Вече всяко малко СЕПТЕМВРИЙСКО бебче има плюшено мече и пухено елече

• 16 469
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
  • морето и сините вълни :)
Веселче аз аджаба защо не ти намерих термина къде си в първия списък да тис меня годините..Ама и аз там съм още на  23..а те кога бяха 23-ехеееее още  януари месец ги направих 24 Peace

дай си терминчето че да ти сменя годините

# 106
Здравейте, момичета !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН LILLEBI! С малко закъсниние, но искрени пожелания за много щастие и хубаво подаръче на есен!
Честито на ГОЯ!Желая ти много щастлив семеен живот!
Да се похваля бебо си върви точно в седмицата тежи 1.500-1.600 кг. и е 38 см.,има си всичко и се чувства добре,а за мен по важно нещо няма.
Днес ми пуснаха и изследвания , но за резултати утре ще са готови

# 107
  • у дома с любимите си хора
Привет,бъдещи и настоящи мами!
Гоя,честито!Желая ти сладък семеен живот!!!
Весела 123,и аз си мислех,че съм възрастна когато раждах първия път/бях на 30 г/.Но сега като погледна назад си казвам,че това е било за добре.Сама си давах кураж и честно казано тогава бях по курназ.Сега започва да ме обхваща паниката-лекичкоооо,съвсем лекинко.
Момичета,кажете къде мога да намеря детско дървено легло 120/60,но да е дървено.Не ща ПДЧ,МДФ и прочие? newsm78
Не знам при вас как е,но нещо не мога да избера име на бебка.И предния път се колебахме доста,но сега направо съм в ужас.Ако някой се сеща за звучно хубаво име с Р моля да сподели.На мен все някакви откачени имена ми идват на ум-от рода на Росита,Росанна и пр.

# 108
  • морето и сините вълни :)
Вилиан -миличка на мен ми харесва с  тази буква  Рая Peace,инъче може  Радостина,Ралица,Радост..Д ати кажа и аз за други не се сещам.Но РАЯ ми е в мойта класация за ТОП име на момиченце Peace Peace  еее за мен де...все пак всеки си харесва различни имена

# 109
Ани,то проблема при мен е,че правя и едни сметки за числото на бебка от името и фамилията,а освен това използвам и нумерологията за да определя подходящото име за детенце.
От предложените Ралица чудесно пасва и от нумерологична гледна точка.
Иначе първоначално мислех за Радост,но с презимето и фамилията тълкуванието чрез нумерологията  хич не ми се нрави-има повече негативи отколкото +-ове.

# 110
  • Бургас
Привет и от мен днес,
аз сутринта в 8 излязох и се разхождах в морската градина, после се видях с една приятелка и в 12 най-после се прибрах. И мен днес ме мързи, но изпрах 3 перални - няма начин. Инче, аз мисля че няма да имаш проблеми да синамериш хотел в Бургас, но зависи все пак и на каква цена очакваш и в кой район на града.
Честито на Гоя за годежа.
Ани и аз като теб имах ужасн контракции, подскачах в леглото чак от болка, ама съм заспала по някое време и тази сутрин бях добре.
Ох, аз ще изчезвам да полегна и по-късно пак ще пиша.

# 111
Вилиан,аз също много харесвам Рая и бих добавила Румяна,Росица,Ралица,Радостина

За хотела-зависи от това какви цени можете да си позволите.То не,че някъде има евтино.Ако не ти е спешно ще се опитам да намеря тел. на 2-3 хотела да се обадите,но това най-рано утре,че днес хич не ми се мърда повече от вкъщи.Сутринта опитах,но беше грешка излизането ми.

Ние в къщи още не сме си оправили отношенията след първия сблъсък на тема име и се задава нов.В началото на 8 месец съм,днес виках мъжо да ме прибере от разходка че ми беше много лошо и лежа от както се довлякох до вкъщи,а през това време той говори на Скайпа с брат си и чух брат му да му предлага племенничката /15г./ да идва на гости на море и нашия без дори да ме попита имам ли сили да посрещам гости отсече-да дойде.Не отреагирах на момента,защото ми се стори много нахално и чак не повярвах на ушите си.А сега се чудя как да реагирам.Едва днес покрай това,че го разходих да си ме прибере от улицата започна да ми говори и то само за да е сигурен че може да ме остави и да излезе.А ако реагирам на новата ситуация кой знае какъв скандал пак ще стане.Ако имах финансовата възможност щях да ида някъде на хотел и да ги оставя двамата да се гледат.Че то така на чужд гръб лесно се канят гости.Опаа,идва си.Чао засега.

# 112
Вилиан, къде забрави и Росица  Hug
Ани,  тури цайса бе  search 24 септември  Peace  /ако не реша да ма клъцнат по-ранше  Joy/ - ама много си е гадно с такива израстъци по гъзо, а  ooooh!, пък и самата галимация - ша раждам ли няма ли, ми тва контракции ли са, па на колко минути, па напъвай-ненапъвай  Mr. Green ми аз требе да си имам точен план  и да знам точно  Mr. Green Mr. Green пък и вече съм стар човек за таквизи штури преживявания  newsm27  Joy  Joy Joy

# 113
  • София
vesela_123, като те чета, все едно мене си описала. Аз без план към родилното не бих тръгнала Laughing А и по хемороидите си приличаме, но после се усъмних да не си моята зодия и като проверих ми стана ясна работата  Wink

# 114
  • Кърджали, България
Вилиан, много ме заинтригува с тази нумерология  Rolling Eyes Понеже и аз съм в чуденка, мога да го ползвам като повод за избор. Дай някакви общи насоки, моля! Ако има изобщо такива, де....., не разбирам много-много, но ми е интересно.... Аз преди малко си направих един списък с женски имена, производни на Иван и познайте колко ги изброих - 11  #Crazy И то само тези, които ми харесват, има и още, но съм ги изключила поради разни причини....
А с Р - любима моя буквичка, заедно с К, Л и М (и аз не знам защо  newsm78 ) - Рая  Peace , Ралица, Радостина, Радина  Peace ...

Лекси, Джи-Джо, благодаря ви за отговорите  Hug На мен ми трябва чак за петък, защото дотогава така или иначе няма да знам със сигурност - моят мъж изобщо не обича да планира отдалече за разлика от мен  Confused Пък за цената, не знам даже как вървят нощувките сега  newsm78

# 115
Вилиан, и на мен ми стана интересно това с нумерологията. Уж не се връзвам, ама ни правиха такова нещо за съвпадение с мъжа ми и се получи съвършен синхрон, та бих искала и аз да се включа със сметките, ако може Simple Smile Иначе за име с Р, аз много харесвам името Рея, както и Ренета.

# 116
Вилиан, има още опции : Райна, Радина, Раиса, Ренета, Радосвета

# 117
Честит годежен пръстен, Гоя  Hug   newsm10 Бъдете винаги един до друг, обичайте се, защото само така животът има смисъл и е лесен. Пожелавам ви да запазите любовта си един към друг и да бъдете истински щастливи  Two Hearts txtloves Two Hearts

За имената на мен ми харесват кратките - Рая, Рада и т.н. Но ето един линк http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%B … 0%BD%D0%B0#.D0.A0

Някой беше питал за дървени кошари.  newsm10Аз си намерих една шуменска фирма, която работи само с истинско дърво - Мебел Ген се казва. Техни модели зареждат разни магазини из страната. Ама виж направо http://www.mebel-gen.bg/

# 118
Всяка буква/почти всяка-без ъ напр./ си има цифрово значение.Сбора от цифрите в името,презимето на човека определят до голяма степен съдбата му.
А-1     З-8       П-60     Ц-400
Б-2     И-9       Р-70     Ч-500
В-3     К-10     С-80     Ш-600
Г-4     Л-20     Т-90      Щ-700
Д-5     М-30    У-100    Э-800
Е-6     Н-40     Ф-200   Ю-900
Ж-7    О-50     Х-300   Я-1000

ПРИМЕР:Александър Сергеевич Пушкин
А Л Е К С А Н Д Ъ Р                      С Е Р Г Е Е В И Ч
1 20 6 10 80 1 40 5 - 70=233     80 6 70 4 6 6 3 9 500=684

233+684= 917
После се гледа в таблица значението на числотоЗа конкретния пример:
900-бедствие,жертва
17-нещастие,злина,гибелно последствие,смърт

Освен това е възможно и да се изчисли вече конкретно и вибриращото число на всеки,но след като се вземе и датата на раждане.Определя се на коя планета отговаря това число и съответно какво ще е влиянието на съответната планета върху характера на човек.

# 119
Ама, че интересно. Вилиан, а можеш ли да кажеш числото 369 на какво отговаря... Shocked Да не се наложи да си сменя мнението за името...ако е нещо кофти ,че нямам друг вариант ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт