Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 071
  • 381
  •   1
Отговори
# 240
25   Популярни / Красива мама / Re: Тайната на дългата и гъста коса-10  : сряда, 23 май 2007, 22:38 
Здравейте аз правя маската от 6 месеца почти с 2 месеца почевка.

Момичета    bouquet много съм доволна от маската правя я вече 1 година ,и даже забравям да и давам почивка от време на време
Смайлче, newsm78
И двата цитата в предния ми постинг са твои.От 23.май върни 6 месеца.Получава ли се 1 година до днешна дата??Последно- от кога си започнала?

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 15:06 от красим

# 241
da ama purviq posting ne e moi, vgledai se po-dobre 

# 242
Влез си в профила,в "Последни публикации на този потребител"....

# 243
da de imenno tam sam vleznala, tozi posting koito mi pokazvash samoche e tvoi a ne moi..25   Популярни / Красива мама / Re: Тайната на дългата и гъста коса-10  : сряда, 23 май 2007, 22:38 
Здравейте аз правя маската от 6 месеца почти с 2 месеца почевка.

Цитат на: Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile в понеделник, 30 юли 2007, 20:55
Момичета    много съм доволна от маската правя я вече 1 година ,и даже забравям да и давам почивка от време на време

Смайлче,

vij ot kude pochva citata...

# 244
Тогава виж тук

# 245
grubo kazano pak se pada godina-kato sam pisala na 23 mai 6 mseca ne znachi che tochno na 23 chislo sam pochnala ili obratnoto kato vchera sam pisala che se navyrhsa edna godina ..ama vsashnost ne me interesyva, az prosto pohvalih maskata i za men i za horata okolo men rezultatite sa na lice..ne broq chasovete i dnite, polzvam q ot tolkova vreme i sam poveche ot dovolna dali sa 12 ili 10 meseca nqma znachenie, az ne pomnq tochna data i chas..ti pak mn sledish , nali rezultata e na lice

# 246
Излиза,че от май месец до сега са минали още 6 месеца.Както и да е.С удоволствие бих видяла някоя и друга снимка.И още нещо-пиши на кирилица.

# 247
i oshte neshto-pisah s nai-golqmoto si jelanie da spodelq rezyltati ot maskata , a ne da doida i da se zaqjdam i nqkoi si da mi sledi vsqka duma,i oshte poveche kak pisha..nqma da pisha poveche, nqkoi ako ima problemi i nervi porodeni ot tova da ne gi izkarva na drygite!

# 248
  • Варна
Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile , не че нещо, но се пише на КИРИЛИЦА ... правила разни...  bouquet

# 249
Преди да ме е подхванала LidiS  , пускам нова тема.

Zizi top, аз ... малко ме нямашИ и на- включвам се чак на 13ста страница на "новата" тема. Преди да прочета пропуснатото искам да ти кажа, че първа страница е оформена изключително добре. Hug
А на всички фенки на "овчата" маска искам да споделя, че при мен косата е пораснала за 4 месеца с 4 сантиметра, като съм я подстригвала през този период три пъти. Не съм от най-редовните с маската, но като се сетя (един път месечно) се наплесквам.

# 250
Здравейте момичета и от мен!!!
Малко ме нямаше, но не бях добре. Вече се върнах и даже в момента съм с маската, но добавих мед, жълтък и хума - пък да видим какво ще стане... Поради здравословни проблеми в момента имам страшен косопад - пия витамини и сега за пръв път от 1 - 1,5 месеца си правя маската в пълен състав.
Стискайте палци да не се наложи да се подстригвам късо.

# 251
Измих си косата...
Такъв обем никога не съм имала досега. Също така е и много мека, предполагам от меда. Направо изглеждам почти като преди...

# 252
много се извинявам, че за пореден път ще задам подобен въпрос, но наистина ме интересува каква маска срещу косопад е най-подходяща за моя тип коса. Косата ми е тъмно кестенява, доста дълга, къдрава(но не много) и суха и сравнително доста гъста, но от преди месец започна да пада и то много(поне според мен). наистина ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите:) мерси предварително

# 253
много се извинявам, че за пореден път ще задам подобен въпрос, но наистина ме интересува каква маска срещу косопад е най-подходяща за моя тип коса. Косата ми е тъмно кестенява, доста дълга, къдрава(но не много) и суха и сравнително доста гъста, но от преди месец започна да пада и то много(поне според мен). наистина ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите:) мерси предварително
Мила, mi_mi_nkata,
От 12 теми все една маска за коса и различните й варианти бистрим.... изписани са толкова много страници,
които има нужда да бъдат прочетени; ако ли не - маската стои написана доста подробно в първия пост от тази тема. Hug
Против косопад, пърхут, за обем, растеж...на всеки различно действа Peace

# 254
Вчера пак си правих маска. Този път сложих тривитаминол, жълтък, водка, бадемово масло,мед, рициново масло. Мисля, че не пропуснах съставка... Добре ми се отрази на косата. Мисля да ги редувам маските... Купих си и хининова вода...
Споделете, някой нещо ново да е направил с маската???

Общи условия

Активация на акаунт