СНБМ - инициативи - 12 част

• 19 100
  • 411
  •   1
Отговори
# 105
Раде, да ти е жив и здрав Жорката на патерица, мислех да ти звъня вчера и после се отнесох Embarassed Много да те слуша, както и татко му и да ти се случват само прекрасни неща оттук нататък.  Hug

Жени, ако имаш нужда от съвет или помощ за жилището свиркай Wink

# 106
  • София
    По случай световната седмица на кърменето, утре ще участваме с малките по БТВ в Тази сутрин. Между девет и девет и половина, който иска да ме види как се излагам може да гледа. Съмнявам се да успея да кажа обаче и нещо за проблемите свързани с отглеждането на близнаци, реално се надявам мен нищо да не ме питат, защото страшно се притеснявам  Embarassed
    Данъчен капан
" Най-големият удар ще е за фамилиите с 2 деца под 18 г. Те успяваха чрез семейното облагане да спестят някой друг лев и да вържат бюджета си. Сега всички ще плащат 10% върху дохода си."

# 107
Гледах ви, добре изглеждахте. Общо взето стана ясно, че проблема идва от болниците и педиатрите, не знаех, че в БГ само седем болници са с подходящи условия за ранно захранване на гърда. Изредиха ги, споменаха и Плевен - потвърждавам, че условията тук са изключителни в тази връзка, бебето е с теб през цялото време, носят го три-четири часа след раждането и акушерките те подкрепят, при желание от твоя страна. А и самото родилно е към университетската болница и е на точно три години, ново.

Айла, не изглеждаше много притеснена.

# 108
  • София
  Мерси, нямах време да се притесня защото се опитвах да удържа малките и да не се разреват, добре че беше кратко.

# 109
  Мерси, нямах време да се притесня защото се опитвах да удържа малките и да не се разреват, добре че беше кратко.
Страхотна беше , и аз те гледах
На малките определено не им хареса студиото обаче  Wink

# 110
Момичета, предполагам сте видели тази петиция. http://www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html  Мисля си, че бихме могли да изразим официална подкрепа като сдружение, с писмо например. Какво мислите?

За!

Момичета, във връзка с предишния си пост, нахвърлях вариант за писмо за подкрепа, който изпратим до сайта на Дарина. Мола кажете си мнението, както по отношение на писмото, така и за идеята  Thinking Междудругото, много малко хора са подписали петицията  Sad. Дайте да ударим едно рамо - линка е в цитата

# 111
Моя отчет също е в пощата от няколко дни.

Доли, писмото е чудно Wink

# 112
Момичета , довечера пътувам за Балчик , ще съм във Варна до 23 август
Нов телефон имам - 0884 20 11 64 ( ще го изтрия в понеделник )

Доли , писмото много ми хареса , бих желала наистина да стигне до "Спаси , дари на "

Признавам , че не знаех , че децата ползват отстъпки за лекарства до 18 г възраст , мислех че това е отдавна минало , още ли го има  newsm78

Кали , интересно ,  все си мислех , че Коледа е причината за даренията  Crazy
Незнаех , че имат асистенти  Blush

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 14:03 от писна ми

# 113
И аз не знаех, че имат асистенти. А за Коледата - също въздейства, но тогава годината приключва, горе долу се знае какъв ще е баланса и съответно се търсят данъчни облекчения Wink

Много полезни и интересни неща казаха на срещата Peace А тази Лаура е такава скица, че през цялото време не спряхме да се смеем докато говореше Laughing

Жени, весело изкарване на морето, да се починете добре и хубаво време ви пожелавам  bouquet

# 114
Моя отчет също е в пощата от няколко дни.

Доли, писмото е чудно Wink

аз го четох. Много полезно четиво си спретнала   bouquet

# 115
Радвам се, че ви е харесало Wink

Айла, честит първи рожден ден на Ваня и Николета  bouquet Да са ти живи и здрави Hug

Момичета, не знам у кого са брошурите и от двата вида, но моите всичките заминаха за материали за срещата на ФРГИ. Имаше голям интерес Wink Даже не стигнаха. Така че ще ви помоля на общото събрание да ми донесете поне по 10 и от двата вида, за да имам за бъдещи изяви, ако нещо се наложи спешно както сега.

В тази връзка пуснала съм в общия мейл адреса за общото събрание. Ако има неясноти казвайте.

Хриси ми звънна днес, че в сряда имаме среща с Борислав Цветков от столичния общински съвет.

Христина Христова пътува много и все не успяваме да се уговорим с нея, а Ива Станкова била днес на заседание, пак ще я търсим.

Хубаво ще бъде за тези срещи и най-вече за участието ни на заседанието на Социалната комисия когато се внасят и обсъждат законопроектите да имаме ясна представа коя ще бъде следващата ни председателка, за да дойде и тя. Хората трябва да се запознаят с нея. Така че хайде да изясним този въпрос. Нека всеки пак си напише предложенията за председател и зам.

Кали - предлагам Таня за председател и Мими - Томасе за зам.

Добавяйте надолу всеки своите предожения и Танчето и Мими да кажат дали са съгласни. Ако има други кандидатури също да си казват съгласни ли са или не.

Вчера гледах по телевизията, че щели да увеличават минималната работна заплата от 1 януари на 220 лв. Трябва да напомним на заседанието на социалната комисия, че очакваме майчинството да се увеличи право пропорционално на МРЗ.  Wink

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 19:50 от mishlentze

# 116
Момичета, искам само да ви кажа, че сигурно няма да мога да присъствам на общото събрание. В момента сме в Петрич и сме в доста изострени отношения със свекитата и за жалост това и постоянните им капризи прпечат за момента да си заминем от тук. Както и да е, няма да ви занимавам с моите несгоди. Ще упълномощя Гери да гласува за каквото трябва вместо мен. Изключително много съжалявам, но се надявам да ме разберете!

# 117
# 118
"Ако второто и третото дете са близнаци, предложението на социалното министерство е родителите да получат еднократна помощ от 1200 лв. В противен случай за трето дете ще се дават по 250 лв., а за четвърто и повече - по 150 лв. "

Ами ако са първо и второ близнаците какво Laughing Или трето и четвърто Laughing На кое колко ще дадат Joy Или печели този, който се е родил с една минута по-рано hahaha

И ако са тризнаци и се родят при второ раждане Mr. Green Или дори при първо Laughing

Пак започнаха недомислиците Rolling Eyes И то при новината за излишъка  Rolling Eyes

"Ако се приемат предложенията на МТСП, министър Масларова не вижда проблем в евентуалното отпадане на семейното подоходно облагане заради плоския данък"  newsm78

И щом има предложение да се увеличи срок на програмата за детегледачките от 2 на 3 години, то не виждам и проблем да се осъществи нашето предложение с брой детегледачки равен на броя на децата Peace

# 119
Момичета,
днес дъщеричката ни Калина стана на 1 годинка!
Изпращам ви една снимка, за да видите колко е голяма и да се почерпите от нейната торта  Wink
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3659648

Общи условия

Активация на акаунт