СНБМ - инициативи - 12 част

• 19 087
  • 411
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета.

Нямам никаква възможност до края на месеца да се включвам.
Ходя на работа шест дни в седмицата. Почивам само в събота.
До обяд си гледам децата, после до девет вечерта съм на работа.
Връщам се като пребита и пак подхващам децата, къщата и пр.
В единадасет  вече едва гледам.
Съжалявам.

Все пак, ако успеете да нахвърляте някакво писмо, ще го погледна в работно време Wink

# 136
Момичета, някаква депресия ме тресе, трябва да си поскитам някъде и да разнообразя, затова и не съм написала нищо за писмото до МЗ свързано с близнаците, някакси нямам сили с нищо сериозно да се захвана, имам чувството, че няма да го свърша като хората. затова все отлагам.

Хрис, аз съм в Плевен, дълго време бях без телефон, утре като изведа Яна на разходка и ще ти звънна от пощата. Тъкмо най-накрая да седна и да го напиша. Иначе домашният ми тук  е 064/ 830926 - наще са изключили опция набиране и само могат да ни търсят. Може би довечера вече ще имам и апарат за мобилния, стария се намокри в един голям дъжд. Отделно изгорях с едни 500 лева, ей така - от дебитната ми карта, която изчезна безследно и късно се усетих да я блокирам, понеже си мислех, че е някъде из чантите на багажа, който пренасях. Отиде ми и почивката или ако реша да си я позволя ще хвръкнат едни други бели пари за черни дни, които си бях скътала.  Sad

Ще взема днес телефона на една приятелка на друга приятелка, която работи във Фокс Лайф, мисля, че даже в рекламен отдел и ще я питам направо какво трябва да направим и към кой да се обърнем, предполагам към продуцентите на Рекламна пауза, май СИА бяха те..Или към творчески редактор  или подобна длъжност   newsm78

# 137
Здравейте!
Първо искам да се извиня, че се включвам така в темата ви, ни в клин, ни в ръкав.

Интересува ме сред вас има ли майка, която да е наясно с данъчните закони, НАП и т.н. Имам 1-2 неясни въпроса по един казус, които бих искала да разреша възможно най-скоро...а през целия август нито една инстанция не работи.

Можете да ми пишете и на ЛС.

Предварително благодаря!  bouquet

# 138
Пратила съм корекциите си на пощата, моля ви ако коригирате да е върху пратеното последно от мен, защото съм нанесла някои допълнителни неща и корекции на правописни грешки.

# 139
Намерих малко снимки от кръглата маса - http://www.bulphoto.com/image.php?img=58755

http://www.bulphoto.com/image.php?img=58754

http://www.bulphoto.com/image.php?img=58756

http://www.bulphoto.com/image.php?img=58757

http://www.bulphoto.com/image.php?img=58758

Хриси, сега виждам, че клиповете са качени и тук - http://www.vbox7.com/play:2b776853 Може да допълниш в отчета ако го преглеждаш пак.

# 140
Здравейте!
Първо искам да се извиня, че се включвам така в темата ви, ни в клин, ни в ръкав.

Интересува ме сред вас има ли майка, която да е наясно с данъчните закони, НАП и т.н. Имам 1-2 неясни въпроса по един казус, които бих искала да разреша възможно най-скоро...а през целия август нито една инстанция не работи.

Можете да ми пишете и на ЛС.

Предварително благодаря!  bouquet

пиши на ZinaST. Тя ще ти помогне! Успех

# 141
Наси,  моля те виж дали организациите, които ни подкрепят съм ги написала вярно

Хриси вярно са написани имената на организациите!

Говорих с ЕГИДА. Питаха ме дали са прочели писмото на кръглата маса, което изпратиха до нас? Нямам спомен да съм прочела от постингите на момичетата, които изказаха впечатления за кръглата маса, ако са изказвам извинение. Та моля ви кажете ми за да се чуя с нея по-късно.

АМ да ти е жива и здрава малката красавица! Много щастие и радост и желая!
Аila и на твоите сладурчета пожелавам крепко здраве!
Танче да и изям бузките на малката красавица! Таткото трябва да е много горд с нея!

# 142
Момичета, почвам да оформям финално отчета. Ако някой има да допълва нещо по текстовете, казвайте ми моля, за да имам предвид коя е финалната версия. Разбира ще пратя за още корекции финализирания текст.

# 143
Забравих да кажа, че купих юлско-августувския брой на жената днес, където има малко каре за кръглата маса със снимка на Елена и Хриси. Карето е дебре написано - почти напълно цитирано прес-съобщение, но пък няма грешки и интерпретации Mr. Green

# 144
Момичета, качих полузавършен вариант на междинния отчет за ФРГИ в пощата. Моля да погледнете - на мен вече ми бръмна главата и не мога да чета повече. Останали са за доизясняване някои неща - маркирани са в жълто. Има и един-два коментара. Наслагах и приложенията, които мисля че трябва да ги има. Кажете, ако мислите, че трябва да добавим още. Снимки, мисля, че пратихме вече не ФРГИ, а също и клиповете.
За публикациите в медиите, сме ги изброили доста подробно и ми се струва, че на тоя етап няма нужда да слагаме копия - да си оставим нещо и за финалния доклад  Sunglasses
Ще ви помоля, като допълвате да го правите в моя файл, защото ми отнема доста време да форматирам и подреждам  Praynig

Хайде хубав ден, а на плажуващите ви завиждам най-благородно   grinning039 пожелавам много   Nature Sunny  и sohappy

# 145
Наси, лично прочетох на кръглата маса писмото на Егида.  Peace

Доли, казвам си коментарите по текста за отчета тук, защото нямам време да пиша и пращам наново.

Клиповете са с дължини - 33, 35 и 45 секунди.

Моменти от видеоклиповете бяха излъчени в рамките на предаването „Тази сутрин” по телевизия БТВ като част от състоялото се интервю с Калина Тошева и Елена Петрова (описано в предишната точка). - Всъщност единия клип - за достъпната среда.

От Двойна радост имаме мейл в общата поща, че ни подкрепят.

Името на общинския съветник е Борислав, а не Борис.

Бях писала някъде, че Миряна Мъръмова ни е била модератор, но нашата Миряна е Сирийски. Не видях някъде в текста да фигурира, но ако го слагаме, трябва дасе поправи името.

Доли, много хубав е станал отчета  bouquet

# 146

Наси, освен от Деспа, имаме ли нещо писмено, в което организациите изразяват подкрепата си? Нещо, което да можем да приложим към отчета?

# 147

Наси, освен от Деспа, имаме ли нещо писмено, в което организациите изразяват подкрепата си? Нещо, което да можем да приложим към отчета?

Грешка - Двойна радост, не Деспа

# 148

Не, със всички организации съм говорила по телефона, мейл или лична среща (портала www.az-deteto.com)
Ако искате мога да ви изпратя кореспонденцията по мейла на тези организации, с които съм писала.

# 149

Не, със всички организации съм говорила по телефона, мейл или лична среща (портала www.az-deteto.com)
Ако искате мога да ви изпратя кореспонденцията по мейла на тези организации, с които съм писала.
Ако имаш нещо конкретно прати - само онези мейлове, в които казват, че ни подкрепят.
Кали, Хриси - вие сте говорили със ФРГИ - дали ще ни трябват официални писма за подкрепа. Нали сме заложили във формуляра да имаме подкрепа. Може би на етап финален отчет (ноември), ще ни трябват такива писма  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт