Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 138
  • 381
  •   1
Отговори
# 150
Добър вечер или по-точно добро утро от мен  Laughing

Това за зехтина и въобще за всички масла и аз съм го чувала, но аз знам, че маслата действат и се втриват само в корените, ако сложиш и по дължината на косата я изсушават и тя става остра и суха.
Но това не важи за малки количества.
Тук, в страната, където съм, са на почит маските от седем масла (бадемово, зехтин, соево, кокосово и другите ги забравих  Sunglasses ), но само в корените се втриват и имат страхотни коси  Peace
Маслото подобрява растежа, но изсушава косъма.
Така че внимавайте с количеството.  Peace

Лека ден на всички!!!

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 02:12 от ЛюбИтУ

# 151
Моето Gliss 19  било маска... "с моментален ефект" - таратанци Rolling Eyes
Косата ми продължава да си е така твърда и суха....кошмар Close

# 152
Momi4eta izvinqvam se 4e ne pisha na BG-za6toto sum pod Linux i nqmam,no imam edin vypros kum vas  Praynig
Winagi sym imala kysa kosa no sega resih da q pusna i ve4e mi e zna4itelno po-dulga ot predi.....No imam ujasen problem s kosopada  ooooh! #Crazy Kosata mi pada strashno mnogo i ne znam kakwo da q pravq!Piq Geritamin,no ne vqrvam ot nego samo da mi se opravi!Kajete mi dali tozi shampoan na Fitoval ili kak se kazwashe....dali e hubav i ima li efekt?!A maskata pomaga li w tazi nasoka....Kosata mi winagi e bila gusta i zdrava,nikoga do sega ne mi beshe cuftqla,no sega e nqkakuw ujassss  Tired #2gunfire
Blagodarq wi predvaritelno i se nadqwam na kompetentnite v towa otnoshenie vashi otgovori!!! Peace Hug

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 12:07 от katellina

# 153
Маската с тривитаминол помага, но обърни внимание дали това е сезонен косопад, козметичен или се дължи на вътрешен проблем - раждане, болест, стрес, авитаминози...
Шампоан не мога да ти препоръчам, защото нямам скорошен опит. Peace

# 154

Това за зехтина и въобще за всички масла и аз съм го чувала, но аз знам, че маслата действат и се втриват само в корените, ако сложиш и по дължината на косата я изсушават и тя става остра и суха.
Но това не важи за малки количества.
Тук, в страната, където съм, са на почит маските от седем масла (бадемово, зехтин, соево, кокосово и другите ги забравих  Sunglasses ), но само в корените се втриват и имат страхотни коси  Peace
Маслото подобрява растежа, но изсушава косъма.

тъкмо затова влизам ПОМАГАЙТЕ ХОРАаааа!!! Косата ми се изсуши струва ми се. Правя маската от месеци, почивам. Като я правя не прекалявам .- по веднъж седмично. НЕ Слагам мас, а зехтин, жълтък. Без газ. ОТ ЕДНА СТРАнА СИ го обяснявам с това, че съм филирана...ОХ спасете ме от тази трева на главата ми

# 155
Кaril,ако слагаш кристали и много балсам-някакъв за суха коса-няма ли да се пооправи малко?Не знам какво да те посъветвам,аз от няколко дни като си гледам косата и моята е станала адски суха,но само в крайщата-отгоре е идеална-мека и лъскава,надилу е някакъв ад #Crazy Не знам дали зехтина изсушава,аз слагам мас,но като цяло не е добре.Не знам само дали е в такова състояние,понеже бях руса допреди седница-все пак каквато и боя да съм сложила косъма си остава тънък и изтощен Thinking

# 156
Епидемия от сухи коси Close
Преди жълтъка косата ми ставаше невероятна. Зехтин слагах само веднъж - пак си стана мека и хубава....
Защо сме всички така?! Tired

# 157
Защо сме всички така?! Tired
Сега с риск да е много тъпо ще изкажа едно предположение:да не ни стават такива ужасно сухи косите от времето newsm78 Моято коса според времето например се наелекрилизирва.Та,е ли възможно и от толкова горещото време косите ни да стават толкова сухи Thinking

# 158
 Jezabel, аз съм напълно съгласна с теб Peace Почти съм сигурна,че това е от времето. Каквто и маски да се правят косата си е коса, а тези жеги не могат да не и се отразят.

# 159
  • Варна
слънцето е отвратително и със сигурност оказва влияние...точно това си говорихме с фризьорката ми, че задължително трябва да се ползват слънце-защитни продукти за коса... Peace

# 160
Какъв балсам слагате като си измиете косите?
Моята коса е със сухи краища и  незнам към кой да се насоча newsm78,та решех да ви питам

# 161
  • Варна
Аз слагам балсам без отмиване на Phyto - Phyto 9 и после задължително кристали на Kerastase...понякога ползвам на Elseve балсам и един спрей за пръскане на Gliss - Gliss 19 (който освен да мирише страхотно май никаква друга работа не върши)...всичко това е без отмиване...и косата ми въпреки всичко си е суха и това е... Peace

# 162
Маската с тривитаминол помага, но обърни внимание дали това е сезонен косопад, козметичен или се дължи на вътрешен проблем - раждане, болест, стрес, авитаминози...
Шампоан не мога да ти препоръчам, защото нямам скорошен опит. Peace
Проблема ми с косопада започна след използването на една боя за коса на Шварцкоп,тази новата която е XXL има много хубави цветове,а аз се правя в тази гама лилавата и трудно си намирам добра боя!Започнах да се боядисвам с нея и бях много щастлива,но уви  ooooh! Появи ми се проблема с косопада и наистина е някакъв ужас!Мисля да я започна тази маска която казвате със животинските витамини и да си купя този шампоан на Фитовал,за него някои има ли наблюдения и дали помага,защото в аптеката ми предлагаха медицинска козметика за косопад,но не ми е по джоба....Също мисля че ми повлия и това че отслабнах,не драстично но мисля че пак оказва влияние върху косата...
Това е от мен момичета  Heart Eyes Приемам всякакви съвети!!!   bouquet

# 163
КАТЕЛИНА,
на мен постбременелския косопад НЕ ми се оправи от Фитовала, а от маската и витамини - Центрум. Взимах и Милгама. Взимах успокоителни, ...абе секви боклуци, по препоръка на една докторка....Почвай да се мацаш...

Аз за балсамите немога да се похваля, ..ползвам на Лореал балсама, който ми е от боята за коса, стига за шест измивания...Имам и маска - един килограм от магазин за професионална козметика за коси...Ако искате ще ви кажа марката. Но незнам защо рядко я ползвам напоследък..А Е МНОГО ДОБРА...
Май истината е, че не приемам достатъчно течности, не ходя със шапка, и СЪМ ФИЛИРАНА!!! пипайки косата си пипам връхчетата на космите..и ми изглежда още по-суха и боцкаща...

# 164
Не знам дали при вас е така, ама аз като използвам кристали след измиване, косата ми се омъзнява много бърао.
Гледам да не слага по много, ама ефекта е същия, особено около челото.  Rolling Eyes  Sick

Общи условия

Активация на акаунт