Вече всяко малко СЕПТЕМВРИЙСКО бебче има плюшено мече и пухено елече

• 16 441
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Добрю утро и от мен
Гоя честит годежен пръстен, бъдете много щастливи дълги години заедно   bouquet
Ани звънни да се консултираш за тея болки мила ти по принцип не пиеш ли но шпа в смисъл аз до скоро го пиех 3х2 вече го пон амалих на 2х2 имам нямам болки пия.
Пък мъжете ни са голяма картинка наистина,моя като ме болеше кръста по едно време и него го болеше, после и стомах го заболя милия и токувика че и той имал контракции, даже вчера ми вика кво ше стане да взема и аз един гинипрал Shocked

# 91
samorasliche, в 30-та седмица съм  Wink 29седмици + 2дни
на ФМ ставало да се отиде от 28 до 32 седмица
аз не можах да устискам още две седмици  Mr. Green

# 92
  • София
Гледам и за мъжете говорите.  Joy Написаното от Инчето много ме разсмя.  hahaha

Ама моят е пълна противоположност. Изобщо не се паникьосва за такива неща. Когато тръгнах да раждам първото (изтекоха ми водите), той правеше ремонт на сегашното ни жилище, а аз бях при нашите. Звъня му, викам: "Започва се, изтекоха ми водите и идвай да тръгваме за болницата". Чакаме 10, 20, 40 минути, нашият го няма. Звъня му пак, викам какво стана, а той: " Ами аз сега съм у нашите и се бръсна, после ще се къпя и идвам."  #Crazy Абе, викам си, аз дотогава ще взема да родя, бе.
После на секциото той присъства и изобщо не се впечатли особено. Чак след това ми разказваше, че било почти същото кото както се дере заек.  ooooh! Sick Абе мъжка му работа.   #2gunfire

# 93
  • Кърджали, България
Имам едно питане към момичетата от Бургас: мислите ли, че ще мога да намеря свободна стая в някой хотел, ако пристигна в събота вечерта без предварителна резервация, или всичко е фул? Има нищожна вероятност за това, но да не се наложи да спим в колата!?

# 94
Честит годежен пръстен на Гоя!  smile3525
Ани, споко бе жена  - няма да ти се разминат жегите и няма да родиш преждевременно  Hug
Инче, мнооого свеж виц наистина  Joy Joy
Кокошленце, наистина има време мъничето да се обърне пак  Peace
Ей, Мишока, това го четох преди няколко дни - много е свежо  Mr. Green
Инче, най-добре си направи една резервацийка по телефона - да не берете ядове  Hug
уфффф, samorasliche, и аз като тебе ...  #Crazy за естественото раждане ...  #Crazy болката ще я преживея, ама ако има последствия и усложнения после  Thinking та си замислям едно секцио май, че предпочитам да е операцийка и да боли повече, отколкото  някакви хемароиди и куп подобни гадости  Sick

# 95
Escarina, стисткам палци третия преглед да е различен и да не се налага да влизаш в болница Praynig Моята сладурана също върви малко назад, ама ще я видим в петък дали пък не си е наваксала случайно Praynig
Basilisk, от къде в София може да се купи този био зехтин, за който споменаваш?
Lilebi Честит празник на патерици! Много щастие, усмивки и здраво бебоченце! newsm59
Goya Честит ти пръстен! Бъдете много, много щастливи заедно!!  bouquet
Mari_Pz това с квартирата си е много кофти, особено с бебе на път. При нас пък на мъж ми му казаха, че му закриват фирмата декември. Тогава бебока ще е на 3 мес. и на мен ми е много тъпо. Ама какво да правиш стават и такива изненади понякога, в най-неподходящия момент. Дано размислят хазяите или пък бързо да си намерите най-страхотното местенце! Hug
Samorasliache благодаря за клипчето. Ама много тъжно, бе Cry
vesela123 И аз наскоро за малко не заседнах и си изкарах акъла. Така ми се разтупка сърчицето. Егати изживяването Sad А това дето го сподели Самораслячето за първи път го чувам. Направо ужас Shocked Ако ми се случи въобще няма и да се опитвам да излизам докато не тръгне сам гадния асансьор.
Galia на мен това със засядането в тоалетната ми е детския кошмар. Все се страхувам да не ми се случи. Даже като ми се наложи пробвам резетата предварително да видя дали не бих имала проблем Joy Я, верно не се заключвай преди септември, че както е тръгнало... hahaha
koki не го мисли от сега. Бебчовците постоянно се въртят. Моята докторка ми каза, че трябва до 34г.с да се завърти, но можело и после! Споко  Hug
Ani много гадно изживяване  Hug Задължително си вземи телефона на доктора, много по-спокойно ще ти е. Аз моята срам не срам вече два пъти я будя в събота срещу неделя в 2 посред нощ. Обаче като се чуем по съвсем друг начин се чувствам!

# 96
  • морето и сините вълни :)
vesela_123 -тебе май те е по шубе от  болката и смото раждане отколкото от хеморойдите  аааа..Има ли   такова нещо..Само да ти кажа че аз нямам хеморойди от раждането.НИТО ЕДИН Peace Peace PeaceТака че не на  всеки се получават Naughty Naughty
Мацки вече имам телефоната на докито..и при най малко ще дзвънкам яко ...сега са добре нещата по принцип съм другата семдица на преглед  тогава  ще видим какво ще каже newsm78 newsm78.дано всичко е наред Praynig

# 97
  • Sofia
Честито на Лилеби на патерица!  bouquet

Честито Гояbouquet

Много се смях с вица на Инчето и после с лафа на милото на Мишето.... Мише ама то това твойто мило същинско такова бе ..умори ме направо. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.....

Аз пак съм на малтофер. Close  И стерилна урина пусках днес... да видим каква ще излезе.

# 98
Здравйте майчета,благодаря за съветите за киселините newsm51

Гоя,честит пръстен!!!Бъдете много щастливи заедно!
Моя пръстен ми го дадоха когато бях в 3тия месец(викам му на моя-ти изчака да си сигурен,че ше забременея и за това ми го даде Grinning Grinning)

Снощи си говорим в скайпа с мъжо и той вика:
-Измисли ли име?
И аз :-Да-Константин!
И той:Ааа не ми харесва.
И аз:Ами то вече свикна с името и на друго няма да се обръща GrinningВси1ки така му викаме Mr. Green
И той вика:Ще сложа листчета в  кутия и ти ще теглиш.
И аз:-Да,да,предния път слага късмети в баницата и изтеглих"бебе",сега пак ще ме излъжеш нещо Stop
Викам му:Внимавай,че заради такива спорове за имена,хората до развод стигат...А той вика:Е ние първо ще трябва да се оженим,да живеем минимума години,после да се развеждаме...много сложно става Mr. Green Mr. Green

Тез мъже...моя нищо не разбра от бременността ми,но последните 2 месеца ще се постарая да разбере #2gunfire Twisted Evil Grinning

Подозирам,че след като си дойде плановете ми за име...ще се развалят,щото реално сериозно не сме си говорили още,но аз ше настоявам.

# 99
 Здравейте мамита.   bouquet
 Мале тука при нас пак е много голяма жега, направо не знам как ще излизам на терасата да готвя.  ooooh! И такъв мързел пак ме е налегнал, че направо чак ме е срам от себе си. От сутринта до сега само съм изчистила тоалетната /подозирам, че защото тя ми се стори най - хладното помещение в къщи/  hahaha  Joy  и нищо друго не съм бутнала.
 Не знам при вас как е ама мен вече яко ме е налегнала скуката. По цял ден в къщи сама все едно и също, скоро май ще откача.  #Crazy
 Най - гадното че в тая жега не смея да се разхождам, че да не изпаткам някъде по улиците.  Sick
 Вече реших категорично, че от началото на август ще ходя на море с нашите. Малко късно ми се струваше, ще съм в средата на осмия, ама наистина ще полудея тука в тая къща до септември.  #Crazy И снощи разправям на мъжа ми, че ще ида и с нашите на море, щото много ми се ходи и много ми е скучно и му викам спокойно аз ще си взема документите и ако нещо стане, ще родя там и ще ти се обадя.  Joy и той милия направо  smile3511
 ама ко да прай ще търпи, аз вече съм го решила, нали не мислите че е так толкова идиотско, все пак ще питам и докито, ама знам че ще ми разреши, тъй че заминавам.   grinning039
 Ей да не забравя да честитя годежния пръстен на  Гоя  newsm51
  БЪДЕТЕ МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ
 И Ани мног лошо май това с контракциите бе мила, вземи се консултирай. Добре че всичко сега е на ред.

# 100
здравейте момичета!пазете се с тези контракции,като се сетя,че преди имах и даже не съм знаела какво е това се ужасявам  #Crazy дано повече не ги усещем до като не дойде момента!  Praynig хубав ден на всички и много  Heart Eyes

# 101
Здравейте всички!

Честито на Гоя, да сте много щастливи!

doci споко и ние сме така - даже понякога не ми се чисти даже и си седи мръсно, не знам дали зависи от настроението ама си извади различни видове книги и някое списание с картинки  Simple Smile и да са наблизо - в някой момент може да ти се дочете, а пък аз определено не се сещам като съм ги прибрала.

beerbaby наистина е най-хубаво в банята, защото като пуснеш студената вода и се охлажда и хвърчат едни такива студени пръски като фонтанче - много хубаво!

На всички стискам палци да нямаме контракции още, бебетата да се обърнат в подходящото положение (дано и мойто, че хич не го знаем как е) и да са добре!

Айде чао до скоро пак!

# 102
 ooooh! уффф, Ани, само който не е имал хемароидчета - той не знае кво е  Shocked пък и в крайна сметка аз не съм на твоите годинки, бе мацко,  Joy, та на картона ми най-вероятно ша пише "възрастна първескиня" - та за протокола можеш да ме поправиш на 31 г. /вече навършени/  Mr. Green еххх, като бяхме на твоите години - кви години бяхааааа...  Rolling Eyes
beerbaby,  ти кво си се разчистила в тая жега бе - пък и точно днеска, и мене мнооого ме мързи  Whistling та съм си купила 2-3 списания, имам и започната книжка, днеска няма даже и да готвя, че имам от снощи  Mr. Green
а някой беше писал за име Константин - наистина е хубаво  Peace,  то всяко име си има собствена хубост  Peace

# 103
Аз само да ви кажа привет.Нещо много ме запъва бебеланата и повече си лежа.А и в тая жега...
После пак ще пиша   bouquet

# 104
  • морето и сините вълни :)
ама Веселче-чеки бе мацко-аз съм на 25 почти..айде да бъда по точна на 24 и половина Joy Joy
ти пък квко ти има на годинките,тамън си  си  Mr. Green Mr. GreenАз по принцип съм имала  таквоз чудо Хемороид на гъзо Joy Joy,ама беше като бях студентка ..и ми мина.Като бях бременна предния път ,колко ми  разправяха как  гъзъ ми щял да се нацъфка с едни сачмаци че чак няя да мога да пръдна hahaha hahaha..И аз  викам бряхх толкоз ли пък е страшно бе.А то ко стана родих и гъзо ми тъй си остана Mr. Green Mr. GreenСлава богу де че така си остана Praynig Praynigче инъче незнам ко щях да прая.. Mr. GreenИ като  се има впредвид з акво напъване иде на реч чак да ти излезе чарвото...найстина се чудя аз къв такъв чешит съм че неми се появи таквоз чудо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Офф да ви кажа и мен адски ме мързунти..по цял ден само се търкалям в леглото ..и на компа..Нищо друго не правя..И мойто бебе ме запъва вече яко..особенно като седя сенднала и като си запречи  краката горе  #Crazy #Crazyми става кофти
айде баи з асега от мен отивам пак да  се търкалям  на спалнята

Общи условия

Активация на акаунт