Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 084
  • 381
  •   1
Отговори
# 195
Дими,Ангия за такива коси само мога да мечтая от кага си ги отглеждате тези красоти  newsm78 newsm78 newsm78След вчерашното остригване никога нма да имам такава коса  smile3518

# 196
Дими,Ангия за такива коси само мога да мечтая от кага си ги отглеждате тези красоти  newsm78 newsm78 newsm78След вчерашното остригване никога нма да имам такава коса  smile3518
за Дими  незнам 
 за моята, гледам да не я  "тровя" много  със пяни и лакове за коса - подсртигване на връхтетата на месец и половина, алоето и някой и друга  бабина маска  Peace

# 197
за Дими  незнам 
 за моята, гледам да не я  "тровя" много  със пяни и лакове за коса - подсртигване на връхтетата на месец и половина, алоето и някой и друга  бабина маска  Peace
Не слагам лак,пяна и други стилизанти но пък се боядисвам от 16 годишна не от газърлък а защото генетично съм побеляла на 16 години .Когато казвам на познати и приятелки да не се боядисват щом не са побелели никой не слуша ,а на мен ми е писнало до болка  Crossing ArmsСега не съм се боядисвала от месец и картинката е ужас устригана и побеляла срам ме е от мен самата.БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА и извинявайте за жалната ми тирада  Embarassed

# 198
мами 73
Ако беше ми видяла косата от преди месец...сигурна съм ,че щеше да си кажеш ....горкото момиче Sunglasses
Много зле ми беше...капеше на кичури..оредя...ужас ..късичка.. Crazy
Обаче започнах с маската и има ефект да ти кажа.
Аз определено съм доволна.
Взимах около седмица витамин В комплекс и рибено масло.

# 199
И аз се чудя за серия - ELSEVE ANTI CASSE или Gliss 19...или с арган и ший  - косата ми се къса, чупи (става на точица, после се скъсва от точицата) - само в долната част на косата, никъде другаде Confused

Пробвала ли си продукти на Лакме?
Аз ходих на фризьор наскоро и той ползва тази марка-приятно изненадана съм от резултата. Имаше невероятна разлика от само едно измиване, маска, балсам. И сега съм си взела шампоан за суха и дехидратирана коса:

http://www.bgsalon.com/index.php?option=com_virtuemart&page= … =14&Itemid=82

http://www.lakme.com/ENG/index.htm

# 200
Здравейте!
Кaril, сподели за купешката маска. Каква е и как действа, откъде я купуваш?  bouquet

# 201
Дими ,ANGYA ,косите ви са чудесни Hug Поздравления  bouquet

Дими,да те питам-от колко време правиш маската и за колко време ти стана къдрава косата?Доколкото разбирам преди е била права Rolling Eyes

# 202
Jezabel   и моята беше по - скоро права - чуплива на леки вълни. Сега си е откровено казано къдрава...след 2-3 седмици правене на маската беше първия ефект, като с времето къдриците (като спиралки) стават все по - оформени Peace

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 16:36 от Анонимен

# 203
Jezabel   и моята беше по - коро права - чуплива на леки вълни. Сега си е откровено казано къдрава...след 2-3 седмици правене на маската беше първия ефект, като с времето къдриците (като спиралки) стават все по - оформени Peace

А-а,значи на мен май ще ми се размине Thinking Аз маската е правя вече 2 месеца (сега почивам),но и помен нямам от къдричка Tired

# 204
И аз направих няколко пъти маската с тривитаминола и моята коса започна да се къдри, е, не много ситно, но е видимо...

ANGYA , колко дълго може да се пие алоето?

# 205
Вчера намазах косата си само с тривитаминол, но до вечерта вече беше мазна...   Sad Според вас има ли някаква връзка или да търся причината другаде?

# 206
Вчера намазах косата си само с тривитаминол, но до вечерта вече беше мазна...   Sad Според вас има ли някаква връзка или да търся причината другаде?
Връзката е, че алкохолът и киселината способстват отмиването.
Не се е отмил добре само с шампоан Peace

# 207
Благодаря, Зизи...

# 208
Дими,да те питам-от колко време правиш маската и за колко време ти стана къдрава косата?Доколкото разбирам преди е била права Rolling Eyes

Благодаря Hug
Аз правя маската от около три месеца.. Thinking
Косата ми се начупи след първите 4/5 пъти ,когато си правих маската.
Не ми е била идеално права ,но никога и толкова начупена  както сега.

# 209
И аз направих няколко пъти маската с тривитаминола и моята коса започна да се къдри, е, не много ситно, но е видимо...

ANGYA , колко дълго може да се пие алоето?
ами  по листовката е десет дена се пие десет се почива - аз пия вече втора опаковка - но  не трябва да се прекалява   Hug Flutter

bowuu мерси  мила  Hug
zizi top нави  ме - искам и аз  къдрици  Hug сега ще изровя цялата  рецепта и ще си я забъркам  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт