Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?

.

Резултата го виждате в линийката ми
Надявам се скоро да махна и последните 4 кг и после разбира се да ги задържа
и утре заминавам за Добрич да я видя-просто горя от нетърпение да я прегърна...толкова време мина,откакто се видяхме за последен път...
-с това темпо,съвсем скоро ще се отървеш от 4-те кг.-и на мен още толкова ми остават да сваля,но нещо съм в застой
за кой ли пореден път. Е, аз му доказах, че мога да променя правилата. И наистина мога ...ако реша, че наистина го искам, ако продължава да си играе с моето търпение. За момента нищо повече не мога да кажа-ще поживеем, ще видим
Дано да цъфне преди да заминем, та да й се порадвам малко. Но нали знаете може пак законът на Мърфи да подейства и да чакам до година. 
Чао .