Вече всяко малко СЕПТЕМВРИЙСКО бебче има плюшено мече и пухено елече

• 16 432
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
    Ооо, това с киселините си го нося от 3ти месец почти. Нищо не помага. Става все по зле. Само сладоледче или прясно мляко, но временно . Дори и ранитидин съм вземала в много тежки ситуаций, но вече и това не ми помага.  Sad

Да се похваля вече си имам годежен пръстен и на 10 август ще сключваме брак в БГ посолство. Много съм щастлива.

# 76
Ох мами,почнаха ме киселините Cry
Никога не съм имала киселини(освен след ядене на тиква),дори и гастрита не ми е докарвал.А от няколко дни едва ям.И то горе в гърдите,не са в стомаха.
Някой има ли идея какви лекарства можем да пием за такива неразположения???
Ками, аз съм така отдавна и знам колко е неприятно. Имала съм вечери, в които не мога да спя и да живея направо. Мен сода бикарбонат значително ме облекчава (лекарката ми каза, че това е най-безвредно). Лапаш половин чаена лъжичка, после преглъщаш с водичка колкото поеме. След това е желателно да не лягаш едно 10-15 минути, а да си възможно най-изправена, за да се уригнеш.
От лекарствата лекарката каза, че може да се пие, т.е. дъвче Talcid. Но май и содата върши същата, ако не по-добра работа. Успех, дано подейства.

Да се похваля вече си имам годежен пръстен и на 10 август ще сключваме брак в БГ посолство. Много съм щастлива.
Честито, Goya!!!   Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Браво на момчето, че като гледам твоя бебчо вече в коя седмица е, определено си му е било крайно време да го вади този годежен пръстен.  Wink  Не че един подпис толкова променя нещата, но си е друго за спокойствието на бременната мама - от личен опит го разбрах, защото и аз съм омъжена едва от 2 месеца.  Sunglasses
Та да сте много щастливи заедно тримата (с изглед по желание да станете и четирима или петима  Laughing) и то за много дълги години!  newsm24

# 77
basilisk, мерси много за информацията  Hug спестяваш ми доста ровене из нета Blush, защото аз самата още преди да пуснеш тоя сайт с резултати от изследвания на разни продукти вече бях почнала да ровя нета за съдържанието на бебешките мазила, които смятах да купувам, ама тва ще ми помогне и ще ме улесни доста много, мерси  Hug

оф да ви се оплача newsm45 вчера вечерта бяхме при балев на ФМ
начи беба е екстра - развитието й отговаря на седмиците си, всички органи са й развити идеално, има си всичко, дудата й приличала на биг-мак  Mr. Green така каза
обаче
била седалищно разположена
тва така ме вкисна, че снощи не съм спала почти
още от снощи взех да си правя упражнението от дивана на земята - от spinningbabies.com, седях и на четири крака доста и май оттука нататък все ще е така докато диването не се обърне, та да мирясам
не ща да раждам секциоооооооо newsm45

и в тая връзка вече съм разочарована не само от гинеколожката си, ами и от акушерката й, която суперуверено ми каза след като ми пипна леко шкембака преди месец на ЖК-то, че беба е с тиквата надолу, при условие, че на мен самата ми се струваше малко странно как е толкова твърдичко там, където според акушерката трябва да са краката - аз си усещах, че там е главичка - знам си, че инстинктите ми рядко ме лъжат
следващия път няма да съм при тях Crossing Arms тотално разочарована съм и от двете
 Naughty

та така, оплаках ви се и ми стана по-леко, сега предстои да си помогна сама на бебката Praynig

# 78
Кокошчице, недай така да се разстройваш мила Hug Важното е, че резултатите от ФМ са добри, пък, че бебка е седалищно, ами така му е удобно на хайванчето Simple Smile; дано се премести все пак, щом толкова те е страх от секциото...Аз пък изпадам в ужас от нормалното раждане Shocked - цялото това чекнене и напъване, гадост Sick
На мен ми е писано, че контролата за ФМ е в 32 г.с, виждам, че ти си в 29г.с, значи може и по рано така ли? newsm78
Гоя, честит годежен пръстен Hug

# 79
  • морето и сините вълни :)
Добрютроооооо

Гоя-честито мацка..  bouquet  bouquet

Коки- споко бе тя ще с еобърне  Биг-Мага hahaha hahaha hahaha

Охх аз какво да ви кажа..Моя беше нощна и вчера се изкъпах легнах си рано рано да гледам Слави...И таман се хвалех на мъжо ми че цял ден нямам нито една контракция Peace..и като ме почнаха по едно време  едни болезнени ниско долу #Crazy #Crazy #Crazy..И боли ви казвам ...та се къса Sick.Пих едно но-шпа.. ама то докато подейства  Sick.Възлглавници ли не си слагах под краката ставах да се разхождам,кокалите ме схванаха на таза.абе лудница .И неспира да ме боли..викам брехх ше ходя да раждам ли..И звъня на мъжо ми  и му казвам че ме боли яко..и като ревнах моля ви съ hahaha hahaha hahaha..Много се спекох ви казвам Mr. Green..
хвана ме яд на един приятел че щеше да ни дава телефона на доктора при който ходим да му звъним за спешен случай а то когато му го искахме имаше работа и така се проточи работата и неможахме да  го запишем..И много се ядосах вчера и веикам на мъжо аз  на кого да звъня ако стане по зор положението.. Sick..Абе много ми стана криво вчера...Та накрая ми мина  обаче пак от време ан време продължаваше да ме наболява Sick..което ама хич не ме кефи Crossing Arms Thinking Thinking
Оплаках се набързо...че и бебето хем ме хака яко там ,все едно нарочно  и то още повече ме боли

Саморасличе-що се ужасяваш от нормалното раждане newsm78 newsm78,няма нищо по естествено от това...все пак тва сие природа  Mr. Green Mr. Green

айде аз отивам  да хапвам нещо Sickче ми застърга рендето   chef

# 80
  • гр.Варна
Добро утро майчета!  bouquet
Честит рожден ден на Лилеби!  bouquet  bouquet  bouquet
Макар и на патерици ти желая да си много щастлива и горда майка през септември! Hug Hug Hug

Честит годежен пръстен на Гоя! Да се обичате и уважавате и да бъдете много щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet

Мари, разбирам те прекрасно как се чувстваш в момента. На старата квартира сменихме трима собственика. Имахме късмета, че всички бяха решили отново да го отдават под наем, така че не ни се наложи да мислим за местене. Но въпреки това си е притеснение. Споко, може новите наемодатели да ви оставят да си живеете мирно и тихо. Стискам палци всичко да се нареди благополучно.

Прекрасен ден на всички!  bouquet

# 81
Здравейте!
Пак не ми остава време да изчета всичко.

Ани Бани, в тукашната болница където ще раждам след секцио държат по 2 дни а след нормално раждане - 1. Има случаи след нормално раждане да изписват след 10 часа ако всичко е наред с бебето и майката. Аз стоях 3 дни защото в неделя не изписват и ме изписаха в понеделник сутринта.
Имам една фобия, много мразя да спя в стая, където прозорците не се отварят. В болницата не се и имах чувството че са ме затворили в кафез тези 3 дни, само чаках да се приберем до в къщи, и да изчезна на въздух за 1 час;)
Кола не се препоръчва да се кара защото се натоварват коремните мускули. Докато караш нищо не се усеща, после си малко като след мускулна треска при коремни преси, като иамш предвид че съм шофирала общо 4 мили този ден. По принцип се препоръчва по малко натоварване, но да не се залежаваш съвсем.

Лилеби, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива майка и съпруга! Леко раждане наесен!

Гоя честит годеж! Обичайте се завинаги!

# 82
  • Кърджали, България
Добро утро, сладурки!!!

Ками, наистина пробвай дъвката без захар - аз съм на "Орбит" - при мен засега действа  Peace Другото, което ме облекчава е газираната вода, но не винаги...

Гоя, честит ти годежен пръстен   bouquet Живи и здрави да сте, заедно до дълбоки старини  Hug Моят мъж снощи, явно още беше под въздействието на партито в неделя  Wink , ми обеща, че той лично щял да ми организира празненството по случай 100-ия ми рожден ден на поляната в някой старчески дом  Heart Eyes Това ще бъде наистина голямо щастие  Sunglasses

Ани, миличка, и аз бих се паникьосала на твое място, съвсем нормално си е  Hug Важното е, че се е разминало, че още е много рано.... И моите контракции от неделя насам зачестиха май, но не са на равни интервали, слава Богу  Praynig Нашият татко много се притесни, като чу това, каза, че изтръпвал само при мисълта за раждането  Shocked Викам му: Кво си се шашнал, да няма да раждаш ти!?

