"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!" - II част

• 14 114
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Страхотни всичките бебоци HugНие чакаме албумче на седмомесечковците да се представим пораснали и назъбени.
Вержито и ние сме с два големи тръна у дупето, та когато стане непоносим мама дава успокоително Mr. Green- чайче от копърче, 1ч.л. на 200мл.вода, хем и за коремчето е полезно.Е, не прекаляваме всеки ден, де.
Мацки, оказа се, че в четвъртък ще сме близо до Св. Троица, до НОИ ще ходим с малкия, та ако решите нещо затогава, само ме светнете оттам до парка имаше ли директен трамвай, че скоро не съм била по оня вилает и съм забравила; пък оттук ще се донесем с маршрутка.
Алексче-направо ме разби  Joy Joy Joy
 Hug

# 61
Добро утро  bouquet

# 62
Сега се връщаме от консултация, наддали сме само 100гр /7200кг/   smile3518 Аз и разправям че не ще мляко, по 400мл се събират на ден а ответния отговор - " от жегите е, ти даваш ли попара.. почвай я ,сутрин.." Ми то ако трябва да и заместя и сутрешното мляко, точно тогава си хапва най-добре / 170мл/ ще и останат около 200 мл на ден  no
Приятен ден на всички !!!

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 15:27 от polkam

# 63
  • Бургас
аз днес съм по-добре, дано така да си остане, че комбинацията цикъл, температура, хрема и главоболие хич не се нрави на никой в къщи, може да си представите за к`во иде реч.

Като всички бебоци и Пешката е много нервен нощем, тая нощ спа до 3 и после до 5 само мрънка и плака, голямо въртене, голямо неспокойствие. Аз не смея да го взема при мен на спалнята, че само това ми трябва и него да разболея. Дано днес да е по-добре.

Дават много високи температури за днес, така че май ще си седим в къщи.

# 64
  • София
Алекс Шу и аз искам координати на хотелчето плс Hug
Всъщност всеки, който е доволен от хотелче с басейнче да казва Wink
Днес за пръв път дадох сокче- ама ми се разсърди като и махнах шишето, мн и хареса(морков+ябълка+h2o).

# 65
  • Vaudreuil Canada
за срещата в Св.Троица ще дойда и аз най-накрая да се запознаем...стига да е в четвъртък!
Тъй като никой друг нямаше предпочитания - мисля че няма проблем срещата в Св.Троица да е в четвъртък 12 юли - ама кажете къде ще се чакаме и в колко часа ви е удобно - таман се очаква и да е по-прохладно времето тогава.

# 66
mam21, страхотни сте Hug А и Бойко много е пораснал, другата седмица идваме да го видим  Naughty
polkam, да ти е живо и здраво малкото християнче  Hug
Снощи моята мома пак спа при мен  Embarassed Не издържах направо да ставам през 20 минути  Shocked Зъби ли са какво, ужас  #Crazy

# 67
добър деен ние днес ставаме на 7 месеца и да се поразхладим за наше здраве
ходихме и на консултация педката каза по 10-15 мин мога да го слагам в паяка.за протокола наддали сме 0.400кг или 8.700кг и сме порастнали 1см или 70см
хайде лек ден в тази жега

# 68
  • Düsseldorf
За интересуващите се от хотела - комплекс Оазис, намира се в село Зверино, в Искърското дефиле, на около 80 км. от София. Принципно сме много доволни, понеже стояхме и в понеделник, в събота и неделя е леко пренаселено. А и в началото се правеха на хахави и искаха 100 лв. за двойна стая (3 звезди, без закуска), аз им писах че са луди (не в прав текст де). После го изкараха недоразумение, но аз още си пазя мейла за доказателство. Както и да е, в крайна сметка платихме 60 лв. на нощувка, което включва ползване на няколкото басейн и водните пързалки колкото си искаш и се кефихме много.
Тел. 0887776677

# 69
Да се отчетем:
Само 100 гр (сега е 6.900) и 2 см (69 см). Честно казано не очаквах да е толкова малко, но от жегите, така е.
Док каза кисело мляко чак като стане на 9 месеца, а най-добре и по-късно. Той препоръча Елена 2%. Една приятелка пък дава БорЧвор. Във всеки случай каза да се разрежда с вода, в началото 1:1.

# 70
Жегата ни мори и нерви, #Cussing outмного ми е криво.Като капак днес за малко да направя нещо много,ама много лошо/за малко да взривя апартамента-а той не е мой нали се сещате/  ooooh!Сега  Praynig благодаря на съдбата,че не позволи това да се случи.Нещо ме е хванал къръка и последно време или искам да се пребия,или да се заколя,и т.н Cry Sad Confused

Хубави бебоци,нацелувайте ги от мен.

Никки,оздравявай по-бързо.  bouquet

# 71
HugНие чакаме албумче на седмомесечковците да се представим пораснали и назъбени.
[

Заповядайте при нас: http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=150744

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 15:03 от Палечка_Малечка

# 72
  • Бургас
ето го албума на 7-месечковчетата Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150744

просто не е сложен на първа страница

# 73
  • София
здравейте!
ето ни и нас при седеммесечковците - http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=150744
голяма жега - чак ме мързи да пиша Tired
ники, и аз до вчера бях така, но се оправих, но пих хачпета - нали от 3 седмици не кърмя. май позаразих и шушата, но засега тя се държи като комунист на барикада.

# 74
ina_nk,какво си направила? #Crazy И недей да се отчайваш,ще мине каръщината все някога(ако я има) Hug Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт