32 арабско-българска победоносна

• 14 661
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • In a surreal moment!
Пепи, от тази мишка ме хваща морска болест. Mr. Green Нищо лично. Twisted Evil
    Оплакванията към Креми ! Нищо лично , душе ! А  аз съм флюбена - никой да не ми бара  Хомякчо !!! Ще има бои през очи и пръсти и ... нищо лично , моля , моля !!! Ма , не е ли сладък , майстора на мама ....

# 196
Пепи, на колко кайсии си в момента? rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ма тя, Креми, много ги разбирала, тази неволя добре я е открехнала. Twisted Evil

# 197
Пепи, на колко кайсии си в момента? rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Нойче,това е от изпаренията да знаеш! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 198
Пепи, на колко кайсии си в момента? rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Нойче,това е от изпаренията да знаеш! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Чак тук ме удариха в носа Joy

# 199
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Имам идея как да обработим мишката и какъв да е следващия кадър!!! Laughing Laughing
Много е мръсншко и няма да кажа, не ме питайте...

# 200
Ти прочете ли изобщо, че съм била на плуване днес, в две теми ти писах, мислех, че ще си възхитена Twisted Evil
newsm10 Аз прочетох.  smile3501Получаваш мойте комплименти! Утре пак така!  sport027 help

# 201
Happy Birthay to you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Елинце, бъди жива и здрава миличка, все толкова добра съфорумка и приятелка, обичана майка и обожавана жена!!!!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Първа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... Патето, изпреварих те и първа се записвам с честитка за сватето!!!!!!!!!!!!!!! Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 00:20 от katyadjin

# 202
Имам идея как да обработим мишката и какъв да е следващия кадър!!! Laughing Laughing
Много е мръсншко и няма да кажа, не ме питайте...

Молим ти се от сърце newsm20, кажи ни Mr. Green

# 203

СКЪПА ЕЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Тонове здраве, любов, екзотични дестинации и дегустации, приключения и забавления. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бъди все така готина, луда и вярна приятелка.
На сватето с любов.

# 204

Първа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
След малко щепедактирам... Патето, изпреварих те и първа се записвам за сватето!!!!!!!!!!!!!!!

Сега ще те цитирам барабар с правописните ти грешки и да те хванат по...., защото не беше подготвена smile3533 Много постно поздравление Mr. Green

# 205

Първа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
След малко щепедактирам... Патето, изпреварих те и първа се записвам за сватето!!!!!!!!!!!!!!!

Сега ще те цитирам барабар с правописните ти грешки и да те хванат по...., защото не беше подготвена smile3533

Знам ти паролата и ще се поправя!!!!!!!!  smile3534 smile3534
Върни се да ми го оправиш и да чуеш и видиш поздрава за сватето!!!

# 206
Късно е чадо, мандалото лопна, смених си паролата smile3534

# 207
Те хората те знаят, че не можеш да цитираш и ще си помислят, че не си го направила правилно!!!!!! Mr. Green hahaha
Удари ли един гюбек??!!

еее пак рушвети искаш!!! тццццтццц...
Не беше такава жена, сложи тоз среден пръст и стана брутална!!!! Crossing Arms Whistling

# 208
Те хората те знаят, че не можеш да цитираш и ще си помислят, че не си го направила правилно!!!!!! Mr. Green hahaha
Удари ли един гюбек??!!

еее пак рушвети искаш!!! тццццтццц...
Не беше такава жена, сложи тоз среден пръст и стана брутална!!!! Crossing Arms Whistling

Ударих си задника в тавана от кеф, седя и се възхищавам на поздравлението си към сватето. newsm48 По въпроса за пръста, с какъвто се събереш, такъв ставаш. Twisted Evil

# 209

Елинце, бъди жива и здрава миличка, все толкова добра съфорумка иприятелка, обичана майка и обожавана жена!!!!

Първа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... Патето, изпреварих те и първа се записвам с честитка за сватето!!!!!!!!!!!!!!! Mr. Green

Имаш 24 часа на разположение да го прередактирваш. Mr. Green Я да го увековеча и в тази фаза. Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт