Вече всяко малко СЕПТЕМВРИЙСКО бебче има плюшено мече и пухено елече

• 16 472
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
от 9.30ч. си е училището, темата е малко тъпа - "кой кой е в родилната зала", ама въпроса е да се съберем да се видим ние  Mr. Green

то с тва темпо - само два пъти месечно, аз ще родя без така и да съм минала през най-интересните лекции на тва училище ама карай

# 166
  • у дома с любимите си хора
Всичко започва от рожденната дата.Числото на рожденната дата е неизменно и оказва вибриращо влияние върху живота на всеки.Това е вибриращото число.За хората,родени в един и същи ден то е едно и също.Но тъй като всеки си има индивидуално име следователно вибриращото число в комбинация с вибриращото число на името му ще определя в по-голяма степен жизнения път на конкретния човек.

Определянето на вибриращото число на рожденната дата се изчислява като се съберат цифрите на денят,месецът и годината на раждане на конкретния човек и чрез събирането да се получи просто число от 1 до 9 .

Пример:13 април 1949година
              1+3+4+1+9+4+9=31 и тъй като 31 не е просто число продължаваме да събираме цифрите
              3+1=4
Получава се 4 за вибриращо число на рожденната дата на този човек.Търсим значението на числото 4 според описанията по-долу.

Описание на числата :
1-число-цел т.е.човекът  има изразена агресивност и засилени амбиции към всичко
2-число-антитеза,човекът успява да комбинира плюсовете и минусите в равни пропорции
3-число-триъгълник,минало-настояще-бъдеще помагат на този човек да се адаптира към всякакви условия,освен това притежава талант и весел нрав
4-число-квадрат,стабилен ,надежден ,устойчив човек
5-число-риск в това число няма стабилност,което означава че са възможни 2 противоположни посоки от падение до щастие
6-число-съвършенство
7-число-тайна,човекът,който го притежава ще има склонност да изследва непознатото,тайнственото.седмицата се счита за магическо число
8-числото-успех и по-конкретно материално благополучие и надеждност до съвършенство
9-числото-победа

Определяне вибриращото число и планета,която отговаря на конкретно име:това става като се съберат цифровите означения на буквите,които съставят име и фамилия и получената сума отново се сведе до просто число.

1       2      3      4      5       6        7       8      9

А       Б      В      Г      Д       Е       Ж       З      И
Й       К      Л      М     Н       О       П       Р      С
Т       У      Ф      Х     Ц       Ч       Ш      Щ     Ь
Ъ      Ю      Я

Пример:  Ваня  Маринова
               3+1+5+3+4+1+8+9+5+6+3+1=49    4+9=13    1+3=4

Планети:
1-Слънце
2-Луна
3-Марс
4-Меркурий
5-Юпитер
6-Венера
7-Сатурн
8-Уран
9-Нептун
11-Прозерпина
22-Вулкан

Число на името 1 :хората на Слънцето са лидери.Характерно за тях е ,че са великодушни,стремят се към новото,присъща им е душевна и физическа сила,имат развито чувство  за справедливос,смели и уверени са.Лесно печелят пари но и бързо ги похарчват.Трябва да не вземат прибързани решения.

Числото на името 2:Характерно за хората на Луната е,че имат променлив х-р,неуверине са.Но бързо се приспособяват,имат силно развита интуиция за нещата и лесно преодоляват препятствия.Верни,чуствителни и къщовни хора са.Трябва да избягват конфликтите и тревогите за дребните неща.

Числото на името 3:Това са весели хораХората на Юпитер  по принцип са оптимистичнто настроени и към себе си и към околните,умеят да правят впечатление,действат открито.Сред полетата на изява са медицината,театър,кино.

Числото на името 4:Символ на стабилност,добросъвестност.Хората на Уран са упорити,независими,с нестандартно мислене,добри организатори са.Важното за тях е да са заобиколени с приятели и обикновено се ползват с авторитет.

Числото на името 5:Това са хора находчиви,духовно свободни и мобилни.Жадуват за знания и не са способни на рутинност,обичат пътешествията,обаятелни са.

Числото на името 6:хората на Венера са чуствителни натури,отличаващи се с доброта и отзивчивост.Успешни са в сфери,изискващи работа с хора.Да внимават при боравененто с пари.

Числото на името 7:Финни хора,отличаващи се със съзерцателност,религиозност.Тъй като са подвластни на Сатурн следва да се насочат към точните науки,философията,психологията.Имат отстъпчив х-р и трудно вземат решения.

Числото на името 8:Предприемчиви,благжоразумни,точни хора,които постигат всичко със собствени сили.Имат рационален ум и трезва преценка за нещата.Добри ръководители са.

Числото на името 9:безкористни,наивни и открити хора,готови да се притекат на помощ на всеки.Те са общопризнати лидери с авторитет.Не бива да са взискателни към другите повече отколкото те могат да дадат.

Числото на името 11:Решителни,оптимистични хора,но следва да не са самовлюбени

Числото на името 22:Хората с това число са със силни вибрации между гениалността и ексцентричността.

Значения на числата от вчерашната таблица/име+презиме/:

1 честолюбие,алчност,грубост                               41 душевна мъка печал
2 разрушение                                                          42 пътешествие,тредоспособност
3 религиозност,стремеж към доброто                    43 обредност,ограниченост
4 власт,небрежност,ум                                            44 енергичност,величие,успех
5 храброст,честност,благополучие                        45 заточение,загуба на здравето
6 труд,успех                                                             46 богатство обществено положение
7 бедност,престъпление,ограниченост                  47 дълголетие,благополучие
8 величие,справедливост                                        48 съд,наказание
9 мъдрост,свободомислие,почит                             49 нищожност,користност
10 добродушие,душевна красота                           50 освобождение,свобода
11 престъпрение,заядливост                                   60 самота загуба на най-хубавото
12 неверие                                                               70 наука,величие,светъл ум
13 благост,безсмъртие                                             73 дарба стремеж към науките
14 жертва порок                                                      75 способност
15 проницателност,вяра                                         77 разкаяние,прошка
16 благополучие,любов,семейство                         80 огромно нещастие,война
17 нещастие,порочност                                          87 вяра
18 сила на волята                                                     90 заблуждение,неуспех
19 нерешителност,плахост                                     100 политическа дейност,изгода  
20 печал,строгост                                                    120 патриотизъм,религиозност  
21 любов към хората                                               150 похвала,победа
22 мъдрост,гениалност                                            200 хладнокръвие,слабохарактирност
23 престъпление                                                      300 философия
24 добри стремежи,добродетел                              315 злина,вреда
25 слава                                                                    318 добродетел
26 полезен труд,доброта                                         350 справедливост
27 мъжество,сила на волята                                    360 обществена дейност
28 сполука,щастие,богатство                                  365 пътешествие,умора,неуспех  
29 лош замисъл                                                         400 висша наука,проницателност
30 сполучлив брак,успех                                          409 богословие,начетеност
31добродетел,справедливост                                  500 любвеобвилност,знатност
32 вярност,душевна чистота                                   600 успех,победа
33 величие,красота                                                 700 владичество,гордост
34 душевно заболяване страдание                        800 катастрофа,държавна измяна
35 стремеж към висшето                                         900 война,бедствие,жертви
36 изключителна надареност                                1000 поезия любов самостоятелност                      
37 кроткост,семейно щастие                                  1095 скромност,кроткост
38 душевно несъвършенство                                  1260 изпитание,гнет,мъчение
39 бедност                                                                1390 опасност
40 удовлетвореност,настойчивост

# 167
ЧЕСТИТА НОВА КЪЩА НА BENI4!!   bouquet   bouquet
Бъдете много, много щастливи там! Сега те чакат едни емоции!! Да ти кажа и 9тия едва ли ще можеш да наваксаш в предвид нанасянето и ремонтите! Mr. Green Ама карай. Важното е че си вече новодомка bowuu 
Вилиан, благодаря ти, че си си направила труда мила!  Hug То и ние малко понахалствахме Grinning Сега ща- не ща, ще трябва да видя името на което сме се спряли дали е ОК и от нумерологична гл. точка Mr. Green

# 168
sladka_mama и аз търсих магазинчета около СУ, ама йок
само тоя пинокио от по-големите пише в сайта, че единия им м-н е на Дондуков 39,
обаче, както писах вече,  аз не го открих там newsm78

чакам да се захлади малко и ще отида до Хаджи Димитър -
имало там някаква борса за бебешки стоки, някой ходил ли е,
струва ли си да се разкарвам до там? че хич не ми е на път...

а вчера какво ми се случи - прибира се моя милия от работа в 7,
аз съм се разплула на дивана и си гледам поредната сапунка,
(нещо съм се пристрастила напоследък към фантастичните сериали, тегля и гледам нон стоп)
питам го гладен ли е, а той:
- Ама ти нали знаеш, че ще имаме гости?
- Каквоооо? От каде да знам, като сега ми казваш, в колко часа?
- В 7,30...
Лелеее, призля ми Sick, супер много се ядосах...бил ми пратил саобщение по кюто
голяма глупост...ама какво да правя с тези хормони...бясссс
след 5 минути се смях на себе си, ама...

# 169
Бенич,честито!
Остава най-сладката част-обзавеждането.Между другото нали знаеш,че до 2 месеца от закупуването на апартамента трябва го декларирате в данъчното?!Щото ние единият път просрочихме и ни излезе през носа.Успех и късмет ти желая.

# 170
Hexina, не е опасно за бебо да спиш на дясната си страна,аз също спя на нея,просто препоръчват да се спи на лявата
Бенич, честито  newsm10

# 171
  • Севлиево
Hexina,абе момиче ти си голяма героиня бе.  ooooh!Аз такова нещо не бих понесла.Направо много се ядосах като прочетох поста ти. #Cussing out
Айде за пътуването,ако наистина се е налагало да се отиде до Русе добре,ама ме е яд на мъжа ти и на свекърва ти как може да те карат и до Варна да ходите по каквато и да е причина.Свекърва ти може и да я пере сачмата,ама мъжа ти що за сачма го е пернала та я слуша.Моя мъж за нищо на света в тва положение не би послушал майка си.
А за цигарите пък много се вбесих, #2gunfireако бях на твое място бих слязла от колата и не бих тръгнала докато не се спре да се пуши.Толкова да ги мразя тия цигари,откакто съм бременна много повече,че ми прилошава от тях. И накрая бих казала:Ибаси несъобразителната жена.
Спирам да пиша че много набрах. Twisted Evil

# 172
Момичета,удоволствието е изцяло мое.Хубаво е да си направиш справка,ама не се вързвайте съвсем.Важното е и именцето на детенце да е хубаво,звучно и да подхожда на фамилията.
Juju42,и аз като теб се бях спряла на Арбор,защото са им дървени леглата,пък искам задната табла да е плътна,ама на снимката нещо не ми каресва как е изработено.Що се отнася до матрака за Виктор бяхме с матрак от кокос и дунапрен.И мисля пак да купувам такъв,защото е по-твърд,а за децата е добре да се ползва ортопедичен матрак.Сега за голямото легло на Вико взехме на Магнифлекс,защото са много удобни.Единственото условие е да е поставен на скара с решетки,а не върху една цяла скара,за да може да се проветрява добре.
Hexina,действително препоръчват да се спи на лявата страна,НО това е защото се притиска вена кава/кухата вена/.Това води до задържане на течности и отоци.Лежането на лявата страна позволявала на бебето да се храни по-добре.Абе мога и по медицински да го обясня/2 години съм учила медицина/,ама не ви трябва повече да знаете.

