"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!" - II част

• 14 107
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • София
абе знам си аз, че са простотии, но да питам пак Blush ето тук ще трябва да пиша за това Whistling

# 46
ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ НА POLKAM !!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Леле Алексче този сайт е някаква луда работа ,егати съдистичните истории ,така че това със зехтина май е попрекалено. Stop

Аз от 1 месец не мажа с нищо поради топлото само кремче на дупето и гънките,иначе олиото на Бюбхен.

Мам21 снимките са невероятни....
Анче -мамче и вие сте много готини и палави личи си,а да попитам лодката от Хипо ли каза сте я взели каква цена беше? newsm78

# 47
Аз давам кисело мляко откакто навърши три месеца. Старс 2% масленост. От тогава до сега ето вече е на 7 месеца само такова мляко и нямам проблеми- без запичания и т.н.
А познавам две майчета дето след 40я ден дават и пак проблеми нямат.
Абе едно време как е било?- имало ли е АМ- не директно от кравата и на детето е тези които са нямали кърма де, поне така съм чувала от прабаба си и от бабите на село.
Но нали знаете всеки сам си преценява! Hug
За мазането не мажа с нищо вече.
mam21- снимките са супер!

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 18:05 от ka_tq

# 48
ketka, благодаря ти:) Да, лодката е от хипото и струва точно 7,20лв.  Grinning

Днес по едно време вече се чудех къде да го сложа, за да се позанимава и го турнах в столчето за кола. Вижте ни какви сме плюнчовци,как "кара" кола, бръмчи и мисля,че превключва скоростите по едно време newsm01. Добре,че му се доспа, та сега кърти в креватчето   Sleeping Sunglasses

п.п. видето може и да не бачка още...

# 49
  • Бургас
Всички снимки са страхотни. Браво!

алексче ей на това му се вика бабини деветини. Аз спрях да мажа със зехтин, не защото Пешката ще космяса  Mr. Green, а защото вече е много горещо, от зехтина бебчетата се загряват допълнително  #Crazy

А за киселото мляко, аз лично мисля да поизчакам. Но тук всеки си решава сам, хора грамотни сме, който иска да се рови из интернет и да разучи кога, къде, какво. Някога кравето мляко е било истинско, а сега..... силно се съмнявам в  това. А и едно време според мен, майките без да са чували за този съвременен термин са кърмили на "поискване". Поне майка ми така казва: колкото пъти съм ревнела, толкова пъти ме е слагала да суча. Ние сме три деца и тримата сме били кърмени до годинката.......все се чудя как едно време се е получавало, а сега на всички ни коства толкова много усилия......  newsm78

# 50
Нашият тати е мноооого космат и ако Алекс ще е същият,ще е от зехтина Mr. Green Mr. Green

Киселото мляко аз опитах почти всичко,но се спрях на БАБА 2,5%,обаче се оказа сега че май щяли да го спират и тогава вече незнам.Въпреки че аз недавам всеки ден,давам рядко,когато не си иска АМ.

Днес извадихме 330снимки,всякакви (на беб4о,наши,от сватбата),за бабите,че те все се оплакват,че нямат снимки и само ние си ги гледаме на ПС-то. Whistling И,да ви се оплача -качеството е ужасно,направо ще ходя утре и ще им направя рекламация,как може да ми вземат 89лв и да не си свършат работата като хората #2gunfire

На обяд к'ат се върнахме,поспах един час и сега съм к'ат парцал Sad Отивам да си поиграя с малкиа за да си оправя настроението Heart Eyes Heart Eyes

# 51
  • Бургас
liletka аз преди известно време преживях същото, моите снимки бяха около 160 /но пак не са малко като бройка/, и като ги вземам радостна, сядам в един парк да ги разглеждам, като ги видях лошо ми стана, едни такива зацапани, ужас. Отидох да ги върна веднага, ама както ми беше кипнало, незнам какъв вид съм имала, направих на 2 стотинки...... На другия ден отидох да си взема новите, е те май не бяха много нови, незнам как са ги чистили, ама май си бяха същите снимки /не съм сигурна/, но поне този път бяха по-добре...... Ама аз така бях яхнала метлата......че даже и отстъпка ми направиха.....

# 52
Запис - после ще чета...

# 53
Няма да има гратисен период, в който шофьорите да бъдат предупреждавани, докато свикнат с новите правила за движение по пътищата. Това каза пред Инфорадио началникът на „Пътна полиция” комисар Алекси Стратиев.
Промените в Закона за движение по пътищата влизат в сила в полунощ. Пътните полицаи ще налагат по-високи глоби за шофиране с превишена скорост и след употреба на алкохол.
Автомобилите без предпазни колани на задната седалка трябва да бъдат преоборудвани с такива, за да може да се монтират детските столчета. Те вече са задължителни за превозване на деца, високи до 150 сантиметра, до 12-годишна възраст.
В противен случай водачите на тези автомобили ще бъдат санкционирани съгласно промените в Закона за движението по пътищата.

ето и статията: http://www.dnes.bg/article.php?cat=2&id=38192
мерси за инфото златна си

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 14:39 от Black_Kitty

# 54
Вержи Георги е същия,направо имам чувството,че го прави нарочно понякога само и само да види докъде ми стига търпението #Crazy Беше 2 дни при баба си,много кротък бил и много слушал,баща му го взема тази сутрин,а той ужасно кисел,тъкмо му бях създала режим на спане от няколко дни и рахитясах,сега ни режим,ни нищо...Свеки вика,че спял на 3 часа ooooh!Ами как на 3 часа,ако спи на 3часа по половин разбирам,тъкмо го бях свикнала да спи по три пъти на ден и отиваше по 2 часа сън,успявах да свърша толкова много неща..Извинявайте,че се оплаквам,но днес много ми се събра,цял ден рев,ама си стои седнал с играчките и си проплаква,зъби ли са какво е незнам,ама...Спирам да пиша,само негативизъм излъчвам,утре ще дописвам.

# 55
  • Варна
не знам, не знам вече...просто не знам какво да правя, направо ми идва на един психиатър или невролог да я закарам  ooooh! дето има един лаф: "седи седи и на магарето "чуш" вика"
най после заспа....тея зъби да излизат, че мъжа ми ще го отнесе много лошо с опънатите ми нервички  Close  Rolling Eyes

# 56
  • Варна
Айде да се запиша и аз ,че пише много рядко, но съм редовна  ВОАЙОРКА тук ! Mr. Green

Относно попарата , дадох я към края на 6 мес. , направих я от смлени на прах сухари ( в блендера , като галета ) , сложих масло на върха на лъжичката и малко обезсолено сирене , водата на око да стане като каша ! Хапнахме си я с охота !
Смлените сухари ги използвам и сега за да сгъстя супата от детската кухня !Много е удобно ! Дори когато се налага да се храним навън смлените сухари си ги нося в дозаторчето на Авент за АМ !

Относно кашите ги давах между 18-19 часа , но на нас така и не ни понесоха ! Бебата си ги хапва  с охота , но после започва едно лудо повръщане и затова  ги спрях ! Сега имам да хвърлям 3 каши , щото им мина годноста !

За бисквитите на Плазмон - Много съм доволна ! Именно чрез тях въведох глутена ! Първончално давах на Анди да смуче малка част от тях , щото се се разтварят много лесно , а в последствие започнах да слагам по 1 бисквита всяка вечер в АМ за да засища !Незнам дали заради това , но Анди като заспи в 21.30 се събужда чак в 9ч. сутринта ( като не броим 2-3 пъти събуждането за вода и биба  посред нощ ) !

# 57
Ето пак мамите писали по нощите!
Вержи Hug, кураж и търпение миличка! Не си го изкарвай на татито! Знам, че понякога е много удобно ама се въздържай! Ох, така от страни е много удобно акъл да се дава.
Нашия тати пък сутринта ми вдигна кръвното - разбуча се, че не съм му била изпрала потника, щял по тениска днес да се свари. Поне като се разсърди сам си изглади тениската, не ме накара мен! Laughing
Снощи си изкарах чудесно с колегите. За мъничко беше, но много смях падна, страхотни са. Прекрасно е човек да поизлезе за мъничко да се разнообрази.  Вержи, може би си струва да опиташ. Нека татито погледа час-два бебката, а ти се виж с приятели!
Анче-мамче, наистина голямо бръмкане, голямо плюнчене Joy!

# 58
  • Düsseldorf
Здравейте, мацки!
Ние пак липсвахме, което за уикенда си е вече традиция, но този път се застояхме повече, понеже искахме да отпразнуваме и едната година от сватбата ни, която се навърши вчера. По този повод:
Та се поглезихме в едно хотелче с басейни и пързалки порядъчно, даже беба топкахме във водата и тя искрено се забавляваше! Прилагам и материал:
http://svilena.shutterfly.com/action/slideshow?a=67b0de21b32443c … p;d=1184045712483
и следващите десетина снимки...
Чета за срещичка, и на мен ми се нрави идеята, пишете кога и къде по-точно!
ХУбав ден! Hug

# 59
Добро утро и от нас!!!!

И Алекс е в особено настроение но аз го отдавам на запушеното носле сега какпвам капки и пием едно сиропче дано се пооправи че направо е ужас. #Crazy #Crazy

Аз бързам да се оправя и излизаме че днес май пак горещо ще да е ,а аз към 12.30 или 1 часа го прибирам.

alex_shu ако е удобно мога ли да попитам кой е хотела тъй като плануваме малка почивчица тези дни точно на такова място и доста ми хареса,ако не е удобно пиши на лични.Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт