Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 078
  • 381
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, днес се правих на кичури. Аз по принцип се боядисвам, но никога не оставям боята повече от 30 минути, ама на такова третиране досега не  бях подлагала косата си... Как мислите, мога ли да продължавам с маската, кичурите ще се повлияят ли от нея?

Предварително ви благодаря Laughing Laughing Laughing

# 226
  • На небето
Момичета, днес се правих на кичури. Аз по принцип се боядисвам, но никога не оставям боята повече от 30 минути, ама на такова третиране досега не  бях подлагала косата си... Как мислите, мога ли да продължавам с маската, кичурите ще се повлияят ли от нея?

Предварително ви благодаря Laughing Laughing Laughing

Аз съм на кичури вече 1г. и маската ми помогна да не ми изгорят кичурите и да не си скапя косата, както се беше случи преди години.

# 227
Как мислите, мога ли да продължавам с маската, кичурите ще се повлияят ли от нея?
Негативно - не, ако слагаш газ - може да ги поизсуши.
Естир е с кичури - тя да каже повече Peace

# 228
До: ANGYA
Искам да те попитам,какво забеляза след приема на алоето,и след колко време горе-долу,щом трябва да се пие 10 дена и след това почивка newsm78
Ves_lima алоето  не го пих за да  имам хубава и  лъскава коса, а за общо укрепване на организма изпих една опаковка - 30бр. през 10 дневни почивки което е 60 дена или  2 месеца, подобрението  в косата и  здравината  на  ноктите  се забеляза някъде  посредата на 1вия месец  Peace Hug Hug
но според мен е и от начина на живот, който  водя не ям полуфабрикати, подсладители и  месо -това също дава отражение
zizi top Embarassed мила извини  ме, че така  ти  разводних темата за маската  Hug Hug

# 229
Към "Estir" : би ли ми казала основната маска ли ползваш? Може би добавяш или отнемаш нещо от нея?

# 230
  • На небето
Как мислите, мога ли да продължавам с маската, кичурите ще се повлияят ли от нея?
Негативно - не, ако слагаш газ - може да ги поизсуши.
Естир е с кичури - тя да каже повече Peace

Аз си казах, слагам си газ и нямам проблеми. Като цяло маската се отразява добре. Косата не се изтощава от тези третирания, моята коса е много трудна на обработка под каквато и да било форма и се налага с часове да стоя с химията по главата си докато ми просветлее косата. Та колкото повече по зле по принцип, но само маската на Деси ме спаси от мъките, като цъфтежи, рязане изтощаване и чакане с години отново да порасне и да се по-съвземе косата.

Към "Estir" : би ли ми казала основната маска ли ползваш? Може би добавяш или отнемаш нещо от нея?

Основната плюс минус някои съставки, зависи с какво разполагам, но като цяло добавям бадемово масло, Екзематин Ц (ако имам), пшеничено масло (за цъфтежа, но само в краищата на косата), зехтин. Не слагам само оцет и свинска мас понякога избягвам, че ми е по лесно със зехтина.

# 231
"Estir", много ти благодаря... Мислиш ли, че е разумно още днес да я направя или да изчакам някой и друг ден?

Въпросите май станаха много  Embarassed

# 232
Здравейте мацки
изчетох всичко по темата , без очи останах  Shocked, но нали трябва да имам дълга и прекрасна коса та дано си е заслужавало.
Аз в началото на април разбрах за 3витаминола от познат,но незнаех за тази маска и без да искам съм познала за повечето от съставките на оригиналната маска.Сега не слагам маста,защото ми се омазнява бързо косата и газта,защото мирише,а незнам за какво точно помага.Та......къде точно е проблема ми.Аз също забелязвам малки току що пораснали косъмчета, НО косата не спира да пада.Вече се замислям за лекар.
Кажете МОЛЯ Какво да сложа в тая маска или да я спра че да не се пренасити косата ?
И да ида ли на лекар и ако да къде при кои?
Помогнете искам буйна грива