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 08:13 от Вилиан

# 173
  • Севлиево
Beni4 честито за новата къща!Много щастливи мигове ти желая да преживееш там.  bouquet
И аз си мечтая за собствено жилище и искренно ти се радвам че си го имате. Hug

# 174
Здравейте и от мен:)

Днес направо не съм добре,хич не се държа като бременна...тичам по банки и по срещи,освен това една клиентка ми вдигна нервите, а аз вместо да реагирам спокойно избеснях,ама то бременна не се удържа...освен това днес за 5 минути валя супер проливен дъжд и аз точно в тези 5 мин бях навън Cry

Бебчо милия не смее да ритне,в такъв ритъм го увлякох и сега нещо ми се свива корема един такъв,контракции ли какво ли???Спирам се! Naughty Naughty

Аз чанта не съм стягала,защото там където ще разждам дават нощници и всякакви превръзки+всичко за бебето,така,че май само гащи и четка за зъби ще вземам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Междудругото,вчера цял ден дъвках орбит и днес нямам киселини Mr. Green
Като ви изчета и ми се сетя друго да пиша=ще ви пиша Laughing

# 175
  • морето и сините вълни :)
Първо  да благодаря на Вилианчето за списъка,,аз ще го прасна  и в заглавната страница..но ще го  сложа като линк  за да не заема място...
Аз бях сметнала  мойте имена ама наиш ли каква съм хахава,сметнала съм с презимето..а то било Име и Фамилия..и като  ми излязоха едни кофти неща  ..много гадно беше..после като ти  прочетох  писането и се чукнах в главата  та наново смятах и  останах очарована  от  резултата....Много се накефих Peace Peace Peace

сега отивам да го  сложа като линкче в темата... Peace

# 176
Момичета, благодаря за милите думи, явно не съм изперкала толкова, колкото искат да ме изкарат. И явно със свекито войната вече е официална, колкото и да не ми се искаше и да се стараех да го избегна. Дано само не ми се наложи да се развеждам заради нея. newsm17 newsm17 newsm17 Че това далеч не е първото й изпълнение, а и подозирам, че и на сина си не му говори много хубави неща за мен... Стискайте ми много палци! 

Бени4, честито!  newsm68 newsm44 newsm68
И евала за издръжливостта! Аз това упражнение го играх миналата година и без да съм бременна направо се побърках тотално. Докато търсехме всеки ден бях сума ти време на телефона и търчах като финикиец преди и след работа по огледи и даже сънувах апартаменти. А то и после не е лесно с обзавеждането де, ама най-трудната част вече е минала.  Laughing Дано направите бързо ремонта и мъжът ти се занимава с това, че да не ти е на главата и да не се преуморяваш ти психически. И най-вече, да сте много, много щастливи в новия дом и то дълги години!   bouquet

Между другото нали знаеш,че до 2 месеца от закупуването на апартамента трябва го декларирате в данъчното?! Щото ние единият път просрочихме и ни излезе през носа. Успех и късмет ти желая.
Нашия го купихме май миналата година и го декларирахме чак март тази година (то а днес, а утре и накрая си мина почти годинка докато се наканим). Искаха да ни глобяват от общината, ама се примолихме с мъжа ми и хората ни влязоха в положението и нямаше проблеми. Явно сме имали късмет де.  newsm12

# 177
  • морето и сините вълни :)
Беринче-твоя синковец  нали се оправи от варицелата????
Че не съм карала Варицела ... и ме е шубе да не се разболея Shocked Shocked Shocked

# 178
Весич,къде е склада на Чиполино в Пловдив , там ходи ли да разглеждаш , как са цените?
Пак си затрупана с въпроси  #Crazy

# 179
    Браво на Вилиан за търпението да ни публикува табличката Hug

Hexina ,стискаме палци не само да не направи нещо, не в твоя полза, ами и да си оправите отношенията. Чувала съм, че е трудно снаха-свекърва, но не и невъзможно. Аз поне за сега не съм имала много срещи с моята. Всъщност само една за една седмица. Видя ми се добър човек, а и така съм чувала от преди за нея.  Praynig дано сега Септември като дойде, да си е същата и нищо да не се променя.

За тези от Варна, много си харесах едно креватче 1crib от Нета и също и при вас имат магазин. Ето тук http://www.dibobg.com/products.html  . Сестра ми, която също е бременна при това също за Септември, живее във Варна ходи да го гледа и каза, че било много хубаво и ще си го купи. Жалко, че още не съм намерила начин да ми пратят до тук и на мен.

Общи условия

Активация на акаунт