Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 130
  • 381
  •   1
Отговори
# 120
dessy_g, искрено ти съчувствам! И аз съм го изживяля това. Всичко ще се оправи  bouquet

# 121
  • На небето

Ау, Деси това е ужасно, толкова години опити и накрая тъкмо успя.... Ужас. Не знам какво да ти кажа, защото каквото и да кажа няма да е достатъчно за да те успокои.  Cry

# 122
Благодаря Ви за съчувствието, но честно казано много ме е яд...
Сега ще са отдам на почивка. Ще ходя на плаж, ще си правя маски на косата, а като намеря моята най-добра маска, ще Ви кажа.

# 123
Току-що се връщам от фризьор. Вземе ми 3-4 см и косата ми отново придоби обем като грива на лъв(последния месец се беше слегнала нещо).
Наблюденията, които Ви обещах:
1. Доста дълго използвах хининова вода редовно след всяко измиване (редувах със Себорал Форте) - новоизрастналата ми коса е по - мека, пухкава, но и по - тънка Crossing Arms
2. Разгледах по - подробно косата на съпругът ми Mr. Green - Косъмът е изтънял, не много , но и неговата коса е станала мекичка.
Резултатите от опитите потвърждават терията - колкото по - бързо расте косата, толкова по - тънък е косъмът, средството няма значение.

Благодаря Ви за вниманието Crazy

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 20:59 от Анонимен

# 124
dessy_g ,миличка,много съжалявам за загубата ти  Cry
Искрено ти съчувствам,оказвам ти моралната си подкрепа и се надявам да бъдеш силна Praynig

# 125
Деси, знам как се чувстваш  Sad
Преди време и аз минах по този път  Rolling Eyes
Успех на следващия опит!!  Peace

А при мен след като използвам хининова или розова вода, косата ми се спластява и се омъзнява по-бързо  Confused

# 126
А при мен след като използвам хининова или розова вода, косата ми се спластява и се омъзнява по-бързо  Confused
Да и при мен става така Tired Затова и спрях да ги ползвам.Поне малко от малко да имаше ефект от тях,а то-нъц Crossing Arms

# 127
Да и при мен става така Tired Затова и спрях да ги ползвам.Поне малко от малко да имаше ефект от тях,а то-нъц Crossing Arms
Eee Crossing Arms, каза, че ти е успокоила скалпа веднъж розовата вода Wink

# 128
Zizi,да,онзи път като прекалих с ракията найстина ми се успокой кожата Peace,деиствително помага,но при всекидневна употреба ми се замазва косата Confused.Затова сега ползвам розова вода само след като си измия косата.Но не всяка вечер-то и баз това косата ми по-дълга не става Tired
Като казвам "спрях да ги ползвам" исках да кажа,че спрях си втривам вече постоянно розова и хининова вода с цел растеж на косата,вече използвам розовата само за да си успокоя кожата-на лицето и скалпа Wink

# 129
Привет!
Чела съм повечето теми,но отгоре,отгоре,признавам  Blush
Та аз правя маската от 1 седмица и ми се ще да питам,кога долу горе се появява резултат.
Заместих маста с бадемово масло или не по добре с мас? Thinking
Тоест правя я така:
2 с.л Трив.
1 с.л Ракия
1 с.л бадемово масло
1 .с.л Бадемово масло
1 с.л. оцет
2-3 капки газ
1 яйце

Деси,съжалявам за случилото се   Sad

# 130
Zizi,да,онзи път като прекалих с ракията найстина ми се успокой кожата Peace,деиствително помага,но при всекидневна употреба ми се замазва косата Confused.
Пфиу, отдъхнах си Laughing
Аз използвам само след измиване - каквото и да се втрива всеки ден би замазало косата. На 2 - ри ден след като съм я измила,ако дъжда ме навали (малко), пак се замазва. Peace

Та аз правя маската от 1 седмица и ми се ще да питам,кога долу горе се появява резултат.
Заместих маста с бадемово масло или не по добре с мас? Thinking
Тоест правя я така:
2 с.л Трив.
1 с.л Ракия
1 с.л бадемово масло
1 .с.л Бадемово масло
1 с.л. оцет
2-3 капки газ
1 яйце
Резултат за блясък - моментален; за растеж, по - добро подхранване, п-в пърхут, за уплътняване на косъма, .... поне 3- 6 седмици Peace
Всичко ОК, но за подчертаните - значи 2 с.л бадемово масло - няма нищо лошо, ако ти понася на косата. Не бадемово, ами каквото искаш студено пресовано масло можеш да си сложиш Peace Wink
А за яйцето - само жълтък!
В жълтъкът има витамини и минерали, в белтъкът - не (не бива да се пият сурови яйца, защото в белъткът има съствка, която пречи на усвояването на витамините (А, В, Д, Е), по тази причина яйцата трябва да се ядат рохко сварени/печени/пържени). Другият недостатък е, че ако забравиш какво си си наклепала на косата и се метнеш под горещия душ - белтъкът моментално ще се "свари", ще се заплете под ф-мата на малки частички в косата и после няма измиване. А като започне да гние, е Sick

# 131

Резултат за блясък - моментален; за растеж, по - добро подхранване, п-в пърхут, за уплътняване на косъма, .... поне 3- 6 седмици Peace
Всичко ОК, но за подчертаните - значи 2 с.л бадемово масло - няма нищо лошо, ако ти понася на косата. Не бадемово, ами каквото искаш студено пресовано масло можеш да си сложиш Peace Wink
А за яйцето - само жълтък!
В жълтъкът има витамини и минерали, в белтъкът - не (не бива да се пият сурови яйца, защото в белъткът има съствка, която пречи на усвояването на витамините (А, В, Д, Е), по тази причина яйцата трябва да се ядат рохко сварени/печени/пържени). Другият недостатък е, че ако забравиш какво си си наклепала на косата и се метнеш под горещия душ - белтъкът моментално ще се "свари", ще се заплете под ф-мата на малки частички в косата и после няма измиване. А като започне да гние, е Sick

Hug Страшно ти благодаря за пояснението!Обаче ,аз сложих и жълтък  ooooh! Ей сега я измих,няма следи от жълтъка  Rolling Eyes Обаче ми се струва по твърда Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 15:39 от Мис КаприЗ

# 132
Здравейте:) Искам да попитам някой чувал ли е за Shea-mu Hair Butter?  newsm78 Рових се из нет-а и случайно попаднах на този сайт http://www.longhairlovers.com/emu_oil_hair_treatment.html
Една прятелка си идва сега от САЩ и мога да си го поръчам, но понеже цената е доста соленичка се чудя дали си заслужава.
Затова реших да питам дали някоя от вас е запозната с този продукт и дали се предлага в България /доста се съмнявам/.   

# 133
Не съм срещала ему-масло, но от шеа/ший има и  на Икаров. Повечето от посочените съставки можеш да си набавиш свободно и да забъркаш нещо от сорта.  Peace
Колкото до ефекта - съмнявам се да започне безнаказано да расте с 2,54 см - дори това да стане, косъмът ще бъде по - тънък,  ( вече констатирахме този ефект )Crossing Arms
Не си хвърляй парите, според мен - 50 лв са си 50 лв Whistling Mr. Green

# 134
Мис Капри3, жълтъкът я прави по - твърда, да  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт