Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 010
  • 381
  •   1
Отговори
# 360
Bqh zabravila , 4e sum obe6tala da kaja rezultat ot maskata sus sqra  Embarassed
Kosata mi stana po-buhnala i nqkak tejka , az li4no sum dovolna  Party Crazy
A ot nqkolko dena piq i leneno seme , dano i to dade svoq prinos Stuck Out Tongue

# 361
Щом го пиеш няколко дена само, не ми се вярва вече да е проличало по косата ти. Аз пък исках да похваля бирената мая - от някълко месеца я пия сравнително редовно и ми се отразява много добре на косата и ноктите - растат по бързо. Освен това, косата си я подстригвах последно в края на март, а към момента не виждам нацъфтяло по нея  Grinning. Това си е добро постижение, като се има предвид, че е с тънък косъм и че я мия през ден. Не използвам кристали или нещо подобни - само балсам и от време на време някоя готова маска, уж се каня пак да си купя Тривитаминол, ама не съм се наканила още. Е, сешоар също не използвам - моата коса най-много от него цъфти.

# 362
Щом го пиеш няколко дена само, не ми се вярва вече да е проличало по косата ти. Аз пък исках да похваля бирената мая - от някълко месеца я пия сравнително редовно и ми се отразява много добре на косата и ноктите - растат по бързо. Освен това, косата си я подстригвах последно в края на март, а към момента не виждам нацъфтяло по нея  Grinning. Това си е добро постижение, като се има предвид, че е с тънък косъм и че я мия през ден. Не използвам кристали или нещо подобни - само балсам и от време на време някоя готова маска, уж се каня пак да си купя Тривитаминол, ама не съм се наканила още. Е, сешоар също не използвам - моата коса най-много от него цъфти.

I az bqh dovolna ot birenata maq ,no ne bqh osobeno redovna
Ne sum kazala ,4e imam rezultat ve4e ot lenenoto seme  Hug
A 4e imah rezultat ot medicinskata sqra v maska Simple Smile

# 363
Скоро не съм си правила маската,но не спирам да ви чета. Вчера си купих едни шампоан с ленено семе, италиански и не беше скъп.ано ми помегне. Като цяло косата ми сега  добре,но нещо взе много да пада. Дали не съм я пренатоверила с маската?  newsm78 аз я правих за по-малко от два месеца?

# 364
А и от известно време се мия с един български шампоан с хума, много хубажа става косата от него. Peace
Авиа? Ако е той и аз съм доволна Wink

Да, Авиа е  Peace

# 365
Момичета,косата ми капе ужасно.Кажете ми,че не е от маската правих я около месец и половина.Ходих на дерматолог,пусна ми изследвания,хормони......всичко е наред.Изписа ми витамини"МЕРЦ" но направо ми се плаче.Какво ли вече не си мажа по главата.Изчетох всичко за косопада  и пробвах повечето маски за косопад........но резултата е нулев.Само с чесън още не съм се цапало,но скоро и това ще направя.
Някой ако има още идийки за косопад-ще пробвам.
Моля авторката да ме извини ,че не пиша точно по темата.
Благодаря ви предварително.  bouquet

# 366
Наскоро една приятелка ми каза една маска свързана с косопада и засилването растежа на косата.Значи маската е с костен мозък и плацента и се купува от аптеките  Naughty

# 367
Наскоро една приятелка ми каза една маска свързана с косопада и засилването растежа на косата.Значи маската е с костен мозък и плацента и се купува от аптеките  Naughty
И туй чудо си го слагам на главата от вчера.Дано пък да помогне.

# 368
Ако можеш да ми кажеш на каква цена я купуваш,че и моята нещо не иска да расте и мисля да я пробвам  Laughing

# 369
Ако можеш да ми кажеш на каква цена я купуваш,че и моята нещо не иска да расте и мисля да я пробвам  Laughing

Маската се казва Миозотис...в голяма червена кутия.
Около 7-8 лв. е.

Иначе от тази маска тук(с тривитаминола) мн бързо ми пада боята...А не слагам мляко или яйце...Някой да има подобни наблюдения?

# 370
А бе мацки,някой знае ли трябва ли да си почива косата от маски и балсами newsm78

# 371
  • София
А бе мацки,някой знае ли трябва ли да си почива косата от маски и балсами newsm78
От балсами- не, от маски- зависи колко е силна  Peace Желателно е просто да се сменят от време на време.

# 372
Ходих на лекар и ми изписа витамини Герикапс и едни хапчета Пантогар (за косопад),трябва да се пият поне 3мес.Утре ще ходя да ги потърся,че в кварталната аптека  не са чували за такива Crossing Arms

# 373
  • На небето
Ходих на лекар и ми изписа витамини Герикапс и едни хапчета Пантогар (за косопад),трябва да се пият поне 3мес.Утре ще ходя да ги потърся,че в кварталната аптека  не са чували за такива Crossing Arms

От Герикапса, аз не видях никакъв ефект. Тези хапчета ми се струват пълна глупост да събират парите на хората. Пробвах какви ли не хапчета, и само дето си давах парите; нулев ефект. Пих Герикапс, Пантогар и Мерц и Бирена мая и какви бяха другите вече не ги помня, де що бях чула. Само от тривитаминола видях ефект, въпреки, че и към него бях скептично настроена.

# 374
И аз от герикапса не видях ефект, но във форума прочетох добри неща за пантогар.....но е скъпичък.
Дано ти спре косопада

Общи условия

Активация на акаунт