Вече всяко малко СЕПТЕМВРИЙСКО бебче има плюшено мече и пухено елече

• 16 459
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
  • у дома с любимите си хора
360- обществена дейност ,а 9-мъдрост,свободомислие,почит.Според мен много добри са значенията.
lillebeli,благодаря за списъчето с имената,харесах си доста.Ако и татито ги одобри и постигнем консенсус ще е супер.
Благодаря на всички,които се отзоваха с именца. Hug

# 121
  • у дома с любимите си хора
Бих пуснала и значението на числата,но е доста дълъг списъка.Та ако ми остане повечко време може и това да направя.

# 122
Еха, благодаря ти Вилиан, отдъхнах си   Mr. Green А, за списъка, само да има начин, аз мисля, че ще е много полезен Peace

# 123
  • София
Дааа, това с нумерологията е интересно наистина. newsm78

# 124
  • Севлиево
Вилиан много е интересно това с нумерологията.Ние сме много зле с измислянето на името.За момиче имаме вариант ама за момче.....Та на мен само не ми стана ясно дали третото име също се изчислява или само първите две имена.Иначе много ни зариби с това и ще е много готино ако публикуваш по някакъв начин и списъка със значението на цифрите. Praynig

# 125
vesela_123, като те чета, все едно мене си описала. Аз без план към родилното не бих тръгнала Laughing А и по хемороидите си приличаме, но после се усъмних да не си моята зодия и като проверих ми стана ясна работата  Wink
smile3521 Кали, подуши, че сме от една порода  Joy Joy

Уффф, ша ме съсипете с тая нумерология - добре, че и таквизи сметки не правя ...  Joy Joy Joy

# 126
 Лелееееее Вилиан това много интересно.
 Ако намериш начин да пуснеш списъка с всички цифри ко значат най - добре ще е.  Peace И да гледаш всички кви сметки ша му дръпнем.  Joy
 Даже ако ги пуснеш предлагам Ани да ги сложи най - отпред като линче.  Hug
 Аз пък забравих да Ви кажа, че снощи сънувах много як сън /аз с тия мойте сънища  #Crazy/. Та сънувах, че вече съм родила, момиченце и беше едно толкова хубавичко, и го обличах, даже му обувах едни мънички чорапки и му виках Ани и сега направо не знам дали да не кръстим бебката Ани.  newsm78 Вие вярвате ли на такива неща?
 Най - интересно ми стана защото от всички възможни имена, които обсъждаме с таткото никога не сме се спирали на Ани, не че е лошо, мен ми харесва, но просто не сме се спирали на него.  Rolling Eyes
 Баси, вече май почвам да откачам яко, а?  Joy  

# 127
Аз стигнах до числото 481 Simple Smile Вилиан, може ли, за да не спамим темичката да пишеш на лични. Целувки

# 128
beerbaby , ми то детето си дошло с името, дето се казва  Joy Joy само дето още не е дошло, де ...  Mr. Green

# 129
и аз като ани-бани вчера по същия начин със страшно силни болки ниско долу и като ревнах по телефона на мъжа ми да се прибира от работа ( той дава дежурства по 24ч). изпих един-два папаверина и след 20мин намаляха болките. ако знам че с бебето всичко е наред мога да търпя болката, но много се уплаших защото не бях чувствала такова нещо досега.

# 130
   Благодаря на всички за пожеланията. Ама много сте писали пак, че не мога да ви изчета. Айде връщам се малко назад. Hug

# 131
Здравейте мами!
И аз се зарибих с тази нумерология и изчисления, но и на мен не ми стана ясно фамилията смята ли се или не.

