32 арабско-българска победоносна

• 14 635
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Ели, мерси за почерпката Heart Eyes, добре си се постарала Twisted EvilТова е най-малкото, което можеш да направиш след пуническите войни, които се разгоряха снощи за теб. Laughing Хубавата Елена от Троя ряпа да яде, съвременният й варинт е в основата на всички вътрешно и извън форумски войни. Mr. Green Весело изкарване и голям купон. Sunglasses

Деси, ти си била скрит талант в фотографията, отиде хляба на някои хора. Катето е супер на снимката, естествена красота, няма фотошоп с две думи Twisted Evil Всичко е съвършено smile3521, освен може би комбинацията лилаво с бяло. Thinking

# 226

Деси, ти си била скрит талант в фотографията, отиде хляба на някои хора. Катето е супер на снимката, естествена красота, няма фотошоп с две думи Twisted Evil Всичко е съвършено smile3521, освен може би комбинацията лилаво с бяло. Thinking
мерси Heart Eyes,оба4е за твоята фотография на предната страница нищо не казваш

# 227
... след пуническите войни, които се разгоряха снощи за теб. Laughing Хубавата Елена от Троя ряпа да яде, съвременният й варинт е в основата на всички вътрешно и извън форумски войни. Mr. Green
Направо останах без думи  Crazy. Не мога да ви опиша как се развълнувах рано-рано /дори си надух песничката до дупка, добре че децата бяха будни  Twisted Evil/.
Ноичка, Галенце, Кате, Дидонка, Деси, Миленка, Пепи, Креми  Hug  Heart Eyes мерси ви много, момичета мили. Всичките ви пожелания към мен да ви се връщат двойно  Peace.

Това е най-малкото, което можеш да направиш след пуническите войни, които се разгоряха снощи за теб.
И на мен, миличка, ми се хапваше още, но ми стана много тежко и реших останалата почерпка да я сервирам по-късно  Laughing  Joy. Все пак сме на диети и не искам да бъда обвинена в съботаж на японски, лунни, кюфтени и подобни хранителни режими  Twisted Evil.

# 228

И на мен, миличка, ми се хапваше още, но ми стана много тежко и реших останалата почерпка да я сервирам по-късно  Laughing  Joy. Все пак сме на диети и не искам да бъда обвинена в съботаж на японски, лунни, кюфтени и подобни хранителни режими  Twisted Evil.

И защото си толкова лоша, няма да получиш ласкателно съобщение на лични. Sick

# 229
  • по пътеката
ели, 4естит ти рожден ден! много здраве, много късмет и душевна хармония, любовта и красотата да ти са спътници завинаги!

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 10:32 от marsy

# 230
И защото си толкова лоша, няма да получиш ласкателно съобщение на лични. Sick
Аз си го получих лично  Hug  Heart Eyes /не съм толкова лоша де  Embarassed  Joy/.

Марси, мерси мила  Hug.

# 231
Елип , Честит Рожден Ден !
Много здраве и семейно щастие !
Аз като последна на опашката чак сега се включвам , но станах преди малко .
На Самира , вчера и свалих около 7 филмчета нови и сега и е гот да гледа нови неща .
А Фатима , от 7 сутринта  е на крак и иска да яде и пие сок , нямам думи събуди се и ме дърпа да отивам с нея в кухнята за да и дам каквото иска .

# 232
ЕЛИ, Честит Рожден Ден и от мен мила! Да не се отърваваш от крепко здраве, късмет и щастие! Много обич от близките и радост да ти носят Рая и Тито! Много приятни екзотично-романтични ваканции и "покоряване" на нови шопинг центрове и не на последно място професионалната реализация, която желаеш!

Мерси за гуляйчето, което си ни спретнала  Grinning

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 19:04 от AniSim

# 233
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ  !!!

Пожелавам ти да си здрава, щастлива и все така КРАСИВА !!!

# 234
Ели,имаш поздрави от градския мила Heart Eyes Hug
И след тази хубава трапеза викам да му ударим и един танц от специалните Flutter

# 235
Ели, гощавката много вкусна  Peace Хапнах, каквото беше останало. Shocked

Ето и поздрав - музикален от мен. Египетски и доколкото си спомням любим. Танцувай ! :

http://www.vbox7.com/play:3cae7bb3

# 236
здравейте
Ели мерси за почерпката!!!!
ние пак сме в комплект, ами подскача ми тук на компутъра взема слушалките и се друса,а му се спи две не вижда!сега е полузаспал
я да ви пиам, сутринта сами се събуди с доста пъпки по лицето, но ди сега няма по тялото само на лицето и няколко в косата,общо 10-12пъпки, та се чудим какво е!
шарка ако беше щеше да има и по тя;лото, ако беше комар щеше да е 1-2 нак-много 3 пъпки
може да е алергия ама аз съм много застреляна!
снощи правихме панирани филета риба и ламята естествено да яде от на мама чинията,и вечерта си изпи млякото
та може ли да е алергия

# 237
Почти едно и също сме публикували с Галето  Hug

# 238
Почти едно и също сме публикували с Галето  Hug
Направо действа ме по телепатия Сноу  Hug  bouquet и си мисля,че имаме попадение,но все пак Елито има тежката дума накрая Heart Eyes

# 239
Креми,
най вероятно е алергия, въпреки, че аз съм давала риба и после кисело мляко . Но от друга страна всеки организъм е различно чувствителен към някои храни, а и Сами е доста по-малък. Намажи го с нещо противоалиргично, като Алергозан или Фенистил, а в Германия може да има подобни, ако няма същите. Hug

Общи условия

Активация на акаунт