Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 151
  • 381
  •   1
Отговори
# 105
Имам директен въпрос към зизи топ Simple SmileКупих си ленено семе на таблетки,но в оказанието пише,че се използва главно за намаляване на теглото и не пише нищо за косата.Освен това пише,че дневната доза е два пъти по 3 таблетки,но сигурно е съобразено само с понижаването на теглото.Ти какви таблетки пиеш?По колко взимаш на ден?Преди или след хранене?В твоето оказание пише ли нещо за понижаване на теглото?Малко мнжко станаха въпросито,но ми е много важно,защото с фризиора ми си говорихме и стигнахме до заклиучението,че косата ми няма как да порастне повече от това,което е в момента,без да е цъфнала ако не я подпомагам вътре6но.
Не съм използвала на таблетки. Купих си най - обикновено ленено семе от диетичен магазин, смлях го с пасатора и го прибавяме към храните. Нищо не пише за понижаване на теглото (ако и това стане ще "закова" 45 кг ooooh! Mr. Green).
Определено за да не цъвти, косата има нужда и от подхранване отвътре (не е леха, която да "торим" само външно). Освен ленено семе, трябват и комбинирани витамини/герикапс/геритамин/минерали - всичко в завсимост от индивидуалните нужди, тъй като  е естетствено  при авитаминоза от какъвто и да е тип да се види и отражението на косата.
Трябва да се пие и достатъчно чиста вода - поне по 1,5 л. дневно (в противен случай косата расте суха и чуплива) Peace

# 106
Ellie_JK,
1. За косопада е много индивидуално. При някой започва и спира, когато намерят подходящите продукти за косата си, защото за всеки тип коса има различни продукти (за мазна коса се слагат повече изсушаващи неща, за суха - мазни неща и т.н)...
2. НИЩО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и ако не сложиш от другите препарати не е фатално...косата ти пак ще се повлияе добре от маската
3. Да, спокойно можеш да я ползваш
4. Аз си го взех за 5 лв, така че изобщо не знам какви са тези 40 лв Laughing

Ами някой може ли да ми каже какво може да използвам за обем и за плътност,да го прибавя към тази маска(нали там газта изсушава,другото омазнява т.н.)

Едит:А и още нещо.
Мога ли да си правя и други маски докато използвам тази.
Примерно понеделник си правя тази,в сряда друга,в петък или събота пак тази.
Или е по-добре само тази да се прави,за да не се изтоши косата.

# 107
Здравейте, отзивите за маската изглеждат обещаващи. Но преди време прочетох че коренът има генетично заложени определен брой израствания и след този брой нищо не може да помогне. Нали не мислите че с прекалено стимулиране на косата може да се постигне обратен ефект? newsm78

# 108
 Tired Твърде малко се чете и твърде много се пита...
Отговорено е на почти всички въпроси. По няколко пъти. На други въпроси е отговорено дори десетки пъти.
В предните теми.

# 109
зизи топ,мерси за отговора WinkИ моите хапченца са хранителна добавка,което ме успокоява,защото явно и ти си взимала твоето ленено семе като такава.А иначе ще започна да си пия и витаминките центрум.Те са доста хубави.Пък ако сваля някое и друго килце от лененото семе още по-добре Praynigмакар че ме съмнява,де,но както и да е:)А горе-долу след колко време мога да усетя резултати ако съм редовна в пиенето на ленено семе и на витамини....или не знаеш?

# 110
А горе-долу след колко време мога да усетя резултати ако съм редовна в пиенето на ленено семе и на витамини....или не знаеш?
За коса... с повече блясък и мекота  - след 3 седмици +/- (както и за кожата).
За тегло - нямам идея newsm78
Иначе за растеж, п-в цъфтеж, повече...няколко месеца Wink

# 111
мерси,зизи топ :Както казват и другите момичета,наистина си много отзивчива Hug

# 112
И аз си смелих ленено семе,забърках го с мед и го прибрах в хладилника.Всеки дин си хапвам по 1,2л.Ама се притеснявам от този медец дали няма да ми порасне  задника newsm78А ефект незнам дали ще има ,но зная,че със сигурност е полезно

# 113
Tired Твърде малко се чете и твърде много се пита...
Отговорено е на почти всички въпроси. По няколко пъти. На други въпроси е отговорено дори десетки пъти.
В предните теми.

Ами извинявай Embarassed
Първата тема я прочетох,почнах втората,на 3та страница съм,и тази съм прочела,но не намерих това за което питах...

# 114
  • Варна
еми в останалите 8 теми ще намериш отговор на всеки въпрос, който може да ти хрумне...  bouquet Peace

# 115
Здравейте мили момичета.
След толкова притеснения кое и колко ще навреди на бебето, сега няма за какво да се притеснявам вече.

# 116
Здравейте мили момичета.
След толкова притеснения кое и колко ще навреди на бебето, сега няма за какво да се притеснявам вече.
?! Просто не използваш тривитаминол или се консултира с лекар? newsm78 Hug
Сега прочетох... Стискаме палци да се получи скоро  bouquet

# 117
Загубих бебето. Знам, че не е тази тема за тук, просто ми е много мъчно

# 118
Загубих бебето. Знам, че не е тази тема за тук, просто ми е много мъчно
Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose Съжалявам Cry
Бъди силна, с теб сме Hug

# 119
Благодаря newsm45

Общи условия

Активация на акаунт