# 233
Здравейте момичета!Време беше да се включа и аз, защото до сега само четях.
И така:Правя маската на Деси вече месец като слагам тривитаминол,стимулант за коса на Икаров, масло от пшеничен зародиш, бадемово масло, ракия, оцет и газ.За съжаление не забелязах  косата  ми да  расте по-бързо.Косопада ми обаче намаля,но заедно с маската започнах да пия и витамини Spectrum Vite и не мога да кажа от кое се е повлиял. Лошото е, че косата ми започна много бързо да се омазнява /винаги е била суха/, а краищата си остават ужасно сухи,начупват се,стърчат, абе    #Cussing out #Cussing outДнес бях на фризьор и момичето ме посъветва да спра маската, за да не си омазня скалпа завинаги или да я нанасям само по дължината, но пък така се обезмисля основната й роля за ускоряване на растежа - нали растежа е от корените.
А колкото до ефекта от други продукти, които ползвам:Балсамът с боята  Loreal е невероятен, но е малко /на мен ми стига за две измивания/. Балсамът от който съм очарована е Dove intense care - тъмносиня опаковка, за изтощтена или суха коса.Въпреки, че се води нисък клас козметика, косата от него ми става жива,гладка и лъскава - горещо ви го препоръчвам.
И накрая, извода който направих за себе си е,че косата и кожата ни при всички случаи зависи от вътрешното състояние на организма, дори и да няма конкретен здравословен проблем, най-големия бич на който сме подложени - стреса /осъзнат или не/ - се отразява на външния ни вид. И ако не се справим с този проблем,с  каквото и да се мацотим, желания резултат няма да дойде. 

# 234
Здравейте ,момичета!Завърнах се от морето и какво да видя-цели две теми сте изписали.За съжаление косопадът ми пак се  появи и в момента съм с маската на главата.Значи 2 месеца правих маската,после отидох на море за 1 месец и като се завърнах пак се сблъсках с тоя гаден косопад.Ясно ми е ,че морската вода и слънцето са ми изтощили косата,ама не мога да се примиря,че започвам битката с косопада отново newsm45 .

# 235
  • На небето
"Estir", много ти благодаря... Мислиш ли, че е разумно още днес да я направя или да изчакам някой и друг ден?

Въпросите май станаха много  Embarassed

Прави си я когато имаш свободно време и желание. Аз я правих поне 2 пъти седмично, но от няколко месеца съм се занемарила, понеже се местихме, надявам се скоро пак да започна, че да не ми пострада косата, че и това слънце и море, много лошо се отразява на косите.

# 236
emi_lia
разнесена по дължина на косъма маската няма как да помогне, даже преди време тук писахме, че  косите ни съхнат ако се маже по дължината..
Аз съм доволна втривам в кожата. Не слагам мас и газ. Зехтина е заместител на маста. Слагай задължително жълтък и няма да ти е мазна!!!

# 237
Момичета    bouquet много съм доволна от маската правя я вече 1 година ,и даже забравям да и давам почивка от време на време -много съм доволна ,лъскава е,расте,сгъсти се  Flutter капе много рядко, сега например -не ми беше капала от 2-3 месеца даже и повече говоря интензивно,и чак сега почна защото стана и по-дълга  Hug такаче слагайтее   bouquet

# 238
25   Популярни / Красива мама / Re: Тайната на дългата и гъста коса-10  : сряда, 23 май 2007, 22:38 
Здравейте аз правя маската от 6 месеца почти с 2 месеца почевка.

Момичета    bouquet много съм доволна от маската правя я вече 1 година ,и даже забравям да и давам почивка от време на време
Смайлче, newsm78

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 14:21 от красим

# 239
Ami ne pravq pochivka na vseki dva meseca ili edin, nqkoi put vaobshte propuskam pochivkata, za edna godina ne sam slagala maska samo 2 meseca obshto

Общи условия

Активация на акаунт