32 арабско-българска победоносна

• 14 642
  • 286
  •   1
Отговори
# 210

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Първа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... Патето, изпреварих те и първа се записвам с честитка за сватето!!!!!!!!!!!!!!! Mr. Green

Ели, не се подвеждай, чети ми цитатите, за да видиш метаморфозите, които претърпя честитката. Mr. GreenВсичко е дадено по часове, сравни с нейната редакция. Сватето ми е старо Поаро, не мож я излъга. Twisted Evil

Дидонче, не си мисли, че си минала метър с коментарите за плуването ми, утре ще се разправяме, че Катището ме изтощи. Twisted Evil

# 211
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Нека да остане така във всичките му разновидности, за да види сутринта Елито  Heart Eyesкаква борба настана тук в полунощ!!!

# 212
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59Нека Бог чуе молитвите ти и ги претвори в дните ти!Нека ти помогне да живееш в хармония със себе си,да дари със здраве и късмет,теб и семейството ти!
Повече усмивки и весели запивки!
   Gift
                                                          ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 213
Дидонче, не си мисли, че си минала метър с коментарите за плуването ми, утре ще се разправяме, че Катището ме изтощи. Twisted Evil
Аз мога само да ти завиждам!  Mr. Green

# 214
  • In a surreal moment!
честит рожден ден мило Ели !!!

# 215
Честит рожден ден Ели!!!

Нека си все така обичана,уважавана и глезена съпруга и майка!От здраве да не се оттървете!
винаги така лъчезарна и щастлива!

# 216

чрд ели желая ти щастие рози и много любов
НОЙ4Е  издебнах те

ПЕПИ МИСЛЕХ 4Е  ние сме така от слънцето а то се оказвало 4е и кайсиите допринасят за доброто настроение Joy Joy Joy

# 217

ПЕПИ ето ти и охрана за мишлето

# 218
Деска, объркала си се - аз съм това!! НЕ виждаш ли куфилцето-русо, дълго и къдраво!! Да слагам ли мои снимки за сравнение??!! Mr. Green

.. Кой каза Добро утро?!? Mr. Green

# 219

4естит рожден ден мила ЕЛи.ПОжелавам ти много здраве и щастие,сбъднати ме4ти и много,много любов Hug

Добро утро нощни птици Mr. Green
От 7 4аса гледаме Барни с малкия,знам го наизуст ве4е .Деиства ми събуждащо,а будалето танцува ли танцува...  Mr. Green

# 220
Добро утро момичета  Hug.
Мерси много за честитките и милите пожелания  Heart Eyes. Трогната съм  Blush.
А сега да се почерпим скромничко  Laughing. Малък бранч за всички  Hug.
Да започнем със закуската    
и постепенно да преминем към обяда /аперитива е в началото разбира се, за бременните само плодов  Naughty Twisted Evil/

/на Марси кюфтенцата  Twisted Evil/      /Пепи, одобряваш ли ми баничките?  Mr. Green/
  Кой каквото предпочита Hug. А накрая да духнем и свещичките  Заповядайте да си направим едно готино парти  Hug.

# 221
И нали обичам да съм първа... Mr. Green Си заплювам от всичко по две, че от седмица се събуждам освирепяла от глад!!!..ако накрая остане от почерпката/а виждам ели доста си се постарала Mr. Green/ ще се наредя и за допълнително!!!!
Добре, че станах рано, че да има многоо за мен!!!! Twisted Evil  Heart Eyes
П. аз от бързане не разгледах какво има по софрата  Joy Joy Отказвам си порцията от 4 кюфтета - оставам я за друг

# 222

KATE не съм сбъркала НОЯ е,но и теб съм хванала,понамалих палатките с фотошоп за да неби накой страни4ен наблюдател да полу4и сърцебиене Laughing Laughing Laughing
МИЛЕНКА това с барни да не е заразно,даяна е същата само 4е  преди обяд не става

# 223
На милата ми дружка теменужка Ели,
пожелавам да е все така добричка
и  сияйна и щастието да  и е  верен спътник в живота!!!

Наздраве миличка!!!Днес ще му ударя едно за твое здраве!!! Heart Eyes

Специален поздрав за рожденичката Hug
http://www.vbox7.com/play:69cf3462

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 10:00 от gorjiana

# 224

ЕЛИ мерси за по4ерпката  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт