Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 072
  • 381
  •   1
Отговори
# 255
Споделете, някой нещо ново да е направил с маската???
Аз съм в почивка Rolling Eyes
Иначе се плесках с мед и така реших проблема с много сухата коса
 (+балсам/серум или маска ли (?!) - не знам на Глис)
  bouquet

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 15:21 от Анонимен

# 256
"Иначе се плесках с мед и така реших проблема с много сухата коса
 (+балсам/серум или маска ли не - не знам на Глис)"

Как си се плескала с меда - само с него или в комбинация?

# 257
Споделете, някой нещо ново да е направил с маската???
Аз съм в почивка Rolling Eyes
Иначе се плесках с мед и така реших проблема с много сухата коса
 (+балсам/серум или маска ли не - не знам на Глис)
  bouquet

Съжалявам, но не се ориентирах навреме - та как се плеска с меда? Само мед или в комбинация с някое друго мазило?

# 258
Лекичко затоплен мед (около 2-3 с.л)  и плескам самостоятелно, слагам щипка на косата и маска на лицето(примерно). След 20 мин или като засъхне маската мия, както обикновено. Слагам балсам в краищата.
Иначе добавям и в маската на Деси или моя вариант - заместител. Медът прави косата много мека и лъскава Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 15:41 от Анонимен

# 259
Наистина я прави много мека и аз го установих последните два пъти. Благодаря за бързия отговор. Hug

# 260
  • Варна
ми аз ще пробвам...с този мед...косата ми е ужасно суха и твърда...и откакто съм руса положението е  Sick още тази вечер ще си направя маската и ще сложа медец  bouquet

# 261
ми аз ще пробвам...с този мед...косата ми е ужасно суха и твърда...и откакто съм руса положението е  Sick още тази вечер ще си направя маската и ще сложа медец  bouquet

Пиши после какъв е ефекта и какво си сложила в маската

# 262
Здрасти Simple Smile Леле само какви хубави коси видях, останаха ми очите Mr. Green Искам да питам, за маската с тривитаминола има ли ограничения за възрастта Embarassed Laughing

# 263
Не, стига да не си бременна или кърмачка Peace
Не се препоръчва и за малки деца.

# 264
Здравейте,
аз също ползвам тривитаминола, но не виждам особен ефект.Дори като че ли започна да ми цъфти косата. Възможно ли е да е от тривитаминола?

# 265
Здравейте,
аз също ползвам тривитаминола, но не виждам особен ефект.Дори като че ли започна да ми цъфти косата. Възможно ли е да е от тривитаминола?
Няма еднозначен отговор.
Как точно използваш тривитаминола, в комбинация с какви продукти?
Слънцето и климатиците изсушават косъма (както и кожата).
Пиеш ли достатъчно вода, комбинирани витамини, храниш ли се правилно, подложена ли си на стрес, болест, ...?
Твърде общо задаваш въпроса  Peace

# 266
и мойта "зацъфтя" ужасно много Sad..но не смеех да се обадя..иначе сякаш е пораснала,но ползвам и хининовата вода по-редовно...това лято при нас е доста хладничко,няма как да е от много слънце...пия вода нормално..стресът също не е повече от преди да започна маската...слагам само тривитаминола, кисело мляко и малко алкохол...

# 267
слагам само тривитаминола, кисело мляко и малко алкохол...
1. Какво означава нормално пиене на вода - 100 мл, 300 мл, литър?
Необходими са поне 1,5 вода, освен другите течности.
2. Посочените съставки са с твърде ограничено действие при продължителна употреба, би трябвало да правиш различни вариации, докато намериш "ТВОЯТА", дори и в нея да не се включва тривитаминол Peace
3. И от алкохола може да е - аз например си съсипах за 2 седмици косата с маски с ром и жълтък Sick
 Peace

# 268
ползвах само тривитаминола без никакви други съставки, а и другите неща които си изброила при мен липсват, но и вода не пия много,витамини матерна

# 269
ползвах само тривитаминола без никакви други съставки, а и другите неща които си изброила при мен липсват, но и вода не пия много,витамини матерна
Тогава нямай големи очаквания.
Съвсем в реда на нещата  си е такъв ефект. Просто тривитаминол не е достатъчен. Това не е "тор", косата не е "леха".

Общи условия

Активация на акаунт