Вече всяко малко СЕПТЕМВРИЙСКО бебче има плюшено мече и пухено елече

• 16 431
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Хайде и аз да се включа, че вече новата тема е налице Simple Smile
Честит рожден ден на Лилеби!!! Късмет и здраве от мен Simple Smile  nbirthday
Ескарина, стискам палци всичко да се размине при вас и бебо да наддаде сам, без чужда помощ... Praynig
Веси, кога успя и премеждие да изживееш... малеее... добре, че си запазила самообладание, не че се съмнявам в теб newsm10
Мен ме потресе и бременната, с която е комуникирала Камелия... Направо тази е била от "любимите" ми персонажи... Ама добре си я подредила, Ками Wink smile3521
Добре дошла и на Деси81, за малко да забравя да я поздравя   bouquet
Simple SmileАйде усмивки на всички Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 17:11 от evilpolly

# 61
Eто ме отново. Благодаря на всички за пожеланията.  Hug Hug Hug

Ами "Сатори" не е много ново заведение, намира се на ул. "Цар Асен" 12 срещу "Къщата на слънцето" зад сградата на общината. Мога да кажа, че кухнята наистина е превъзходна, работят предимно с пресни продукти, това е причината и да няма много рибни неща. Менюто е правено от един българин, работил дълго в хотел "Риц", който е главен готвач сега в "Сатори"   chef. Там правят най- невероятната бисквитена торта във Варна. И не само... Mr. Green Спирам с ястията, обаче, че все пак има бременни наоколо... Laughing
Обслуждането е на ниво, доста по- добро от много други места. А за дизайна ...изчистен и семпъл, на мен много ми допада. И още нещо, на което аз поне много държа - перфектна хигиена в тоалета и невероятен стил, дори там. Думата „сатори” произходжа от японската зен традиция и означава моментът на просветлението. Лично за мен, това е моето място, където мога да се отпусна и да се насладя на всичко с всяко едно от сетивата си...Еха, че ви го похвалих.  Shocked

За моловете във Варна по моя сметка са  Rolling Eyes- Пфое мол (в Младост), Галерия Варна (пак в Младост на мястото на базата на Фреш ъп козметикс), Мол-ът на Узунов на бул. Владислав, след гробищата и "Оркид" или Гранд Мол, който ще се намира между Сливница и автогарата. Колко станаха?! Четири са май по моите сметки...

# 62
  • морето и сините вълни :)
Саморасличе-защо питаш бе мацка Peace...ще се казва "Галерия"Пеия  МОЛ във Варна  в Младост но няма да е открит до края на 2007... Peace а до  началото на 2009 година ще бъде посторен.Намира се между булевардите "Сливница "и "Република"...друго незнам  Peace Peace Peace Hug
ще ходиш д акопаеш ли бе мила hahaha Joy Joy

# 63
А-а-а Ани, този последния Гранд Мол ще го открият през 2009, ама Мол Варна (на Интерсервиз Узунов) и Пфое мол ще им прережат лентите на есен с песен.  Grinning

# 64
Привет и от мен днес.
Още не съм ви прочела, ноооо видях, че си имаме рожденник! Lillebi, да си жива и здрава, много усмихната и щастлива!

При нас всичко е наред! Бебчо шава непрекъснато, не знам какво прави, обръща ли се какво ли, но понякога направо ме сгъва на две като се раздвижи Simple Smile

Ние вървим успешно по пътя на преместването и живот и здраве тази събота и неделя вече ще нощуваме в нова къща Simple Smile
Хайде, аз се връщам назад да чета.
Целувки

# 65
  • морето и сините вълни :)
ама Саморасличето пита з а5-тия МОЛ  за това казвам че е той.Аз другите ги нзам кой са...Само че пропусна тука в Чайка  има един  Централ Плаза..сега ще го откриват до  няколко  седмици  Peace

# 66
Оооооооооооооох, Ескарина, дано всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig Понякога се случва бебокът да изостане и след това здраво да си навакса.

Привет, нова мамо Деси!
Вчера в АИКО се запознах с едно майче, Калина, която ще ражда на 5 септември, но не е нашата Кали. Дали се е индикирала при нас  newsm78 newsm78 newsm78
Брейви, не си била ти на оназ спирка, ама нейсе.

Въпрос - момичета, как става така, че от почти месец да не мърдам на килограми??? Стоя си на едни кила, а бебчо се развива чудесно, слава богу. Трудно ми е да си помисля, че аз самата слабея Simple Smile

Хайде, целувки, че затварям офиса за днес.

# 67
Здравейте мамита!
Най-после се появих и даже ви прочетох - няколко дена бях главно в легнало положение.

Честит Рожден Ден на Lillebi  bouquet

Добре дошли на новите мами!

Стискам палци на Escarina!

И от по-старите разговори:

katrin7 не знам твойта маца как е ама знам някои много ревниви котки  Simple Smile - от тях си трябва направо да се пазиш, та внимавайте със заека, мойта веднъж така ме беше наплашила, че се затварях през нощта - щеше да ме нападне ако можеше

Inna, шефа ти е идиот - като моя! - извинявам се на мамите с по-нежни уши за грубичкото изказване, доставя ми удоволствие  Simple Smile
И пожелавам на galia2007 мъжо й да си намери по-хубава работа, защото някои шефове от алчност много се самозабравят, аз веднъж чух едни мои как се разправят дали да вземели тоя човек, щото бил женен с две деца и можело да не иска да работи много извънредно.

jiji_m питаше за колани за бременни - на мене горе на рекламата ми излизат понякога такива колани - поддържат ти корема отдолу май, обаче не знам дали пък не стягат.

Чао сега и целувки  Heart Eyes

# 68
Мари, и ние като вас сме на квартира и в момента боядисваме  Laughing предишната квартира тъкмо я боядисахме и ни каза хазяинът, че ще я продава  Whistling
А за асансьорите и кенефите - сега го казвам наистина сериозно: ако някой му се случи да попадне в такова тясно помещение моя съвет е - БЕЗ паника, дишане дълбоко му е майката,   запазете самообладание и ще си помогнете сами  Laughing /но пожелавам да не засядате нито в асансьори, нито в кенефи  Peace/
Escarina, лекарите които те консултират, да не би да искат да те вкарат в болницата, за да може тяхното отделение да тегли парички от касата  Thinking /щото имаше много такива случаи с бременни  newsm78/
Колкото и странно да звучи, ще се радвам, ако точно такъв е случаят. Докторката, която каза да влизам в болница е шеф на патологична бременност отделението в родилното... В какви времена живеем, а? Абе да сме живи и здрави само.  Peace

Благодаря ви пак на всички за загрижеността и инфото, което давате. Колко и да е малко, все е нещо по въпроса. Ще видим утре какво ще каже докторът. Айде лека и приятна вечер на всички!  Heart Eyes

# 69
Escarina,стискам палци всичко с теб и бебо да е наред Hug

Basilisk,благодаря за инфото за козметиката.И аз като Коки се чудя дали като я няма дадена марка в саита,значи че е добра или просто не е изследвана?
Мише,Честита ви нова къща! Да знаеш само как искренно ти завиждам.   bouquet
Добре дошла на Деси,леко доизносвене Simple Smile

# 70
коки,
За сайта за козметика - то има и други такива, имаше и на Грийнпийс един проект The Chemical House, където изследваха всякаква химия в дома, включително козметика. Плюс това "оценките" са обосновани съставка по съставка - а тях ги пише на етикета. В смисъл аз нямам нужда някой финансиран от еди-кой-си да ми казва, че е кофти да има примерно фталати в един продукт, щото из целия нет има супер много инфо за това и е въпрос на обща култура. Даже ЕС забрани вече два фталата, имаше проект и още да се забранят, но компаниите с голямо лобиране успяха да го предотвратят. Тъй че въпроса дали информацията не е плод на нечий финансов интерес за мене лично не стои - от прекалено много места се засичат данните просто.
Иначе за тези, които ги няма - просто не са ги включили, защото примерно голяма част от сайтовете са американски, а някои от марките, които ползваме, ги няма на американския пазар.
Ако човек почете из сайтовете може и сам да почне да се ориентира в съставките по етикетите, примерно пропилен гликол е химикал който кара продукта да прониква дълбоко в кожата - потребителят се кефи, че попива, а той всъщност увлича останалите съставки и им помага да навлязат в по-висока степен в кръвообръщението. Парабените са консерванти, имат репутация че разстройват хормоналната комуникация в организма (hormonal disruptors) и прочие, просто се научаваш като четеш на различни места, не е само този сайт. Те тези вещества са в малки дози, но ги има във всичко, та за една година жените поглъщали (скоро прочетох ) средно по 2 кг. индустриална химия чрез кожата си от различните козметични продукти с които се балсамираме от главата до петите.
Иначе има и някви био продукти на пазара, ама в България са мноого малко още, четох че имало на L'Occitane някакво бебешко био мазило, ама те само в София имат магазин, а и не знам дали точно този продукт го зареждат, щото в Бг още няма много търсене.
Във Варна има едно щандче в Пикадили парк, където продават продукти на 2 френски фирми, които имат и био серии, но много рядко зареждат от тях, а и нямат специално за бебета нищо.
Въпреки това има неща, които стават за бебе според мене - поне някой нежен течен сапун без вредни съставки или нещо подобно. Ще проуча, може би трябва да им кажа да ми донесат специално, че не са много евтини. Ако нещо си взема, ще разправям.

# 71
Ани,ще копам аз ама не основи на моловете, а бебешки лайненца и памперси наесен hahaha hahaha hahaha Joy Joy
За моловете питах, защото прочетох, че до края на 2007 ще станат 5 общо открити, а с този, който ще го открият 2006 ще станат 6...Учудих се щото като знам как се пазари във Варна ми стана смешно Laughing

# 72
Eто ако на някой му е интересно тук има от списание Ecologist информация за съставките в козметиката по принцип и кое какво значи.
И като рових из Еколъджист намерих и ей това за памперсите за многократна употреба, ако на някой му се чете.
Lillebi,
ЧРД! Бъди много щастлива!   bouquet

# 73
Ох мами,почнаха ме киселините Cry
Никога не съм имала киселини(освен след ядене на тиква),дори и гастрита не ми е докарвал.А от няколко дни едва ям.И то горе в гърдите,не са в стомаха.
Някой има ли идея какви лекарства можем да пием за такива неразположения???

# 74
Ками,някой беше казал ,че дъвка без захар помага! Успех

Общи условия

Активация на акаунт