Честито на Гоя за годежния пръстен, весело изкарване на сватбата и много да се обичате и да бъдете щастливи! И после чакаме снимки Simple Smile

Аз днес след лекцията се разходих до фирмения магазин на Захи в Лозенец, но останах малко разочарована. Цените ама хич не са ниски за фирмен магазин, даже си е скъпичко, и имаше предимно дрешки за момиченца (едни много сладки бодита), а за момченца не Sad Е все пак си купих пижамка-гащеризон и дишащо боди де, къде ще се мина да не взема нещо:)

Сега да ви се похваля за резултата от вчерашната ФМ. Всичко си му е наред на бебо, само дето ме притесни миналия път и ме държа в напрежение 2 месеца. Е и аз се успокоявах че всичко е наред, но... докато не чуя и видя... та затова бързах още в 28 седмица да отида.
Ама моя бебо много голям, по размери избързал с 2 седмици и според ехографа термина ми се премества с 14 дни ( вече е за 14.09 - неофициално), и ако съм секцио още 10, ами то ей сега минало времето и трябва да раждам, а тепърва ще се захващаме с ремонти. Добре че поне стаята в която трябва да е бебо е готова още от зимата. Та така ще си имам един малък дебелак, в момента е 1500г. И е с глава 8,2 см, та доктора каза че бая ще се озоря ако раждам нормално. Утре съм на консултация и ще говоря с лекарката вече за раждане.
Имам си и една много сладка снимка, а и го видях как се прозява и си цока палчето. И доктора потвърди че е мъж, а не като лекарката миналия път...нищо не виждала...

Ей мами със силни контракции и болки, я вземете и си направете една консултациика за да сте по-спокойни. И дано повече не се повтарят.

Лека и спокойна вечер!

# 132
Вилиан,а ти откъде четеш, трицифрени числа.Преди много години си бях купила книжка за номерологията и се занимавах любителски разбира се,но там за всички букви отговарят числа от 1-9 и 11 и 22.Принципа е всичко да се редуцира до едноцифрено число без 11 и 22

# 133
Ако някой се сеща за звучно хубаво име с Р моля да сподели.На мен все някакви откачени имена ми идват на ум-от рода на Росита,Росанна и пр.

Вилиан

http://vse-imena.com/imena-g18.html
Виж този руски сайт, имената с Р са на няколко страници според началната сричка.
Има по-разнообразни предложения в сравнение с българските именници. И аз много четох относно имената, но в крайна сметка реших, че бебката ще е Калина и това е. Grinning
Сега започвам да  smile3523изчислявам, наистина е много интересно. football

Ще бъде много хубаво ако намериш начин и време да пуснеш списъка с тълкуванията на числата. Особено за мен, тъй като мога да избера презимето. newsm68

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 21:05 от kalina333

# 134
здравейте, мами. Не съм исала тия дни, че от събота до днес имахме гости, та ги изпратихме сутринта и аз - хоп- във форума. Дайе си имаме нова мама през това време, да ни е добре дошла.
Днес ходихме при 1 жена, която пие бебешки дрешки - отначало с мъжа ми бяхме много скептични, че ще са някакви боклуци, но все пак го съгласих да отидем. Оказа се, че жената е работила като шивачка на ебешки дрехи, има професионални машини, и даже зареждала магазини тук, а най-хубавото е, че цените и са 2-3 пъти по- ниски от тези в магазините. Та мислим да си поръчаме оттам всичко, което ни трябва.
В петък ще идем да видим бебока как е, че ме притеснява- не сме се гледали от месец, а ми се струва, че корема ми не расте, дано си внушавам. В четвъртък ще отида на работа, че ми свършиха болничните, а не ми се иска да си гърмя отпуската, нищо че имам 25 дни от 2006., но мисля да си я ползвам след 9-те месеца след раждането, че да не мизерува бебока.
Хайде, всички мами, пазете се и лека вечер.
Веселка, внимавай с асансьорите, че със сигурност е забавна случка, но да не ти се случва.
Беърбейби, къде си хукнала, бе мацко, по тия морета. Всъщност, сигурно ако нямах проблеми, и аз щях да си ходя като изоглавена. Хайде, чао и целувки от мен.

Общи условия

Активация на акаунт