В този ред на мисли, нали знаете онзи виц, дето на един жена му раждала, мъчила се, викала от болка, милата, а той цяла нощ не мигнал, горкият, обикалял из къщата, притеснявал се човекът яко.  На сутринта съобщили на бащата новината, че си има дъщеря, той въздъхнал облекчено и казал: "Добре, че е момиче, че иначе щеше да се мъчи като мене!!!"  Joy  Joy  Joy

# 83

В този ред на мисли, нали знаете онзи виц, дето на един жена му раждала, мъчила се, викала от болка, милата, а той цяла нощ не мигнал, горкият, обикалял из къщата, притеснявал се човекът яко.  На сутринта съобщили на бащата новината, че си има дъщеря, той въздъхнал облекчено и казал: "Добре, че е момиче, че иначе щеше да се мъчи като мене!!!"  Joy  Joy  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ей това са мъжете в целия им блясък просто! В този ред на мисли, вчера викам на мъжа ми "Мило, още 79 дни остават и ша раждам", а той  Shocked Shocked Shocked Shocked "Ма, мило, ние още не сме готови!". Викам "Ами, добре, като си готов, свиркай" Simple Smile

Гоя, честит пръстен! Много любов и радост ти пожелавам.
Джънгъл, как така по толкоз малко ви държат??? Направо в шах изпадам като слушам. Вярно ли, че майчинството е 6 седмици  Shocked Ужас!
Ани, мила, да се пазиш, още не даваме да раждаш Simple Smile
Кокошчице, той бебока може преди да е бил надолу с главата, а после да се е обърнал. Аз понякога го усещам мойто диване какви лупинги ги върши вътре, та сигурно се обръща. Нали казват, че до последно може да се обърне. Не се вкисвай, има време до края.

Хайде, целувки

# 84
  • София
Добро утро, момичета!

Вече се развеселих, след като прочетох поста на Инна. Моят мъж има много неспокоен сън и от няколко дни ми казва как всяка нощ сънува, че е бременен  Crazy А пък тази сутрин направо ме попита няма ли да раждам най-после, че да спре да сънува тези дивотии. На мен обаче така си ми е добре, защото сега си кротува бебето, а после каква лудница ме чака, леле майко  ooooh!

Гоя, честит годежен пръстен   bouquet

Ани, ама как ще те боли при контракциите бе жена, аз направо щях да си направя едно посещение в болницата. Направо си взимай телефона на доктора и бъди в предстартова позиция. Вече сме в 8 месец и всякакви изненади могат да се очакват. Аз също забелязах, че когато лежа имам повече контракции, да се чуди човек да почива ли или няма смисъл.

# 85
Само да споделя тази темичка. То, един вид подготовка Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=204730.0

# 86
Goya, честит годежен пръстен! Wink Много се радвам за вас. Пожелавам ви да си остареете заедно двамата и да се радвате много на живота, на всичките си деца и внуци и правнуци!  Hug Peace  bouquet

# 87
  • гр.Варна
Мише, хубава статийка! Laughing
Малко преувеличено, според мен, но мнооооого вярно.
Преди да се родят племениците ми  и аз си задавах подобни въпроси и се чудех защо родителите постъпват така с децата си, но днес вече знам отговора. Особено откакто и аз станах родител!
Не е никак лесно, уверявам ви! А какво ли ни чака от тук нататък? newsm78 newsm78 newsm78
За майките, първескини, не се шашкайте! Въпреки всички то си е направо прекрасно, то си е истинско чудо!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 88
  • Кърджали, България
Ей, Мише, и аз го четох вчера това, много е готино, ще си го разпечатам и ще го раздам на всичките си приятелки без деца или още с бебета, дето непрекъснато се възмущават на "невъзпитаните глезльовци"!

# 89
  • Севлиево
Честит годежен пръстен на Гоя,желая приятно изкарване на сватбата и щастлив семеен живот.
Момичета при мен всеки ден е едно и също,вече доста ми доскучава. TiredДобре че сте вие,че иначе.Нищо не ми се прави,нито книга ми се чете smile3529,нито ми се плете knit,а преди много плетях.
С нетърпение чакам съб.и неделя че ще имаме гости и малко да се разнообразя newsm44.Ходи ми се за една седмица извън града  car003 newsm41,ама не можее.Нашия татко излиза в отпуска чак август и то към края,а то тогава имам предчувствие,че друг зор ще имаме. newsm61
Ама стига съм ви се оплаквала.Желая на всички лек и разнообразен ден.  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт