СНБМ - инициативи - 12 част

• 19 061
  • 411
  •   1
Отговори
# 75
Много е далече тази дата, но по принцип ще гледам да не планирам нищо за тогава! Часа ме устройва!

# 76
... ДВ и вече взимали поръчки за края на септември, така че вчера коментирахме датата 30-ти септември.

Ако става въпрос за поръчка за отпечатване в брой от края на септември, значи че ОС трябва да се свика към края на октомври, или поне така е записано в устава.

# 77
Щом е есента , няма проблем

# 78
Здравейте момичета, днес платих таксата за Държавния вестник , утре трябва да пратя вносната бележка заедно с необходимите документи по пощата. Venush ни подготви поканата   bouquet
Датата е 30.09, часа е 14, адреса е офиса на мъжа на Кали. Денят е неделя, за да е удобен за всички. Часа също мислим, че е най-удачен заради децата  Peace
Платих и таксата за обучението по банков път, за да ни издадат фактура. Трябва да идем някой ден да ни върнат парите на каса, които преди внесох.

# 79
Момичета много съм щастлива от завръщането на медиците ни у нас. Вчера следях новините непрекъснато. Дано да се възстановят бързо и да върнат живота си.  Praynig

За датата и часа на ОС съм ок. Момичета имам предложение всяка една от нас да помисли и да предложи кандидатури за Председател и зам-председател на сдружението, които да обсъдим и гласуваме на ОС. Същото важи и за членове на УС. Аз съм на мнение, че и той трябва да бъде подменен. Аз лично бих искала да изляза от него, мисля че и Влади беше изказала подобно мнение. Смятам, че трябва да приложим това, за което говорихма, когато учредявахме сдружението - че ще прилагаме принципа на ротация и всяка година ще сменяме така наречените управителни органи на СНБМ. Това, че се сменяме, не значи че някои от нас ще престанат да работят за сдружението.  Grinning

Пожелавам на всички прекрасно лято и много слънчеви емоции. Аз август съм тук, така че ако има задачки ще помагам  Hug

# 80
  • София
   Момичета , туку що по време на играта Един срещу всички гледах Крум Савов. Успя да издекламира почти всичко свързано с проблемите обсъждани на Кръглата маса. Определено ме изненада, беше си назубрил точка по точка явно. Ники Кънчев също изказа подкрепата си.

# 81
E, Айла, това е супер  Hug
Момичета видяхте ли тази тема  Sad
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.100

# 82
  • София
      Да за съжаление  Cry Защо всеки път в такива случаи се налага да се правят акции за събиране на пари и помощ  на нуждаещите се, а не държавата да поема всички разходи?........ Дано бебчо се стабилизира и оправи някои ден. В момента чета за разработването на генна терапия която дори успява да излекува заболяването. Но това е все още разработка.

# 83
      Да за съжаление  Cry Защо всеки път в такива случаи се налага да се правят акции за събиране на пари и помощ  на нуждаещите се, а не държавата да поема всички разходи?........ Дано бебчо се стабилизира и оправи някои ден. В момента чета за разработването на генна терапия която дори успява да излекува заболяването. Но това е все още разработка.
а в момента като не се лекува какво се случва , просто го поддържат с лекарства и раните си стоят ли  Confused

# 84
а в момента като не се лекува какво се случва , просто го поддържат с лекарства и раните си стоят ли  Confused
И се молят да не се инфектират  Praynig

# 85
Цитат
Момичета имам предложение всяка една от нас да помисли и да предложи кандидатури за Председател и зам-председател на сдружението, които да обсъдим и гласуваме на ОС. Същото важи и за членове на УС. Аз съм на мнение, че и той трябва да бъде подменен.

С това съм съгласна.

Моето предложение, всеки член от сдружението, независимо дали е нов или стар, да си даде мнението, защо се стигна до тук, кои са причините, ако има виновни да се кажат, за да почнат начисто новият УС. Някой ако се притеснява може да бъде анонимен.
Крайно време е да се спре с разтягането на локуми и да бъдем точни, кратки и ясни!
Естествено аз няма да бъда анонимна......

# 86
И се молят да не се инфектират  Praynig

Докато чакаме държавата да се намеси и помогне, положението на Криско може много да се влоши.

# 87
отново дебати за майчинството и детските, ако ви интересува:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209630.0;all

ето и един безценен "бисер" от същата:
Изобщо не вървят в положителна посока, защото сложиха таван на майчинството от 400 лв. и платеното майчинство е вече 1 година. Така че си направете сметка, колко добре вървят нещата.

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 16:59 от Cruela D'Evil

# 88
благодарности на тайнствената ty      bouquet

Милен Велчев: В политиката по доходите трябва да надделее разумът

26 юли 2007 | 16:11 | Агенция "Фокус"

Какви са вижданията на парламентарната група на НДСВ за развитието на икономиката – това коментира в интервю за Агенция "Фокус" депутатът от НДСВ и зам.-председател на бюджетната комисия Милен Велчев

......

Фокус: Поради недоглеждане в закона семействата с близнаци са чувствително ощетени от социалните стимули, които получават останалите родители. Ще коригирате ли тази неравнопоставеност?
Милен Велчев: Според нас е несправедливо майките с близнаци да получават същите обезщетения, каквито получават майките с едно дете, макар, че разходите очевидно са високи. Според нас те трябва да бъдат стимулирани с минимално обезщетение от 150лв. за всяко дете
.

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 17:56 от Cruela D'Evil

# 89
Бравос на Христина Христова, аз й изпратих материалите от кръглата маса и вече ги вкарват в действие  Mr. Green (междудругото тя се извини, че не е могла да  дойде на кръглата маса, но е била възпрепятствана)

Общи условия

Активация на акаунт