"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!" - II част

• 14 408
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • Vaudreuil Canada
Ако не съм пропуснала някого, за което се извинявам, за срещата в четвъртък 12 юли за сега сме Betty L., Klemy, шамЕнет, Magesta, violina, alex_shu и аз, а може би и понтес. Момичета аз в този парк от 5 години не съм стъпвала, така че дайте ориентир къде ще се срещаме и предложете час.
ina_nk има такива моменти но те минават, а ние трябва някак си да ги преживеем и да продължим натам. Така че опитай да се успокоиш и дано да премине по-бързо и безболезнено тази фаза - ако можем с нещо да помогнем физически или психически казвай - с по-непознати хора понякога по-лесно се споделя, а и всяка от нас е с различен опит може да даде съвет, идея, насока ...
alex_shu как реагират на идеята да си с бебе в този хотел, че не на всякъде са очаровани? 60 лева на двойна стая ли е и какво има в стаята? Да имаш някоя снимка на самия хотел? И честита годишнина!

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 16:20 от shemet_neveroiaten

# 76
  • София
палечка - малечка, много сте напред с материала! бравус  bouquet ама как стои изправен ooooh! ния още не може да седи качествено.
за срещата и аз ще се довлека, но проблемът ми е паркирането.  newsm78

# 77
Здравейте момичета!
shemet за четвъртък ако не ни мине котка път ще дойдем  Peace
Лошото е , че не се сещам къде е този парк.
Някое "паркче" трябва да е  newsm78
Градинка има една на "Константин Величков" към "Стоян Лепоев"/ незнам така ли се казва още/...
После сякаш има друга дето от "Симеон" може да се влезе ..тя в "Св.Троица" се пада сякаш
А се сещам и една с църква там пак....
Къде точно ..... кажете ?
А за час : ранния следобяд : 13.30 - 14.30 , ако на всички е удобно ?
mam21 , много ми харесаха снимките ви и Бойко също много здрав вид има  Hug
aлеx shu  честита ви годишнина на патерица  bouquet - И ваш'та мома пораснала и се разкрасила  Grinning

# 78
[quote  Момичета аз в този парк от 5 години не съм стъпвала, така че дайте ориентир къде ще се срещаме и предложете час.[/b]

[/quote] Най-лесно май е на кафето!..За час ми е все едно...друг да предложи

# 79
палечка - малечка, много сте напред с материала! бравус  bouquet ама как стои изправен ooooh! ния още не може да седи качествен

Благодаря! Ние стоим изправени, но като че ли подминахме седенето. А вие имате още време. Това движение се усвоява за 3-4 дни. 

# 80
Ние до сега седяхме на двора и влезнахме да се къпеме,папкаме и да спинкаме.Ама к'ат гледам на Алекс май му е мноооого весело,а и си тренира гласа сега Grinning

# 81
Мого снимки пак WinkВсички бебчета са много сладки  newsm32
Кое седи, кое стои право вече всяко с номерата си Heart EyesАнас като ни е хванал един инат не искаме да спим  ConfusedЕто днес е спала точно един час за цял ден, а и през ноща не спи ккакво му стана на това дете просто вече не мога да проумея   33uuShocked
Алексче, вие вече се пуснахте при седем-месечните а   Wink
ina_nkHugЩе премине и този момент.
alex_shu, хубаво местенце за почивка Peace И честита годишнина!  bouquet
Срещичка пак организирате, но вече казах, че ми е доста далече-жалко Sad Но замислям вече другата седмица да си направим срещичка в Борисовата градина на мамите на които им е удобно.Ама този път сериозно Wink
Хайде лека вечер от мен!
И дано да спииииииииииииииииим вече, че.....   Rolling Eyes

# 82
Ние още не седим,а за да стоим изправени................. Whistling

# 83
Анас като ни е хванал един инат не искаме да спим  ConfusedЕто днес е спала точно един час за цял ден, а и през ноща не спи ккакво му стана на това дете просто вече не мога да проумея   33uuShocked

оле това сякаш аз съм го писала!
и мойто диване не ще да спи, унася се за 5-10мин и е готов и така 3 ден!
онази вечер вдигна малко температурка 37,7 а на сутринта акото по редичко, от тогава до сега не ми е вдигал темп. но пък акото продължава да е така! Не иска и да яде само на сокове я караме- след сутришното мляко в 5-6часа до 12 когато обядва не иска нищо /само 100-150гр сок/ и в 12 изяде 2-3 лъжички и почва да плюе направо smile3556
все хленца, все кисел ту ревне ту се засмее!
викам си болно това дете- ато зъб- не е избил ама венеца цепнат!
ако така ще я караме всичките зъби моля приберете ме от сега в лудница да не изперкам още повече!!!
ние вече си седим и изправени си стоим ама много ни е страх! като го оставя така хванат за решетката на леглото и се оглежда като партизанини не се пуска за секунда.

# 84
  • София

Алексче, вие вече се пуснахте при седем-месечните а   Wink
абе аз що тъй изтъпанчих ния при седеммесечковците newsm78 тя е на 6 месеца и 20 дни - значи кара седми месец - нали така? защото на малечка митака си е 7 и нещо.
малко поизбързах май Blush

# 85
ние вече си седим и изправени си стоим ама много ни е страх! като го оставя така хванат за решетката на леглото и се оглежда като партизанини не се пуска за секунда.

А тя най-безстрашно се пуска, нехаейки за гравитацията, и повечето случаи улучва възглавница, но вчера паркета.  #Crazy Бях твърдо решила да не купувам паяк, сега вече...май.....не мисля така..... Embarassed

# 86
и аз съм на тема паяк само че като незнам как да го избера  newsm78 моля споделете какво трябва да се гледа за да е устоичив май имаше нещо че отдолу на колелата диаметъра колкото е по голям толкова по стабилен има ли нещо такова  newsm78

# 87
Привет девойки   bouquet. Виждам моите бебешки страсти са напълно споделени от толкова много от вас  Hug. Няколко дена Кристиян нощем е буден откъм 3 докъм 5, 6 и противно на всичките ми очаквания през деня не му се събираше повече от 1 час сън  Shocked. Отделно, и това специално за Вержи, признаваме само мляко baby_neutral. Все пак, аз всеки ден съм готова с лъжицата да дам пюре ако иска и колкото иска  Simple Smile. Та така, днес след като човечето спа три часа следобяд, взе че заспа в 7 и до 23 часа ни вопъл, ни стон  Flutter. Да видим сега каква нощ ни чака  newsm78. Идеята ми е, че май като се засилят да спат и се забравят, а като решат да не спат......пак се забравят  #Crazy. Айде че ме вика детето ....прегръдки  Hug

# 88
  • Vaudreuil Canada
После сякаш има друга дето от "Симеон" може да се влезе ..тя в "Св.Троица" се пада сякаш
А се сещам и една с църква там пак....
Къде точно ..... кажете ?
А за час : ранния следобяд : 13.30 - 14.30 , ако на всички е удобно ?
Значи баш за тази дето се влиза от Симеон иде реч.
Взимаме нещо средно като час и ако някой не каже, че не му е удобно правиме срещата в четвъртък в 14ч. на входа от към Симеон. За сега групата е Betty L., Klemy, шамЕнет, Magesta, violina, alex_shu, алексче, аз, и понтес с въпросителна. Всички останали да се чувстват специално поканени да се присъединят Simple Smile времето се очертава да е мноооооооого приятно за среща така че заповядайте.

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 00:07 от shemet_neveroiaten

# 89
добра вечер!само запис,че досега четох старата темичка!

Общи условия

Активация на акаунт