има.
Миленка ,поздравление за постиженията   bouquet
Миа ,познавам една жена, която през лятото винаги напълнява ,а през зимата отслабва. Може би просто нагласата ти е такава. Hug.
Краси Васи ,достатъчно е да извеждаш бебчо в по -хладните часове на деня и да му разголваш ръчичките и крачетата. Ако си по- смела ,може и цялото телце за малко и постепенно да увеличаваш. Така се закаляват, плюс слънчева вода  Peace.
Мина, ти претегли ли се, я се похвали  Grinning.
Аз си карам сутрин на диня, обядвам салата и нещо леко ,за вечеря нищо не ми се готви, то в тази жега на кого ли му се занимава.
Сега сме трима и май всеки ще се спасява по единично.
Желая ви хубав и спорен ден .Целувки на всички   love001Чао .
.

# 238
Хм, много съм му ядосана на моя кантар!
Като чета за постиженията ви (Миленка, честито, страхотен резултат!), се чудя какъв ми е проблемът. Целият ден вчера съм изкарала на две яйца, парче сирене и шепа кашу. А, да и малко диня вечерта. Ето такъв режим имам няколко дни - ами нито грам надолу! За сметка на това, преди това - хапна ли малко повече, не говоря за супер прегрешения - веднага качвам. Направо ми се реве....

# 239
Мартеа, да сменяш кантара ,ама ха  Naughty!
Не се ядосвай толкова Hug. Ако кантарчето е аналогово, след време започва да дава грешки, може наистина да е от него.
Всъщност при всеки се получава период на застой.
Яденето ти изобщо не е обилно, даже бих казала че е малко.
Ще тръгнат надолу килцата, не се коси толкова  Peace.
Преди години имах една колежка ,която казваше ;"Аз пълнея от нерви , а после добавяше- е, и от икономии  Laughing."

Общи условия

Активация на акаунт